Продукт на простотията!!!! Да Ви е честит !!!!!
Бонус Подарък :Ибрици за всички умстественно ограничени(нормален брой хромозоми) !!!!!!!!!!!!!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:До вчера лакей на едни , днес лакей на милионер с мерак да ни управлява заедно с Тройната коалиция ! Каква пошлост и наглост от този герой на смешни клипчета
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:......
И финално: интересно ми е поведението на феновете на БотевЪ - ако не беше Бюрека и Цецо Мустака, а покрай тях и другарят Пеевски, те щяха да си ритат из В групите (тъкмо щяха да са извървели пътя от Б областна до В група) и да са гактор на ниво мачовете с Евроколеж и Раковски. Дудука направи много за БотевЪ - хубав, лош, все едно, направи много и без него щяхте да сте едно голямо нищо. Аз съм от Левски, не ми харесва. че ни управляваше руски олигарх, а сега наместника му в Бг, но знам, че без тях нямаше да има 1/4 финал в ЛЕ и групи на ШЛ. Какви са като хора - това е отделен въпрос, но за Левски са дали много и аз нямам моралното право (поне докато аз не издържам отбора, пък макар и с 0,0001%) да се обяснявам какви капути били и т.н. Същото се отнася и за чорбарите и Лупи - без него тях нямаше да ги има, Коко и Локо, Домуса и Лудогорец и т.н. Та имайте поне малко уважение да не плюете в паницата, от която се храните, но вие си знаете. БотевЪ си е ваш.
tmanolov написа:
И финално: интересно ми е поведението на феновете на БотевЪ - ако не беше Бюрека и Цецо Мустака, а покрай тях и другарят Пеевски, те щяха да си ритат из В групите (тъкмо щяха да са извървели пътя от Б областна до В група) и да са гактор на ниво мачовете с Евроколеж и Раковски. Дудука направи много за БотевЪ - хубав, лош, все едно, направи много и без него щяхте да сте едно голямо нищо. Аз съм от Левски, не ми харесва. че ни управляваше руски олигарх, а сега наместника му в Бг, но знам, че без тях нямаше да има 1/4 финал в ЛЕ и групи на ШЛ. Какви са като хора - това е отделен въпрос, но за Левски са дали много и аз нямам моралното право (поне докато аз не издържам отбора, пък макар и с 0,0001%) да се обяснявам какви капути били и т.н. Същото се отнася и за чорбарите и Лупи - без него тях нямаше да ги има, Коко и Локо, Домуса и Лудогорец и т.н. Та имайте поне малко уважение да не плюете в паницата, от която се храните, но вие си знаете. БотевЪ си е ваш.
И накрая но не на последно място мургавия който пусна темата го направи точно заради това да се говори за Ботев и да се петни собственикът на отбора. Цветан Василев ще построи стадион красавец както построи база за чудо и приказ и нито ни е карал нито ще ни кара да гласуваме за България без цензура ако разбира се той седи зад този проект, за това го харесвам и уважавам.А ти лаута армията ще се молиш на Бойко да ви намери спонсор нищо че до преди да се скарат с Василев му викахте селската мутра,пожарникаря и др. а сега е г-н Борисов.Също както Гергов беше свинаря докато имаше интерес към Ботев, после стана г-н Гергов когато интерес му стана локуто.Дори и този Иво Прокопиев и неговата медия която сега цитираш ни искаше...поканете го за собственик/ Бойко му е приятел/ може и той да ви построи база и стадион а не само да плюе по бизнес опонента си Цветан Василев.За неразбралите само да кажа че зад всичко седи Русия/Василев/ и САЩ/Прокопиев/ а партиите са само маша в ръцете им от на единия в на другия...Глупостите на армията от столипиново която иска на нас да викат цигани а не на тях както е било и ще продължава да бъде НЯМА КАК ДА МИНАТ ПОНЕ НЕ И ПРЕД ХОРАТА С МАЛКО МОЗЪК.джони написа:tmanolov написа:
Ботев никога не е имал нищо общо с политиката,никога не е имало политици в клуба,за разлика например от Левски,където всички в ръководството са агенти на дс,Пеевски пък е в борда на директорите,дясната ръка на Боко-Иво Тонев пък е председател на УС,в Цска пък президент е Томов,пресатешето пък съвсем скоро стана депутат от БСП,в Локо Пловдив пък президент им беше действащ кмет на града-Гърневски,после дълги години Бонев беше общински съветник и едновременно на пост в клуба,после пък Узунов едновременно беше общински съветник и директор
,капитана на отбора пък Здравко Лазаров е в политбюро на БСП(това съвсем сериозно),за агитката им нужно ли е да казвам,че цъфнаха на протест на фермери
![]()
та какво общо има Ботев с политиката?-нищо,това как всеки гласува не го прави под натиск за разлика от другите отбори и няма нищо общо с признателността към Цветан Василев
КНДР написа:Бареков е проект на САЩ, eврейския съюз и ДПС, същия е и Боко и неговата ГЕРБ. По акъл също са на едно ниво, съжалявам глупаците които ще гласуват за тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта