Защо няма да изляза да чистя България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо няма да изляза да чистя България !
Кампанията има една единствена цел и тя не е да се изчисти нещо, а антибългарската телевизия да си направи пиар,че видите ли ние сме едни от вас и правим нещо заедно с вас.Другата основна цел е да се провери с колко е спаднало/се е увеличило влиянието на самата медия в национален мащаб на базата на броя на излезлите да почистят.Чиста и проста статистика с цел да се види как върви рейтинга на телевизията като всичко това е завоалирано под красиви предлози и обещания.ѝТВ като са толкова велики и богати защо всяка година чакат на една и съща фирма да осигури чували,ръкавици и тн за тяхната (!) акция? Аз съм съгласен да има подобни прояви,но да са общонационални,а не да ги организира ей так някой си.Трябва да се започне масово превъзпитание на хората чрез страшни глоби,затвор и тн за да не си изхвърлят боклука навсякъде като в същото време и децата да се възпитават да не замърсяват и да рециклират.По света от рециклирането на отпадъци и производството на екобрикети и тн други начини за оползотворяване на боклука хората правят милиарди, а ние тук един завод за отпадъци не можем да построим 2-3 десетилетия!Колегите са прави дето не искат да излизат да чистят.Аз не участвам защото не искам да ставам част от подобен тип социален експеримент на тая уродлива медия и в същото време не искам да чистя строителните отпадъци на някой си или боклуците накамарени от ония другите боклуци дето чакат детските и помощите в еди кои си дни от месеца.Бих излязъл да чистя ако може заедно с боклука да изчистят и другия такъв под формата на катуни,гета и техните обитатели.Направо с фадромата,товариш и в някои закрит рудник 

-
- Контакти:
Не бих се включил в никоя инициатива на бтв,защото телевизията е антихристиянска и пропагандира интересите на САЩ.
galin56 написа:Кировец написа:Не е казано, че трябва да чистиш цял квартал. Достатъчно е всеки българин и достоен човек да напълни една торбичка с боклуци от района, в който живее. Кампанията е символична и не ангажира с постоянна отговорност, която да задължава.
Орлето и други не искат, не защото не могат, а защото плащали данъци. Кировец също плаща данъци, наеми и кредити, но обича природата и ще напълни някоя друга торбичка с боклук изхвърлен от недобросъвестните данъкоплатци, които не могат да преглътнат за 2-3 минути да си наденат ръкавици и да се почувстват хубаво след мръсната работа.
Не съм съгласен с теб. Това, че някой си плащал данъци не го оневинява, че хвърля боклуци където му падне. Данъците са за изчистване на боклуците в кофите а не на който, където му падне. И аз плащам данъци и то колкото заплатата на Орлето (за пример) плюс пенсията на баба му взети заедно, но си изхвърлям боклука и опаковките само в кофите.
Браво! Ти си национален герой. Това ли те спира да събереш някой друг боклук?

Не зная защо,но на нас все циганите са ни виновни.Ами като ви харесва техния начин на живот не работете направете си 5-6 деца и си получавайте помощите.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
stefani написа:Защо го афишираш? Като няма да излезеш да чистиш поне млъкни в името на България !
Хахаха в името на България вика.. и как точно мълчанието му ще е в името на България хмммм?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:„Българинът е интересен човек: Той си събува обувките, преди да влезе в дома си, но си изхвърля боклука през прозореца без да се замисли, че ако не си изхвърля боклука през прозореца няма да се налага да се събува пред дома си.” Теди Москов
За много хора - факт.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
И аз намирам за неуместно да чистя безвъзмездно боклука, който други хора правят. Въпреки това от време на време поне около нас се хващам и изхвърлям по нещо - плик или 2, колко дойде, а веднъж на месец-2 отделям час-час и малко, събирам 2-3-4 чувала и айде. Но хич не се смятам за длъжен да го правя, не смятам и че ми е работа, просто гледам отзад в двора зад блока да няма чак толкоз боклук, не че лично мен ме бърка (в двора съм стъпил 5 пъти през последните 5 години извън оборката) ама ми се вижда тъпо някак си да мяза на бунище...
Съответно не бих укорил никой, който отказва да чисти боклуците на другите. Сигурно някой ден и аз ще се подразня и ще пропусна да събера дежурния плик или чувал отпадъци пък нека дойде някой да ме пита откъде-накъде хх
Съответно не бих укорил никой, който отказва да чисти боклуците на другите. Сигурно някой ден и аз ще се подразня и ще пропусна да събера дежурния плик или чувал отпадъци пък нека дойде някой да ме пита откъде-накъде хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Stanimir-74
FC Pirin - Real написа:Защо няма да изляза да чистя България
Защото като повечето българи работя, плащам данъци, плащам осигуровки и внасям пари в пенсионни фондове. Парите ми от данъците отиват за мангалите, които ме обират и спонсориране на партиите, които издигнаха Делян Пеевски за евродепутат. Плащам си, когато отида на лекар, въпреки че съм здравно осигурен. Плащам и за здравето на мангалите. Плащам си тока и водата за разлика от всички мангали. Плащам и техния ток, и тяхната вода!
Като повечето българи, плащам застраховка и винетка за колата си. Въпреки това, карам по пътища с дупки, без табели. Пазя мангалите с каруците, които карат по средата на пътя, без светлоотразителни жилетки и без никаква сигнализация, пазя ги с риск за моя живот и живота на останалите шофьори, които като мен си плащат винетките и застраховките. Удържат ми от заплатата сума, която е по-голяма от пенсията на баба ми.
И тая скапана държава не може да накара мангалите да съберат боклуците за сметка на шибаните си помощи?
И BTV иска аз да пре*ба почивния си ден, за да изляза да свърша това, което скапаната държава не може да свърши?
Въпреки парите които аз и всички ние плащаме???
Няма да стане!!!
Ако искате, бих се включил в кампания "Да изчистим България от мангалите за един ден"!
Но няма да изляза да събирам боклуци около къщата ми, докато боклуците са в парламента и циганската махала.
Когато изчистим паразитите от политиката и от циганските махали, заклевам се, всеки шибан ден, аз ще слизам и ще премитам улицата пред дома. Заклевам се!
Дотогава, скъпа BTV, можеш да си завреш скапаните кампании колкото можеш по-надълбоко
Прекрасно си го формулирал.
Аз лично, в съзнателния си живот не си спомням да съм изхвърлял боклук на улицата или в тревата. Когато отида в планината или за риба, после старателно си събирам бирените бутилки и всички останали боклуци. Пепелника ми е фул в колата, но никога не съм си позволявал да си изхвърлям фас на улицата. А ако съм без кола, го гася и го нося до най-близкия кош. Любими са ми обаче "бакшишите". Аз лично не съм видял нито един, който да си гаси цигарата в пепелника или да си изхвърли целуфанчето или кафето в кошче. Да не говорим, за някои, които направо си го почистват на светофара. Абе с 2 думи: Да метат, тези които серат, но не може с един ден метене да изметеш 364 дни акане!
Последна промяна от Stanimir-74 на 28 апр 2014 17:50, променено общо 4 пъти.
- nicromanser
- Контакти:
FC Pirin - Real написа:Защо няма да изляза да чистя България
Защото като повечето българи работя, плащам данъци, плащам осигуровки и внасям пари в пенсионни фондове. Парите ми от данъците отиват за мангалите, които ме обират и спонсориране на партиите, които издигнаха Делян Пеевски за евродепутат. Плащам си, когато отида на лекар, въпреки че съм здравно осигурен. Плащам и за здравето на мангалите. Плащам си тока и водата за разлика от всички мангали. Плащам и техния ток, и тяхната вода!
Като повечето българи, плащам застраховка и винетка за колата си. Въпреки това, карам по пътища с дупки, без табели. Пазя мангалите с каруците, които карат по средата на пътя, без светлоотразителни жилетки и без никаква сигнализация, пазя ги с риск за моя живот и живота на останалите шофьори, които като мен си плащат винетките и застраховките. Удържат ми от заплатата сума, която е по-голяма от пенсията на баба ми.
И тая скапана държава не може да накара мангалите да съберат боклуците за сметка на шибаните си помощи?
И BTV иска аз да пре*ба почивния си ден, за да изляза да свърша това, което скапаната държава не може да свърши?
Въпреки парите които аз и всички ние плащаме???
Няма да стане!!!
Ако искате, бих се включил в кампания "Да изчистим България от мангалите за един ден"!
Но няма да изляза да събирам боклуци около къщата ми, докато боклуците са в парламента и циганската махала.
Когато изчистим паразитите от политиката и от циганските махали, заклевам се, всеки шибан ден, аз ще слизам и ще премитам улицата пред дома. Заклевам се!
Дотогава, скъпа BTV, можеш да си завреш скапаните кампании колкото можеш по-надълбоко
аз пък ще участвам, но видя ли мангал дето сере на метеното ще го карам да ближе, защото е прав колегата едни чистят и работят, а други политиканстват, мърсуват, мизеруват и крадат, а на бтв ще кажа ходете си във ваща държава тук е моята България не индия, не турция.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Напълно те подкрепям.