Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Rafa

Re: За Бога, хора, гласувайте

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:36

v.r.s. написа:
Rafa написа:
v.r.s. написа:И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.

И ти ме караш да гласувам за тези, които грам не им дреме за държавата 8-) За какво им е тогава моят глас 8-)

Както ти казах, ти не желаеш да коментираш логично и не го правиш аргументирано, а целта ти единствено е да агитираш да не се гласува.
Спирам с коментарите си, тъй като днес времето е приятно и ще се възползвам от това за да поспортувам.

Да коментираме :roll: Какво да коментираме...та ти нямаш един нормален, логичен и аргументиран отговор на въпросите ми :lol: И накрая като не можеш да отговориш, започваш с клишето "ти не искаш да коментираме, ти си провокатор" :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

haha

Re: Евроизбори 2014

Мнениеот haha » 25 май 2014 14:36

Дунав е най- заблудения тип в целия форум, чудно колко му плаща Буда. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 25 май 2014 14:45

Гласувай с реален вот - прецакай 50те лева дадени на някой "ром".

Би ми се искало да гласуват поне веднъж всички, и то не за топ 4. Само за да видя изумените физиономии на кукловодите. :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 май 2014 14:49

v.r.s. написа:
Мистри написа:
v.r.s. написа:
Мистри написа:
Rafa написа:
cska-632 написа:Забелязвам как някакви по форуми и медии Ви убеждават да не ходите да гласувате, за да е ниска избирателната активност и да могат дудуците, лудите и дебелия да си вземат гласовете.

Аз специално никого не убеждавам, всеки сам да си решава 8-) След 20 години гласуване, аз за себе си съм взел решението и не го крия 8-) Обратното обаче е факт. Виж колко теми и колко мнения има с призиви за гласуване 8-) Как така не ти направи впечатление, че по медии и форуми някакви се опитват да ни манипулират да ходим да гласуваме, за да могат по-лесно да прикрият манипулациите си 8-)

Прав си.Колкото повече гласували, т.е. бюлетини, толкова по-лесно е да се правят манипулации.

И как точно се правят повече манипулации при по голяма активност?
Не са ли манипулация случая в Бобовдол и купените гласове и при по-ниска или при по-висока активност те имат повече тежест?

Ако можеше да мислиш, сам щеше да си отговориш.

Аз съм си отговорил, но явно точно натеб мисленето не ти се отдава много, след като не можеш да отговориш на един елементарен въпрос.

Колегата Rafa много точно ти е отговорил.
Айде беги да спортуваш с винкелО У мините. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 25 май 2014 14:50

cska-632 написа:Изображение

ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ!
Изображение

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:58

И докато не съм забравил, докато вървяха предизборните клипове на партиите за евроиззборите, "съвсем случайно" се използува гласът на един изявен български педал да ни убеждава, че купуването и продаването на гласове е престъпление 8-) Дали е случайно...едва ли. Така хубавичко си ни налагат пeдерастията без да се усетят хората, че не е истина 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 май 2014 15:05

haha написа:Дунав е най- заблудения тип в целия форум, чудно колко му плаща Буда. :lol:

МНОГО !!!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 май 2014 15:12

dunavfc написа:Нещата отиват към логичен завършек 8-)
9-та победа 8-)

Ще плачат червените боклуци

Потребителски аватар
Коба
Контакти:

Мнениеот Коба » 25 май 2014 15:19

Всичко различно от победа за червената идея ще означава платен вот и касиране на изборите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2014 15:21

Коба написа:Всичко различно от победа за червената идея ще означава платен вот и касиране на изборите.

Тя печели при всички положения. Дали ще са номиналните комунисти, тиквите, руските подлоги, турските мекерета или цецовалисевците все едно, всички произлизат от партията-майка.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”