Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Тема за политика - България

Мнениеот badboy95 » 28 май 2014 18:36

daniel875 написа:
badboy95 написа:
daniel875 написа:
Soulen написа:Аз съм ЗА да си сформираме партия, ще съберем доста гласове :)

Пък и за следващите парламентарни избори, живот и здраве, ще съм почти дипломиран юрист :mrgreen:

Ако така лесно се влиза в политиката... На нас не ни трябват много партии, за да се чудят как да крадат. Имаме нужда от една, но свястна.

Значи да върнем БКП и БЗНС? :? :mrgreen: :lol:

По - добре един да краде, отколкото всички.

Логиката на един българин... :shock: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Re: Летни циркове част 2

Мнениеот Тостао » 28 май 2014 18:38

Rafa написа:
mark1926 написа:
Messi_fan написа:"Протест срещу правителството на Пламен Орешарски се провежда в градинката до Народното събрание, съобщи Фокус. Протестиращите са около 50-тина симпатизанти на ГЕРБ, които носят флагове на партията и скандират „Искаме си Бойко!”, „ГЕРБ – Победа!” и „Червени боклуци”. Симпатизантите се струпаха около Росен Петров, зам.-председател на „България без цензура”, който премина през градинката. Той бе посрещнат с нецензурни възгласи от протестиращите. Пред парламента сигурността е гарантирана от множество полиция и жандармерия, които охраняват целия периметър на Народното събрание. Протестиращите настояват за подаване на оставка на кабинета Орешарски."
http://www.novini.bg.

Не знам кое би описало тази ситуацийка, дали е по-скоро смешно, или по-скоро жалко. :lol: Ама няма как, лятото наближава трябва хората да си изкарат пари за моренце. хахахаха :lol: :lol:

Кое е цирк?Това че хората изразяват гражданска позиция ли? Герб е единственото хубаво нещо в новата българска история. Бойко е олицетворение на най- успешния политик. Всичко друго , което се пише е от платени комуняги :!:

Защо си подаде оставката 8-) Нали беше на власт 8-)

Защото, когато избиратели ти поискат оставка хубаво е да я подадеш.
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 28 май 2014 18:39

Балкански Орел написа:Тези гробари да не забравят че при избирателна активност от едва 29% те имат 30% !

А съсела при тази активност даже искаха да го изхвърлят от европарламента :lol:
moderatè souse

Предател
Контакти:

Мнениеот Предател » 28 май 2014 18:48

КНДР написа:
iliyan написа:Само , че няма кой вече да дава иначе и аз бих изкарал някой лев ;)

Да не би чичко Сорос да свърши парите? Или може би тия от Украйна бая солено му излязоха.[/quo

корейче,прочети какво значи думата "демокрация" и тогава пиши безмислици :mrgreen:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 28 май 2014 20:20

badboy95 написа:
Rafa написа:
batceko написа:
Rafa написа:...ако не ти харесва...взимаш си точките с теб, терминал 2 и...знаеш...в нашата организация място ще имат само истински българи...

... еха ...значи вече е вашата организация ... не знаех , че форума на ГОНГ е проруски и прокомунистически ... ами ... честито ... не е лошо някой модератор да се изкаже по въпроса , че нещата започнаха да се стават официални .

...ние ще бъдем широка коалиция и сме отворени към всички, стига да не са евреи...за сега сме зелени и червени...както е казал повелителя на салфетките - Бареков...ние българите сме красиви, защото сме различни...за съжаление, вече нито една салфетка в Европа не е в безопасност...ти на кои симпатизираш...

Аз съм зелен, къде мога да подам документи? А как ще разбереш дали не съм евреин, ще ми провериш оная работа ли? :shock: :lol: :lol:

За да си зелен, трябва да имаш нещо зеленичко в ника си ;) Аз нищо такова не виждам 8-) Още с кандидатстването си започваш с лъжите, което ме навежда на мисълта че си еврейски, троянски кон 8-) Дори няма нужда и да те проверявам 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 май 2014 20:28

Rafa написа:
badboy95 написа:
Rafa написа:
batceko написа:
Rafa написа:...ако не ти харесва...взимаш си точките с теб, терминал 2 и...знаеш...в нашата организация място ще имат само истински българи...

... еха ...значи вече е вашата организация ... не знаех , че форума на ГОНГ е проруски и прокомунистически ... ами ... честито ... не е лошо някой модератор да се изкаже по въпроса , че нещата започнаха да се стават официални .

...ние ще бъдем широка коалиция и сме отворени към всички, стига да не са евреи...за сега сме зелени и червени...както е казал повелителя на салфетките - Бареков...ние българите сме красиви, защото сме различни...за съжаление, вече нито една салфетка в Европа не е в безопасност...ти на кои симпатизираш...

Аз съм зелен, къде мога да подам документи? А как ще разбереш дали не съм евреин, ще ми провериш оная работа ли? :shock: :lol: :lol:

За да си зелен, трябва да имаш нещо зеленичко в ника си ;) Аз нищо такова не виждам 8-) Още с кандидатстването си започваш с лъжите, което ме навежда на мисълта че си еврейски, троянски кон 8-) Дори няма нужда и да те проверявам 8-)

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
Помниш ли кагда пришол със танка?
Беше млад, но се държеше мъжки.
Зарази семейството ми с въшки…

Взе на мама златните пендари
и дори галошите ми стари.
Помниш ли, как кушаше картошки?
Наконец забърса три кокошки.

После си преспал със какa Сия
и изпил си всичката ракия.
А след време чухме и мълвата,
че си гръмнал тате във главата!

Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия – тая дива сила.

После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!

Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка…

Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.

И аз съм като бюрека, но съм "зелен под прикритие". :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2014 21:07

БСП не махнат ли тоя румцайс, няма да ги бъде. И не, че са ги били отвън-просто собствените им избиратели им теглиха майната! А тая работа 15-15 си е чист вътрешнопартиен бойкот на Станишев. Организиран при това. Самият факт на махането на тоя задник ще им осигури сериозен потенциал като подкрепа. Имат достатъчно млади и кадърни хора, кво са се забили с тоя? Бахмааму, имат претенции за 120 годишна партия, преживели всякакви времена, тоя ако трябва с шутове да го разкарват оттам...Седи ли още, не само ще върне Тиквата на бял кон, ами онзи и Парад на победата ще спретне пред парламента.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 28 май 2014 21:19

sin4ec написа:БСП не махнат ли тоя румцайс, няма да ги бъде. И не, че са ги били отвън-просто собствените им избиратели им теглиха майната! А тая работа 15-15 си е чист вътрешнопартиен бойкот на Станишев. Организиран при това. Самият факт на махането на тоя задник ще им осигури сериозен потенциал като подкрепа. Имат достатъчно млади и кадърни хора, кво са се забили с тоя? Бахмааму, имат претенции за 120 годишна партия, преживели всякакви времена, тоя ако трябва с шутове да го разкарват оттам...Седи ли още, не само ще върне Тиквата на бял кон, ами онзи и Парад на победата ще спретне пред парламента.

Дали Янаки не се точи вече...една банка ще се върне на бял кон ;)
moderatè souse

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2014 22:09

Тостао написа:Дали Янаки не се точи вече...една банка ще се върне на бял кон ;)

Не знам, може и да се точи. Но с него ще е по-добре при всички случаи. Обаче това са си техни истории, не ме бъркат. За мен е важно ГЕРБ да не се върне, а слабо БСП е предпоставка за това. Ако щат РБ с ББЦ и ДПС да управляват, не ми пречи, но само да не са ония, че втори техен мандат ще е като 10 по Рихтер...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2014 22:36

sin4ec написа:БСП не махнат ли тоя румцайс, няма да ги бъде. И не, че са ги били отвън-просто собствените им избиратели им теглиха майната! А тая работа 15-15 си е чист вътрешнопартиен бойкот на Станишев. Организиран при това. Самият факт на махането на тоя задник ще им осигури сериозен потенциал като подкрепа. Имат достатъчно млади и кадърни хора, кво са се забили с тоя? Бахмааму, имат претенции за 120 годишна партия, преживели всякакви времена, тоя ако трябва с шутове да го разкарват оттам...Седи ли още, не само ще върне Тиквата на бял кон, ами онзи и Парад на победата ще спретне пред парламента.

Помниш ли като казах, че след смъртта на Лилов тази партия ще тръгне назад? Вече нямат човек като него - дори бих го нарекъл велик стратег, без грам ирония. Може да е комунист, може да е мафиот, но не мога да не призная комбинативния му ум. Къде е Лилов, къде е Станишев.... :roll: От тази школа остана един Премянов, но той няма същото влияние, а и май се оттегли от активна политика. В БСП започват да се надигат всякакви амбиции и в крайна сметка ще ги застигне съдбата на СДС - роене и цепене.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “Свободна зона”