Балкански Орел написа:Махай ги тея !
И аз бях за теях преди да застанат на страната на САЩ преди кризата в Украйна.
Иначе свестните им служители като Касабов и т.н са ПАТРИОТИ, но не ми харесва позицията на Енчев в диск. студио.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:Махай ги тея !
И аз бях за теях преди да застанат на страната на САЩ преди кризата в Украйна.
гражданин от село написа:batceko написа:..нека не забравяме , че телевизия СКАТ даде началото на небеизвестния Волен Сидеров ..знаем какви ги ака в момента .. не съм сигурен , че НФСБ са много по различни макар да се дъвчат яко с АТАКА ... Велизар Енчев ми харесва като водещ ..но ..в последно време всеки едни наричаш себе си националист и патриот , като го накараш да си разкопчее ризата отдолу все тениска с надпис Русия има ...не България ами Русия ... мани ,мани ...
На твоята тениска какво пише?
batceko написа:.... предпочитам едноцветни тениски без надписи .... но ако трябваше да има надпис сигурно щеше да е Левски ...или пък Лед Цепелин ..нещо такова ...
гражданин от село написа:batceko написа:.... предпочитам едноцветни тениски без надписи .... но ако трябваше да има надпис сигурно щеше да е Левски ...или пък Лед Цепелин ..нещо такова ...
Звучи добре,но не и откровено.Не хваща декиш!
Hernan Crespo написа:Създавам тази тема,защото мисля,че това е единствената истинска НАЦИОНАЛИСТИЧНА ПАРТИЯ в България към днешна дата!
http://nfsb.bg/
Според социолозите имат 2 сигурни места в европарламента
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта