не ми харесва новото лице на ГОНГ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: не ми харесва новото лице на ГОНГ
много е зле 

- electroface
- Контакти:
Тя простотията няма почивен ден!
и аз си искам стария, но важно е да има форум и да се забавляваме

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- dreben23
- Контакти:
Странджата написа:На мене не ми харесва това, че не мога да променя кодировката така, че да чета това, което ми излиза - например РР��СРСР��СР РР Р РРССРР С РСРґРСРСР СР��
Това, че така се получи с новата версия на PROSPORT.bg, не ме вълнува, защото отдавна не го отварям, но за Гонг ми е малко криво.
Възможно е проблемът да е много прост, а аз да не съм толкова умен, че да го реша, затова моля и за съвет.
Това вероятно ти е от уиндоуса, оправи си настройките от Контролен панел-Регион и език- Административни (на текущ език за не -Unicode програми трябва да ти пише български), ако не пише, го избери от "промяна на езиковата променлива на системата", после "приложи", един рестарт и си готов.

Колкото до това как изглежда сайта и аз го намирам за отвратително разхвърлян, красиво изглеждащ, но неподреден. Все пак мобилната версия на сайта е чудесна!

Беше чудесна до вчера, сега е миш- маш и там.

Последна промяна от dreben23 на 22 май 2014 20:23, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
На мен ми харесва,.....губя много повече време да открия каквото ме интересува и по този начин си уплътнявам времето за губене! 

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- greenlandia
На мен също не ми харесва.Шарено,разпиляно,квадрати подобни на WIN 8,пълен .....провал според мен!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Няма две мнения ! Предишният вид на Гонг беше далеч по-практичен и приятен за нас потребителите.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Уж има видео и аудио,комбинирано в мултимедия а нищо не тръгва
Не ми харесва изобщо. Трябваше да има възможност който иска да си избира предишния вид. Казват че ще свикнат всички. Било ново и за това не се харесвало все още. Трябвало време за да свикнат хората. Ами ще свикнат рано или късно, няма къде да ходят. Но не е по добър новия вид на сайта. Ако беше по-добро всеки щеше да го харесва. За да се хареса нещо не трябва време. Например дали една нова кола е по-хубава от предишната или новата къща или дори новия спортен екип на даден отбор не трябва време за да се свиква. Сайта се прави заради посетителите му и трябва да се взима предвид мнението на хората, нали заради тях се прави.