Защо толкова се възхищавате,просто понеже това е медийно събитие.
Аз имам 12 годишна котка-КРОКИ,която просто е респект за всяко едно куче в квартала,а искайте вярвайте,скачала
е даже и на пийтбули,а си нямате на представа каква агресия беше преди няколко години,когато още раждаше и не
беше скопена.Просто опира до индивида.Но все пак моята КРОКИ е звезда на квартално ниво!
Ужасяваща гледка в САЩ : Куче напада дете, котка го спасява
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Ужасяваща гледка в САЩ : Куче напада дете, котка го спасява
favaca8888 написа:urkoto написа:Старо и незаслужаващо тема във форума на гонг.
Верно бе ! Сега видях хронометъра от 2014 март месец.
Интересно вчера по новините мисля че или по нова или бнт го показаха.
Скоро видях темата по интернет, след това я показаха и по новините. Не е чак от март, но е старичка.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
shumkar_44 написа:Какво озверено псе! Личи си, че котките са много по-адекватни животни от кучетата и аз лично съм изключително доволен от факта, че направих правилния избор за домашен любимец миналата седмица! Тази котка заслужава орден "Статуя на Свободата", или каквито там признания имат янките! Дано моята Яна е също толкова смела, ако попадне в подобна ситуация!
Да е жива и здрава Яна и много да ви радва. Тъкмо Петър ще си има другарче.

Прочее бих се радвал ако споделите впечатленията си от нейната хигиена, както и да дадете полезен съвет как може да бъде приучена на адекватни хигиенни навици. И аз имам желание да си взема котка за домашен любимец, но родителите ми са твърдо против, аргументирайки се именно че четириногите приятели не пазят достатъчно чистота, както и че в дома се появява неприемлива миризма.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Ужасяващо е само колко е тъп автора на темата, виж видеото е любопитно..
-
- Контакти:
Да видим твоето дете ако го нападне куче, ти как ще се чувстваш ? Овчи ?! 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- shotgun blues
- Контакти:
Браво на котето 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- shumkar_44
- Контакти:
doktora25 написа:Прочее бих се радвал ако споделите впечатленията си от нейната хигиена, както и да дадете полезен съвет как може да бъде приучена на адекватни хигиенни навици.
Ами например до този момент установих, че котката не обича къпането. Ако трябва да съм честен, моето животинче реагира доста несдържано при контакта с вода, което ме разочарова изключително много. За това съм оставил на Яна да се хигиенизира сама, както намери за добре. Стига да не пренася кърлежи и други паразити, не съм притеснен за хигиената й, защото така или иначе, я милвам само с готварски ръкавици.
Толстолоб, на теб съм роб.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
shumkar_44 написа:doktora25 написа:Прочее бих се радвал ако споделите впечатленията си от нейната хигиена, както и да дадете полезен съвет как може да бъде приучена на адекватни хигиенни навици.
Ами например до този момент установих, че котката не обича къпането. Ако трябва да съм честен, моето животинче реагира доста несдържано при контакта с вода, което ме разочарова изключително много. За това съм оставил на Яна да се хигиенизира сама, както намери за добре. Стига да не пренася кърлежи и други паразити, не съм притеснен за хигиената й, защото така или иначе, я милвам само с готварски ръкавици.
Готварски ръкавици вика.. ей дявол, и от смъртния си одър ще изръсиш нещо забавно :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
urkoto написа:Старо и незаслужаващо тема във форума на гонг.
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Реакцията на котката не ме учудва, защото имах един, който скачаше да се бие с кучета, още щом ги види. Относно котките и водата, реагират различно. Имам една сега, която умира да се къпе, просто обожава водата. Пусна ли чешмата в банята и тя веднага скача в мивката