Мобилен интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Мобилен интернет

Мнениеот tarikat » 16 ное 2009 08:37

TodorT написа:Препоръчвам ти нета на М-тел ;)

По принуда ползвах М-тел и да ви кажа честно ,доста скъпо излезе !Ако имаш намерения да теглиш филми ,да играеш игри в мрежа или пък да гледаш клипчета от vbox или youtube просто приготви един сейф с пари ...

Потребителски аватар
kokas
Контакти:

Мнениеот kokas » 16 ное 2009 16:29

tarikat написа:
TodorT написа:Препоръчвам ти нета на М-тел ;)

По принуда ползвах М-тел и да ви кажа честно ,доста скъпо излезе !Ако имаш намерения да теглиш филми ,да играеш игри в мрежа или пък да гледаш клипчета от vbox или youtube просто приготви един сейф с пари ...

Така е, но ако си на Мтел;)
... Другият вариант е да търсиш 4G нет. Той е точно за пренос на голямо количество данни - филми, игрички, клипчета и т.н.
Ако ще си отваряш един път дневно мейла, взимай мтелите.
Та аз от две седмици ползвам на макстелеком нета, защото и моята работа е свързана с постоянния достъп. Кинтите като за неограничен нет без кабеляци са добре. Единственият минус е, че нямат покритието на мтел, но на мен още не ми се е налагало да работя от някой балкан. Там ходя да ям и да пия :lol:

S_kalinov
Контакти:

Мнениеот S_kalinov » 17 ное 2009 18:26

@kokas

Днес ми свършва пробният период и утре трябва да знам дали ще го бъде :)
Но по-ворятно е да го бъде :lol:
Връзката си е стабилна, нямаше прекъсвания... Един филм свалям за по-малко от 2 часа... като за без жици съм доволен. Дано не се подвеждам и всичко да е точно първите дни докато подпиша договора.
Все пак ти благодаря :)

Върни се в “Свободна зона”