CTAHKO написа:Чети момче, чети
не става само с четене станко,трябва и акъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Чети момче, чети
костенурк написа:CTAHKO написа:Чети момче, чети
не става само с четене станко,трябва и акълиначе продължаваи да си четеш измислици за масоните и си мисли че знаеш нещо.конспиративната теория не е материя за всеки
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Чети момче, чети
не става само с четене станко,трябва и акълиначе продължаваи да си четеш измислици за масоните и си мисли че знаеш нещо.конспиративната теория не е материя за всеки
Не четеш ли, няма акълКак не си го осъзнал от толкова много акъл
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tа къде другаде каза,че четеш и пишеш такива неща още...в "Блитц".Стори ми се познато,нема лошо да изкарваш некой долар,цент по цент,стига да не се набиваш на очи.костенурк написа:CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Чети момче, чети
попрочел съм тва онова не се безпокой.няма значение напускам темата,оставям те да громиш масоните
CTAHKO написа:Крайно време беше. И без това напълни темата с безсмислените си коментариА сега влезни и с другия си ник
red__army написа:Tа къде другаде каза,че четеш и пишеш такива неща още...в "Блитц".Стори ми се познато,нема лошо да изкарваш некой долар,цент по цент,стига да не се набиваш на очи.костенурк написа:CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Чети момче, чети
попрочел съм тва онова не се безпокой.няма значение напускам темата,оставям те да громиш масоните
CTAHKO написа:костенурк написа:CTAHKO написа:Чети момче, чети
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта