Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Събарят незаконните ромски къщи в Стара Загора

Мнениеот cska-632 » 09 май 2014 19:55

James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
Така се прави по тези земи. Дори и Тройчо да дойде да се моли за играчи , ние не ги даваме на турска вяра за без пари.
Циганите и софиянците да се научат , че не могат да взимат каквото си решат. Има си правила. Плащаш или ядеш шпека!

Левски не с али от София, защото много вземат от Стара Загора?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 май 2014 12:11

Кировец написа:Събарят незаконните къщи, за да ги вкарат в законни ли или защото земята представлява интерес? 100% циганите ще се заселят в нови площи и пак ще вдигнат незаконни къщи.

Ами да го направят подсъдно това, после да им се предложат жилища ПОД НАЕМ и ако не плащат наема - принудителен труд да избият парите.

Чекай, че се размечтах и аз..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 май 2014 12:13

Кировец написа:Той обеща, че ще пусне видео с неговата как е чисто гола, ама нейсе... Още тогава лъсна колко сериозен форумен играч е. :mrgreen: :lol:

И аз един път обещах 1 милион евро. Не стана.. не щото съм несериозен, просто немах 1 милион. Разбираш ме, нали :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 май 2014 12:14

James Beattie написа:От къде знаете , че съм жив ?

Прав си. Може да си ДЗОМБИ
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 10 май 2014 15:34

cska-632 написа:
James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
Така се прави по тези земи. Дори и Тройчо да дойде да се моли за играчи , ние не ги даваме на турска вяра за без пари.
Циганите и софиянците да се научат , че не могат да взимат каквото си решат. Има си правила. Плащаш или ядеш шпека!

Левски не с али от София, защото много вземат от Стара Загора?

И те са същите, ама поне дават по някоя стотинка предварително, за да ни залъжат :)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 10 май 2014 15:37

Betchualeng Arnaikem написа:
James Beattie написа:От къде знаете , че съм жив ?

Прав си. Може да си ДЗОМБИ

Аз затова сам прозт :mrgreen: Аз зомби сам. Аз сам brainless zombie. Храня се сас мозаци и са надявам един ден от тея мозаци да ми порасне и на мене такав :oops:

pankin
Контакти:

Пияни цигани пребиха бебе и майка му в болница

Мнениеот pankin » 02 юни 2014 18:07

Група пияни мъже нападнаха майка с бебе в панагюрската болница "Събо Николов". Екшънът се разразил в детското отделение, където пострадалата Ани А. била с дъщеря си. Вечерта майката влязла в конфликт с жена от ромски произход, която лежала с детето си в същото отделение. Двете дами се скарали, но нищо не предвещавало последвалия екшън.Ромката се обадила на мъжа си по телефона и му разказала за скандала. Не след дълго група пияни мъже нахлули с гръм и трясък в болницата и започнали да чупят наред, съобщава "Марица". Влезли в стаята на Ани А. и нападнали майката. Започнали да нанасят удари, един от които попаднал в тялото на петмесечното бебе на панагюрката. Ани паднала от леглото на земята, а една от другите жени в стаята се втурнала да прикрие бебето, за да не получи още удари.

Дежурният лекар д-р Павлов и медицинската сестра се опитали да помогнат на пострадалата майка, но само предизвикали гнева на нападателите, които скочили срещу тях. След като решили, че са изпочупили достатъчно инвентар, бабаитите си тръгнали по живо по здраво. На входа на болницата се разминали с полицаите, които се отзовали на сигнала за помощ.

Междувременно ден след скандала в болницата стана ясно, че дежурният д-р Павлов, който също бе нападнат от пияната група по време на инцидента с бебето, е подал молба за напускане на многопрофилната болница в Панагюрище. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/271084

До кога ще търпим тези изродииии???

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Пияни цигани пребиха бебе и майка му в болница

Мнениеот FLANKER » 02 юни 2014 18:14

Нищо ново. Едва ли ще им направят нещо.Виж доктора ако беше ударил някой от тях,щеше да бъде уволнен.Няма оправия от циганската сган!
П.П.Дано бебето и майката не са пострадали сериозно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 юни 2014 18:26

Циганите са на принципа на хиените - нападат, когато са по много.
Само под ботуш трябва да бъде държана тая сган. Звучи гадно, но всеки разумен човек го е осъзнал.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

scot

Мнениеот scot » 02 юни 2014 18:30

Закривай панагюрската болница.
НЕ ИМ ТРЕБЕ. Лекари ли?

Върни се в “Свободна зона”