Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Groucho написа:Най-важният мач днеска приключи с културен резултат! Атлетико спечели! Матрацето са все по-близо до благородна цел, а именно: увеличаването на имането на наши милости! Уека ви вечер
ще 2 победи останаха...
Ще те правим по-богат да водиш секретаршата на секскурзия
becks32milan написа:Кашчей написа:becks32milan написа:Кашчей написа:becks32milan написа:modor написа:Мисля си, че е време за едни спагети...и малко Блъди Мери
Пробвал ли си го с цикъл от Мая Манолова![]()
![]()
Ти верно имаш много странно чувство за хумор.. по-скоро нямаш никакво!
По-добре без чувство за хумор в твоите очи, от колкото да не знам вторият най-говорен език в света и да се оплаквам, защото не ми стига акъл да го науча.
Какво знам и какво не знам ти не знаеш.Форумът си има правило за писане на български език и кирилица и ти си се съгласил с него при регистрацията!
Дай ми пример в англоезичен форум, в който се пише на кирилица..ама по-бързо, че може да изтрият такова мнение там!
Ще се обясня колкото мога по-просто, та да го разбереш.
Английският език е вторият най-разпространен в света. Език на кирилица, който говорят толкова много хора няма. Дано си ме разбрал.
Кашчей написа:
Въобще не ме вълнува това нещо!
Форумът е български, а не английски, канадски, австралийски... или какъвто си поискаш англоезичен!
Cu vi komprenas tio?
Кашчей написа:Литекс и Лудогорец дали могат да врътнат един хикс, в полза на ЦСКА
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта