не ми харесва новото лице на ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Gonzo
Контакти:

Re: не ми харесва новото лице на ГОНГ

Мнениеот Blue_Gonzo » 22 май 2014 23:15

По некадърно направен сайт сигурно няма никъде......като му знаеме на г-н Александров умствения багаж не се и учудвам. :mrgreen:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 22 май 2014 23:15

Намалете тия две огромни снимки, на водещите новини и направете така че като цъкнеш на малките снимки, на подновините, не веднага да те хвърля в тях, а да излизат подробности, на мястото на двете водещи новини и от там да си влизаш в тях, ако те интересуват.
Направете по-обширен лайвскор с много първенства и мачове и подробности от всеки мач и наистина да се обновяват на живо, а не както беше до сега и го качете най-горе.
Направете лайвскора с програма по часове и на предстоящите събития, например за седмица напред.
Клик на мачове утре, мачове вдругиден, мачове на 24-ти и така.
Сложете повече първенства, с по-подробни опции за статистика, в менюто "Класиране".
Качвайте видео от световните мачове, както правят в Спортал и също любопитни видеа, от всичко свързано с мачовете, като хореографии, агитки и всичко останало. Ако направите такава видео-секция, я сложете също горе в сайта, за да е бързодостъпна.
Качвайте редовно и бързо, "Спортно шоу Гонг" и даже сега ми хрумва, защо не го качвате с видеозапис за да гледаме коментаторите.
От 5 съм на работа и винаги си го слушах вечерта, в редките случай в които е качено бързо от деня.
Направете менюто "Топ новини" с повече страници, че да можем да прегледаме всичко, поне до 2 дена назад, а не да е както сега, "кой влизал на всеки час, видял, кой не има гугле" :lol:
Ако оправите тези неща, спирам да влизам в Спортал, заради лайвскора, подробната статистика на първенствата и репортажите от мачовете по света, както и в още някой сайтове, заради повечето новини.
Повечето неща които предложих, изискват доста усилия за да се направят, но това би бил перфектният спортен сайт за мен.
Успех :!: :!: :!:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 22 май 2014 23:22

На мен също не ми харесва. "Разпиляна" и даже неугледна визия. По навик кликвам и влизам, но мисля скоро да поправя това. Избор има и смятам да свикна с нещо по-добро. Жалко, че съдържанието е на ниво, а визията е причина да се откажа от ГОНГ.

Не може ли след два-три месеца експерименти да има бутонче за маняци и желаещите да ползват старата, по-пригледна версия?

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 22 май 2014 23:23

Като се сетя кой е шефа на сайта- червената балалайка НА - нищо странно .

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 май 2014 23:32

Taя нова версия е пълен отврат. Стария вид беше 100 пъти по-добър и най-вече подреден.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 май 2014 23:41

Вярно е, че гъвкав дизайн+добри журналисти+публикуване на проверена информация е най-доброто, което може да се постигне, но дай сега като дизайна е леко крив да зарежем другото, което е по-важно.
С дизайна се свиква, така че не се косете толкова.
И при стария дизайн и сега влизам в хронология и чета заглавията на пуснатите новини, чак тогава разгледам други неща.

На мен ми пък харесва дизайна, който беше преди предния и си искам него.

Към момента единственото нещо, което ме дразни е огромния шрифт на заглавията вътре в статиите.

Нещо много важно, никога един сайт не може да обхване всички желания и в този ред на мисли е важно да знаете приоритета на Гонг, а той никога не е бил снимков и видео, а относно лайвскора, защо е този рев, при положение, че си има перфектни специализирани сайтове за същото?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 23 май 2014 00:11

Мога да кажа, че преди изчитах 95% от новините, сега от както е сменена визията я съм прочел 4-5 я не. Даже си бях нагласил браузъра да ми отваря гонг.бг с пускането на компютъра. Сега го разкарах. Разпиляно, неподредено, нямам идея къде е класирането от различните първенства в момента и къде са изиграните мачове по кръгове. И аз видях зор докато намеря форума. Беше ми интересно как се е развила играта с прогнозите за А група във форума на Локо Пд. Преди ми отнемаше 2 кликания - сега 5-6. Не че е фатално, но е досадно. Предната версия беше далеч по-проста и изчистена. Съответно далеч по-удобна. Ако искам да гледам снимки ще си влеза в секцията за снимки. Искам да чета новини. Сега сайта е предимно в картинки.
Някой беше споменал за видео от радиопредаването. По принцип има webкамера в студиото и може да се гледа през дарик ОБАЧЕ аз не можех да пусна камерата в продължение на година, а сега когато я пусна се вижда по кадър на минута - три, ако въобще се смени. Не е от мен, пробвах първо с различни браузъри, после питах и приятели. Не че и това е проблем, но просто като се пускат тези опции поне да функционират нормално щото иначе само дразнят.
Може би има опит сайта да се нарпави удобен за таблет... не знам. Факт е обаче, че опитвам да свикна, но не виждам как ще стане... Тъжно, явно ще минаваме на ЦСКАртал :|
[offtopic]Ако някой вижда видео от камерата да сподели - http://darikradio.bg/[/offtopic]
[offtopic]Колкото до сайта на евроспорт - преди да скочат на yahoo беше прекрасен. Сега много повече крашва и е пълен с глупости. И въпреки всичко и въпреки скорошната му нова визия(втора по-голяма промяна след преминавато към yahoo) пак е по-подреден и нормален.[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 23 май 2014 00:15

Присъединявам се към всеобщото мнение, първите ми думи като го видях бяха "разпилян" и "докарва ми главоболие като го скролна". Мога да разбера желанието на хората които го поддържат, след сливането да излязат с нещо ново, да почнат на чисто, но резултата е плачевен. Оставям на стана епизодичните проблеми "това не работи", те могат да се изчистят с времето, но се надявам изобщо да не се стига до там и по най-бързия начин това недоразумение да бъде премахнато от интернет пространството. Стария дизайн беше изключително приятен за окото, много повече от редица "големи" сайтове (примерно всеки свързан с тенис) и най-доброто решение в случая беше да се надгражда над този дизайн. Кому е нужно да се робува на абсурдните модни тенденции, всичко да се приравнява към нещо изначално грозно, само защото "всички сега така го правят"??? Имате една страхотна основа, ползвайте я! Допитайте се до потребителите, вижте те какво искат, какво може да стане, какво не и пипнете само където е нужно. Защото имаше какво да се пипне, то винаги има. Но в крайна сметка, ако ще и произведение на изкуството да е(не е), като не е практично - за какво ти е?
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2014 00:16

На мен също не ми харесва, някак е разпилян и неподреден.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 май 2014 00:22

Момци ето ви един съвет от мен http://gong.bg/chronology, това си го поставете в отметка ако не ви е заглавна страница сайта и всичко е песен, все пак един сайт се посещава за да се информира човек.

Относно форума ми е странно, че редовно ползващите го влизат през сайта в него, поставете си просто линк в отметките и толкова.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”