Бареков иска България в космоса (без цензура)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nandreev
Контакти:

Re: Бареков иска България в космоса (без цензура)

Мнениеот nandreev » 21 май 2014 16:17

Бюреков едва ли знае ,че Земята е кръгла(кото повечето от неговите инвеститори и избиратели)!!!!!!!
Продукт на простотията!!!! Да Ви е честит !!!!!
Бонус Подарък :Ибрици за всички умстественно ограничени(нормален брой хромозоми) !!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shoc: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 21 май 2014 16:42

Каквато и да е темата, който и да е намесен, а тези които ги споменавате ги ненавиждам, чуя ли Бареков, освен "лъжец" нищо друго не ми идва на ум. Или по точно всичко друго остава на заден план. Нито моя любим "Ботев", нито уважението ми към Цв.Василев, нито някои наистина добри действия на този момък, могат да променят мнението ми за него - "Патологичен лъжец" и то спрямо едно дете. А човек, който е лъжец в обикновените неща на деня, мога да си представя какво ще е за него лъжата, ако влезе в политиката.
Лично от мен - Да върви на майната си!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 май 2014 16:47

До вчера лакей на едни , днес лакей на милионер с мерак да ни управлява заедно с Тройната коалиция ! Каква пошлост и наглост от този герой на смешни клипчета :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 май 2014 16:58

stefani написа:До вчера лакей на едни , днес лакей на милионер с мерак да ни управлява заедно с Тройната коалиция ! Каква пошлост и наглост от този герой на смешни клипчета :lol:

Какъвто мат'риалът, такива и управляващите.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 май 2014 17:16

Понякога се удивявам на "свободното слово" в Родината ми, а се считам за доста врял и кипял в тази сфера. В конкретния случай - присмял се хърбел на щърбел. Капитал и Дневник, които изпълняваха политическите поръчки на кръга около т.нар. "агнешки главички" и лично на собственика си - олигарха Прокопиев, който на под 30 годишна възраст един ден се събуди милионер, тъй като му дадоха ей-така, щото е много готин най-голямото предприятие за производство на рядка суровина (Каолин) в централна и изиточна европа (и едно от най-големите в света) Каолни АД, се присмяха на един друг младеж (щото нали той се води за "кръстник" на Бюрека) Дилянче, койо има същата съдба - милионерче преди да навърши 30, станал такъв само щото е папкал и слушкал. И ми претендират за честност и били света вода ненапита. Хайде от кумова срама поне малко да се поизчервят :oops: :oops: :oops:

Прочетох въпросното пасквилче, прочетох и статишта, поместена в Капитал по въпроса - ами и там имаше правописни грешки, пък претендират за джурналя :o :o Хайде като виждаме треската при другите, да видим и гредата в себе си, а? Едни и същи лайнарци, но едните били по-фйешън лайнарци, щото се пръскали с живанши, пък другите били просто лайнарници :?: Хайде, няма нужда, а.

И финално: интересно ми е поведението на феновете на БотевЪ - ако не беше Бюрека и Цецо Мустака, а покрай тях и другарят Пеевски, те щяха да си ритат из В групите (тъкмо щяха да са извървели пътя от Б областна до В група) и да са гактор на ниво мачовете с Евроколеж и Раковски. Дудука направи много за БотевЪ - хубав, лош, все едно, направи много и без него щяхте да сте едно голямо нищо. Аз съм от Левски, не ми харесва. че ни управляваше руски олигарх, а сега наместника му в Бг, но знам, че без тях нямаше да има 1/4 финал в ЛЕ и групи на ШЛ. Какви са като хора - това е отделен въпрос, но за Левски са дали много и аз нямам моралното право (поне докато аз не издържам отбора, пък макар и с 0,0001%) да се обяснявам какви капути били и т.н. Същото се отнася и за чорбарите и Лупи - без него тях нямаше да ги има, Коко и Локо, Домуса и Лудогорец и т.н. Та имайте поне малко уважение да не плюете в паницата, от която се храните, но вие си знаете. БотевЪ си е ваш.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 21 май 2014 17:28

tmanolov написа:......
И финално: интересно ми е поведението на феновете на БотевЪ - ако не беше Бюрека и Цецо Мустака, а покрай тях и другарят Пеевски, те щяха да си ритат из В групите (тъкмо щяха да са извървели пътя от Б областна до В група) и да са гактор на ниво мачовете с Евроколеж и Раковски. Дудука направи много за БотевЪ - хубав, лош, все едно, направи много и без него щяхте да сте едно голямо нищо. Аз съм от Левски, не ми харесва. че ни управляваше руски олигарх, а сега наместника му в Бг, но знам, че без тях нямаше да има 1/4 финал в ЛЕ и групи на ШЛ. Какви са като хора - това е отделен въпрос, но за Левски са дали много и аз нямам моралното право (поне докато аз не издържам отбора, пък макар и с 0,0001%) да се обяснявам какви капути били и т.н. Същото се отнася и за чорбарите и Лупи - без него тях нямаше да ги има, Коко и Локо, Домуса и Лудогорец и т.н. Та имайте поне малко уважение да не плюете в паницата, от която се храните, но вие си знаете. БотевЪ си е ваш.

Ами не е отделен въпрос. Много свързан въпрос е какви личности са хората за които говориш. И защо реши, че футболните фенове се хранят от паницата на въпросните олигарси ? Ти се опитваш да ги легитимираш точно така , както на тях им се иска - "може да са лоши и незаконно забогатели, но пък са благодетели и дават на народа." Гнусно е това, което си написал. лесно те купуват с 1/4 финал в ЛЕ и групи на ШЛ.

vladurban3651
Контакти:

Мнениеот vladurban3651 » 21 май 2014 17:29

Толкова тъп народ съм виждал само на сборище на бсп,освободете Родината от простотията си и отидете я в космоса, я в кндр!!!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 май 2014 18:08

tmanolov написа:

Ботев никога не е имал нищо общо с политиката,никога не е имало политици в клуба,за разлика например от Левски,където всички в ръководството са агенти на дс,Пеевски пък е в борда на директорите,дясната ръка на Боко-Иво Тонев пък е председател на УС,в Цска пък президент е Томов,пресатешето пък съвсем скоро стана депутат от БСП :idea: ,в Локо Пловдив пък президент им беше действащ кмет на града-Гърневски,после дълги години Бонев беше общински съветник и едновременно на пост в клуба,после пък Узунов едновременно беше общински съветник и директор :idea: ,капитана на отбора пък Здравко Лазаров е в политбюро на БСП(това съвсем сериозно),за агитката им нужно ли е да казвам,че цъфнаха на протест на фермери :!:
та какво общо има Ботев с политиката?-нищо,това как всеки гласува не го прави под натиск за разлика от другите отбори и няма нищо общо с признателността към Цветан Василев

KOKO_1912
Контакти:

Мнениеот KOKO_1912 » 21 май 2014 19:03

джони написа:
tmanolov написа:

Ботев никога не е имал нищо общо с политиката,никога не е имало политици в клуба,за разлика например от Левски,където всички в ръководството са агенти на дс,Пеевски пък е в борда на директорите,дясната ръка на Боко-Иво Тонев пък е председател на УС,в Цска пък президент е Томов,пресатешето пък съвсем скоро стана депутат от БСП :idea: ,в Локо Пловдив пък президент им беше действащ кмет на града-Гърневски,после дълги години Бонев беше общински съветник и едновременно на пост в клуба,после пък Узунов едновременно беше общински съветник и директор :idea: ,капитана на отбора пък Здравко Лазаров е в политбюро на БСП(това съвсем сериозно),за агитката им нужно ли е да казвам,че цъфнаха на протест на фермери :!:
та какво общо има Ботев с политиката?-нищо,това как всеки гласува не го прави под натиск за разлика от другите отбори и няма нищо общо с признателността към Цветан Василев
И накрая но не на последно място мургавия който пусна темата го направи точно заради това да се говори за Ботев и да се петни собственикът на отбора. Цветан Василев ще построи стадион красавец както построи база за чудо и приказ и нито ни е карал нито ще ни кара да гласуваме за България без цензура ако разбира се той седи зад този проект, за това го харесвам и уважавам.А ти лаута армията ще се молиш на Бойко да ви намери спонсор нищо че до преди да се скарат с Василев му викахте селската мутра,пожарникаря и др. а сега е г-н Борисов.Също както Гергов беше свинаря докато имаше интерес към Ботев, после стана г-н Гергов когато интерес му стана локуто.Дори и този Иво Прокопиев и неговата медия която сега цитираш ни искаше...поканете го за собственик/ Бойко му е приятел/ може и той да ви построи база и стадион а не само да плюе по бизнес опонента си Цветан Василев.За неразбралите само да кажа че зад всичко седи Русия/Василев/ и САЩ/Прокопиев/ а партиите са само маша в ръцете им от на единия в на другия...Глупостите на армията от столипиново която иска на нас да викат цигани а не на тях както е било и ще продължава да бъде НЯМА КАК ДА МИНАТ ПОНЕ НЕ И ПРЕД ХОРАТА С МАЛКО МОЗЪК.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 21 май 2014 21:11

КНДР написа:Бареков е проект на САЩ, eврейския съюз и ДПС, същия е и Боко и неговата ГЕРБ. По акъл също са на едно ниво, съжалявам глупаците които ще гласуват за тях.

проект и на бсп :roll:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Върни се в “Свободна зона”