В един от циганските квартали на Русе се развива истински цирк. Масово се купуват гласове за ББЦ, преди малко дойдоха няколко полицейски патрулки и арестуваха един от купувачите.
ПП: Всички партии са купували гласове през годините в този квартал.
Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евроизбори 2014
dunavfc написа:В един от циганските квартали на Русе се развива истински цирк. Масово се купуват гласове за ББЦ, преди малко дойдоха няколко полицейски патрулки и арестуваха един от купувачите.
ПП: Всички партии са купували гласове през годините в този квартал.
И какво, ще му конфискуват стоката ли?
acmilan написа:Коба написа:Всичко различно от победа за червената идея ще означава платен вот и касиране на изборите.
Тя печели при всички положения. Дали ще са номиналните комунисти, тиквите, руските подлоги, турските мекерета или цецовалисевците все едно, всички произлизат от партията-майка.
Милото за кого гласува?
Re: За Бога, хора, гласувайте
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! НЕ ЗНАМ КАКВО ТЕЛЕ ТРЯБВА ДА СИ ,ЗА ДА СИ СТОИШ ВКЪЩИ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА И ЦИГАНСКА ПАСМИНА ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА ??? СРАМ !!!
Всеки случай не за Путин.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Въпреки всичко,това по никакъв начин не може да повлияе на чувствата ми към нея.
Ама не само да отскочим до даскалото и да си пуснем празна бюлетина, да пишем глупости по нея и т.н. Така все едно не гласувате. Пускайте реални бюлетини. За кой - не ми пука, не давам на никой наклон на гърба. Но гласувайте, за да не мрънкате утре, вдругиден и т.н.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Vojdek написа:Ама не само да отскочим до даскалото и да си пуснем празна бюлетина, да пишем глупости по нея и т.н. Така все едно не гласувате. Пускайте реални бюлетини. За кой - не ми пука, не давам на никой наклон на гърба. Но гласувайте, за да не мрънкате утре, вдругиден и т.н.
Точно обратното е

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Точно обратното е
Тези които гласуват, нямат право да мрънкат
[/quote]
Бахти тъпата желязна логика.... дори не ми се обсъжда,направо е плашеща такава глупост !!!

Бахти тъпата желязна логика.... дори не ми се обсъжда,направо е плашеща такава глупост !!!
Трогната съм. Сега можеш да идеш и да ръкоблудстваш на някой портрет на Сталин.Коба написа:acmilan написа:Всеки случай не за Путин.
Въпреки всичко,това по никакъв начин не може да повлияе на чувствата ми към нея.
Вече упражних правото си на вот и съм с чиста съвест, че не съм подкрепила някое от червените крилца.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".