Мнениеот Phoenix_ » 28 апр 2014 14:00
Принципно много се дразня на хора, които казват "Аз плащам данъци..." Плащането на данъци не те освобождава от това да си отговорен и т.н. Парите никога не са достатъчни. От една страна да излезе да се почисти е нещо хубаво, градивно и се дава пример. Това би било така, ако наистина всички си вършиха работата, парите се използваха целесъобразно и т.н. Тук случаят не е такъв. Ако фирмите вършеха съвестно своята работа и бяха глобявани за всяка издънка, щях да приема, че има много простаци, които си хвърлят боклука в градинката пред блока и щях да го почистя. Не мога обаче да гледам как фирмите събират боклука когато им скимне, кофите са без капаци, всякакви пликчета и опаковки летят и после да ме привикат да си го почистя! А, не!!! Това няма да стане. Аз съм си хвърлил бокулка В КОТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУК!!! Да дойде сега да си го събере Фандъкова, защото не е контролирала фирмите, които трябва да го извозят!!!!
П.С И ьТВ вместо да ме призовават да си изчистя, нека да показват всеки ден безобразията на Фандъкова и да и задават неудобните въпроси "КОЙ краде парите?"
П.С2 И сега да не ми се нахвърли някой трол от ГЕРБ, не съм от БСП. Атакувам Фандъка, защото тя е КМЕТ!
Последна промяна от
Phoenix_ на 28 апр 2014 14:05, променено общо 1 път.