Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот MainEventer » 10 май 2014 20:27

vaskonti написа:Естествено, че руснаците никога няма да свалят цената за нас. Още по-естествено нашия министър не си е правил труда да мисли, просто защото той не е сложен там за да мисли. От 60г. ние само козируваме и изпълняваме каквото каже Москва и бъди сигурен - те гледат само собствения си интерес. Вярно - понякога техният и нашият интереси съвпадат, но в случая с газа това определено не е така - меко казано. Дерат ни кожата най-брутално. И на тоя фон някои хора се молят да станем още по-зависими от Русия... неам думи! :|

Само Русия да беше... САЩ и ЕС са същите.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vaskonti » 10 май 2014 20:32

MainEventer написа:
vaskonti написа:Естествено, че руснаците никога няма да свалят цената за нас. Още по-естествено нашия министър не си е правил труда да мисли, просто защото той не е сложен там за да мисли. От 60г. ние само козируваме и изпълняваме каквото каже Москва и бъди сигурен - те гледат само собствения си интерес. Вярно - понякога техният и нашият интереси съвпадат, но в случая с газа това определено не е така - меко казано. Дерат ни кожата най-брутално. И на тоя фон някои хора се молят да станем още по-зависими от Русия... неам думи! :|

Само Русия да беше... САЩ и ЕС са същите.

Така е, само че САЩ и ЕС нямат почти никакъв контрол над икономиката ни, за разлика от Русия. Ние сме зависими от братушките за газ, нефт и атомно гориво, тоест сме зависими като държава на най-фундаментално ниво. За сметка на това си плащаме скъпо и прескъпо за "удоволствието" да правим "бизнес" с тях.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Hernan Crespo

Фен-тема Национален фронт за спасение на България!

Мнениеот Hernan Crespo » 11 май 2014 00:17

Създавам тази тема,защото мисля,че това е единствената истинска НАЦИОНАЛИСТИЧНА ПАРТИЯ в България към днешна дата!

http://nfsb.bg/

Според социолозите имат 2 сигурни места в европарламента ;)
[wrapimg=]http://3.bp.blogspot.com/_Pf5g52hk3uw/S4CW_DmE9AI/AAAAAAAAAhY/YMAmqRamC1E/s1600/crespo-parma-uefa-1998-99.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hernan Crespo

Re: Фен-тема НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Мнениеот Hernan Crespo » 11 май 2014 00:19

http://nfsb.bg/public/IZBORNA_PROGRAMA_NFSB_2013.pdf

НОМЕР 4 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА!
[wrapimg=]http://3.bp.blogspot.com/_Pf5g52hk3uw/S4CW_DmE9AI/AAAAAAAAAhY/YMAmqRamC1E/s1600/crespo-parma-uefa-1998-99.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 11 май 2014 00:26

НФСБ са бивши ченгета и комуняги от ДС. Но на изборите за парламент ще гласувам за тях, ако гласувам де. 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 11 май 2014 00:30

..нека не забравяме , че телевизия СКАТ даде началото на небеизвестния Волен Сидеров ..знаем какви ги ака в момента .. не съм сигурен , че НФСБ са много по различни макар да се дъвчат яко с АТАКА ... Велизар Енчев ми харесва като водещ ..но ..в последно време всеки едни наричаш себе си националист и патриот , като го накараш да си разкопчее ризата отдолу все тениска с надпис Русия има ...не България ами Русия ... мани ,мани ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 май 2014 00:33

Какво значение има,дали гласуваш само за един кандидат или за още 15 негови клонинга,за да се имитира възможност за избор?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 май 2014 00:34

batceko написа:..нека не забравяме , че телевизия СКАТ даде началото на небеизвестния Волен Сидеров ..знаем какви ги ака в момента .. не съм сигурен , че НФСБ са много по различни макар да се дъвчат яко с АТАКА ... Велизар Енчев ми харесва като водещ ..но ..в последно време всеки едни наричаш себе си националист и патриот , като го накараш да си разкопчее ризата отдолу все тениска с надпис Русия има ...не България ами Русия ... мани ,мани ...

На твоята тениска какво пише?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 май 2014 00:35

Махай ги тея !
И аз бях за теях преди да застанат на страната на САЩ преди кризата в Украйна.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”