Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Фен-тема НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Мнениеот Балкански Орел » 11 май 2014 00:37

Балкански Орел написа:Махай ги тея !
И аз бях за теях преди да застанат на страната на САЩ преди кризата в Украйна.

Иначе свестните им служители като Касабов и т.н са ПАТРИОТИ, но не ми харесва позицията на Енчев в диск. студио.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ARKANBG
Контакти:

Мнениеот ARKANBG » 11 май 2014 01:03

Боклуците на Валентин Балевски

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 11 май 2014 01:05

гражданин от село написа:
batceko написа:..нека не забравяме , че телевизия СКАТ даде началото на небеизвестния Волен Сидеров ..знаем какви ги ака в момента .. не съм сигурен , че НФСБ са много по различни макар да се дъвчат яко с АТАКА ... Велизар Енчев ми харесва като водещ ..но ..в последно време всеки едни наричаш себе си националист и патриот , като го накараш да си разкопчее ризата отдолу все тениска с надпис Русия има ...не България ами Русия ... мани ,мани ...

На твоята тениска какво пише?

.... предпочитам едноцветни тениски без надписи .... но ако трябваше да има надпис сигурно щеше да е Левски ...или пък Лед Цепелин ..нещо такова ...

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 11 май 2014 01:24

Националния фронт за спасение на бойко е пълен боклук Балевски ще пукне от злоба

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 май 2014 01:27

batceko написа:.... предпочитам едноцветни тениски без надписи .... но ако трябваше да има надпис сигурно щеше да е Левски ...или пък Лед Цепелин ..нещо такова ...

Звучи добре,но не и откровено.Не хваща декиш! ;)

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 11 май 2014 01:29

операторите са мутри движат се по 5 мутри с камера и 1 репортер и тормозят хората поръчкови предавания и рекет

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 11 май 2014 02:41

гражданин от село написа:
batceko написа:.... предпочитам едноцветни тениски без надписи .... но ако трябваше да има надпис сигурно щеше да е Левски ...или пък Лед Цепелин ..нещо такова ...

Звучи добре,но не и откровено.Не хваща декиш! ;)

.... това пък що за глупост е ..искаш кърваво писмо ли да ти изпратя ... хаххаха .... пий една биричка и осъзнай , че хората са просто хора и че е добре да си добронамерен , особено ако не ги познаваш лично .... ние сме големи хора и колкото и да се палим по разни теми тук , би трябвало да сме наясно , че това си е просто едно убиване на време , защото каквото и да пишем или правим в крайна сметка съзнаваме , че нищо не зависи от нас , нито ще дойде някой да ни пита кое и как да стане .... аз съм обикновен човек , ходя на работа и се опитва да оцелявам и единственото нещо , което искам като вляза в този форум е да се откъсна от ежедневието поне за малко ... нормално е да се поджафкаш с някого в някоя тема , но съм пределно наясно , че аз този човек не го познавам лично и следователно нямам причина да имам лошо отношение към него всъщност ... джафкането в теми си е джафкане в теми ... и толкоз ...

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Re: Фен-тема Национален фронт за спасение на България!

Мнениеот Да живее Русия ! » 11 май 2014 07:29

Националният фронт за спасение на Бойко (НФСБ) е поредната псевдонационалистична партия.
Те са продукт и част от статуквото. Те са част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !
Винаги ми е правило впечатление, че по СКАТ плюят по властта и го играят вечната опозиция. Когато ножът опре о кокала обаче и народа е готов за революция, тези псевдонационалисти казват: "Ама как така ?! Чакайте сега ! Не трябва да стават такива работи. Трябва по мирен път ...."
Сиреч да се запази системата. Защото всички отлично осъзнаваме, че една система се променя истински само по революционен път. "Нежна революция няма, както няма и дървено желязо" казваше един мой познат от старите антикомунисти по повод събитията около 10 Ноември у нас. И се оказа прав !
Валери Симеонов е част от онези, които получиха пари от БКП, за да направи своята телевизия СКАТ. Днес обаче тези бивши комунисти ги устройва системата на Новия световен ред. Те уж са против нея, но в същото време я подпомагат и я поддържат.
ЗАЩОТО ТЯ ГАРАНТИРА ЗАПАЗВАНЕ НА ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ТЯХ ПАРИ ОТ НАРОДА !

Няма как един истински националист и родолюбец да е против Русия !
Днес положението в България е такова, каквото е било през 19-ти век, когато сме били под турско робство. Всички разумни хора осъзнаваме, че българския народ е смазан и обезкръвен. Народът ни няма достатъчно съпротивителни сили, за да извоюва сам свободата си. Затова му трябва външна помощ. Така е било и преди Априлското въстание. Всички знаем как злополучно завършва то за нас българите ... И тогава е било ясно, че със собствени сили не можем да извоюваме свободата си.
Сега е ясно също !!!
И сега народът ни е отслабен и е има нужда от силен външен съюзник.
А кой друг освен православна и славянска Русия би помогнал на българите да оцелеем и да се освободим ?
Така че да имат много здраве НФСБ ! Няма да гласувам за тях, защото са против Русия !
А, без Русия и нейната помощ ние българите ще изчезнем до няколко десетилетия.

Да не забравяме, че НФСБ бяха готови да направят коалиция с Бойко Борисов и ГЕРБ.
А, ГЕРБ са най-отявлените протежета и слуги на така наречения "световен елит" у нас !
Така че за какви националисти и родолюбци в НФСБ говорим ?!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 май 2014 08:32

Hernan Crespo написа:Създавам тази тема,защото мисля,че това е единствената истинска НАЦИОНАЛИСТИЧНА ПАРТИЯ в България към днешна дата!

http://nfsb.bg/

Според социолозите имат 2 сигурни места в европарламента ;)

E,какво ще правят в европарламента тия двете селски пръчки дето ще ги изпрати НФСБ? Питам и отговор не искам!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 май 2014 09:35

Да ви осветля малко по въпроса.Ние не сме нито за ЕС,нито за Русия.Ние не знаем за кой сме.Затова нас не ни харесват нито ЕС,където сме последна дупка на кавала и такава ще си останем винаги,нито пък Русия.Ние нямаме никаква отправна точка.Опитваме се да се лакатушкаме ту към едните ту към другите.И за да ме разберете правилно,тъй като тук е спортен форум ще го кажа така.Това е все едно да не викаш хем за ЦСКА,хем за Левски(съответно Ботев-Локо),и да искаш агитките им да те приемат. Е това няма как да стане.
Лек ден!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”