Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот v.r.s. » 25 май 2014 18:19

Аз не съм русофоб, дори напротив, аз обожавам руската музика, литература и въобще култура, както и руският народ и се дразня когато всичко това и Русия като цяло се определят като комунистически. Русия и руският народ са жертви на комунизма, избивани и унищожавани от тези интернационални сатрапи, в чието ръководството почти няма руснаци.
Също така политиката на царска Русия в определени периоди е срещу българският национален интерес и заради това, като българин, няма как да съм съгласен с това. България получава независимостта си благодарение на Русия, но това не означава, че трябва да ставаме техен васал и да се съобразяваме с техните интереси, а не да отстояваме нашите. Да, на добрите отношения, както политически, така културни и икономически, но само до там. Когато нещо противоречи на нашите национални интереси е задължително да се противопоставим, както между другото е действал държавника Стамболов.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Дисекция на русофобията

Мнениеот FLANKER » 25 май 2014 18:21

Тук май се каза всичко.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 май 2014 18:26

v.r.s. написа:Аз не съм русофоб, дори напротив, аз обожавам руската музика, литература и въобще култура, както и руският народ и се дразня когато всичко това и Русия като цяло се определят като комунистически. Русия и руският народ са жертви на комунизма, избивани и унищожавани от тези интернационални сатрапи, в чието ръководството почти няма руснаци.
Също така политиката на царска Русия в определени периоди е срещу българският национален интерес и заради това, като българин, няма как да съм съгласен с това. България получава независимостта си благодарение на Русия, но това не означава, че трябва да ставаме техен васал и да се съобразяваме с техните интереси, а не да отстояваме нашите. Да, на добрите отношения, както политически, така културни и икономически, но само до там. Когато нещо противоречи на нашите национални интереси е задължително да се противопоставим, както между другото е действал държавника Стамболов.
Отново показа защо си от малкото интелигентни хора в този форум. Хвала на такива като теб! :)

Иначе държавникът Стамболов свършва по ужасен начин и както много хора, е оценен чак след смъртта си.
Един английски дипломат казва, че би искал в неговото отечество да се ражда на 100 години по един Стамболов.
Е, на мен ми се иска в България да се ражда по един Стамболов в по-кратък интервал, но...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rafa

Re: „Независими“ наблюдатели прибрали половин милион за изборите

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 18:31

balef написа:А доказано ли е горе написаното или само си пишем глупости и затова сме в това положение!?

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/k54v3rx4
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 18:32

balef написа:А доказано ли е горе написаното или само си пишем глупости и затова сме в това положение!?

Ето ти и за другата "независима" организация 8-)

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/Kdt6TNlh
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Предател
Контакти:

Re: Дисекция на русофобията

Мнениеот Предател » 25 май 2014 18:34

P!nk fan написа:Русофобите могат да бъдат класифицирани в 10 основни групи:

1. Соросоиди - хора, които чрез нападките по адрес на Русия се стремят да оправдаят поредния финансов транш, получен от задграничните им господар;
2. Гей активисти - хора, атакуващи Русия заради приетия от Руската дума закон, забраняващ пропагандата на хомосексуализма;
3. Седерастки лумпени, поставящи знак за равенство между Русия от една страна и комунизма от друга и търсещи обяснение за всички обществени (че дори и за личните си) несполуки в подмолната роля на Русия;
4. Американофили - хора, които смятат, че САЩ е най-демократичната страна в света и неин най-висш приоритет е поддържането на световния мир. Специфично за американофилите е, че те разглеждат американските военни бази в България като защитен щит срещу "имперските домогвания" на Русия;
5. Заблудени привърженици на Европейския съюз, искрено вярващи в т.нар. "европейски ценности" и възхищаващи се от невзрачни бюрократи от типа на Барозу и Аштън. Русофобията на симпатизантите на ЕС се проявява най-отчетливо при констатациите им как политиката на Русия противоречала на "европейските ценности";
6. Туркофили - хора, отричащи Турското робство и респективно освободителния характер на Руско-турската война от 1877-78 г. Характерно за туркофилите е, че паралелно със засипването на Русия с хули те натрапчиво изтъкват как Турция е наш добър приятел и съсед;
7. Либерасти, критикуващи Русия за нежеланието й да възприеме западния мултикултурен модел и на негова основа да структурира обществото си;
8. Правозащитници - хора, обвиняващи Русия в нарушаването на свободата на словото, погазване на върховенството на закона и т.н.
9. Псевдонационалисти - хора, смятащи, че русофобията е интегрална част от българския национализъм. Характерно за псевдонационалистите е, че докато яростно разобличават "руската заплаха" за България, напълно си затварят очите за далеч по-големите и актуални опасности, грозящи Родината ни като например неосманизма и радикалния ислямизъм;
10. Позьори - хора, които са русофоби, просто защото в момента така е модерно. Това е групата на т.нар. промити мозъци, които формират антируските си нагласи единствено на основата на ежедневната антируска пропаганда на "обективните" западни медии и българските им глашатаи.

Изображение

Много ти е тежко заболяването.Взимай спешно мерки!!!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 18:34

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 18:37

Captain Stottlemeyer написа:

След като този "материал" е анонимен и е "подписан" с Хаштаг-BG, мисля, че сам можеш да си направиш изводите... 8-)
П.П. За протокола: Аз нямам сестра.

Хайде и за теб 8-) Другите линкове съм ги постнал малко по-горе 8-)

http://www.americaforbulgaria.org/grants/view/xIgErACl

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Коба

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 май 2014 18:51

Странджата написа:И ако имаш брат руснак, тогава ти какъв си?

Брат на руснак?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 май 2014 18:52

alexveselinov написа:Не ви ли писна, да се делите на русофили и русофоби :!: :?:

Не им е писнало. Добре, че Китай не ни се бърка, че кой знае какво щяха да измислят Чайнафилите :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”