Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 14:23

Red Warrior написа:
icko65 написа:
THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим

Не мисля.
В Китай няма частни олигарси. :roll:

Там си е "пазарен комунизъм", поне що се отнася до икономиката.
И няма монополи ...

Ние, за да караме по-китайският начин, не трябваше да си унищожаваме ( приватизираме ) ... Заводите, и като цяло държавният бизнес.
Трябваше Държавата да продължи да държи големи отрасли, за да е конкуренция на частника.
Така щеше да има по-бърз растеж... Ама от приватизацията се създадоха мутрите, които вече са олигарси.

Да.И аз за това говоря.Китайците нали са комунисти що не рухнаха ами дърпат напред яко.Защото взеха най-доброто от социализма и капитализма-морал трудолюбие дисциплина технологии държавност

Китай е една чисто капиталистическа държава с еднопартийно управление. Нищо повече.

Един път казваш пазарен комунизъм после чисто кап. държава с еднопартийно у-ние.Не мога да разбера...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 25 апр 2014 14:30

demy27 написа:
dinko81 написа:Които не е бил там,не е видял,да не говори.Прочетет малко,какво произвеждат,къде произвеждат,каква е икономиката,какво е направил Путин,тогава се пените тука!

Путин не е популярен с това, на колко хора е дал работа и колко завода е построил, а с това, че напада и окупира територии от независима държава. Относно руското производство, с изключение на двете лади, самара и 2105, които ме удариха отзад, защото не са им добри спирачките, други руски стоки не съм видял. А и русофилите, вместо да споделят тук, колко по-добри са руските автомобили, само дрънкат за негри и империалисти.

Ще ме разплачеш!Ами нормално е СССР да нямаха добри автомобили,като мислеха само за военната си мощ.Виждам колко си зле и не ми се занимава с наивници.Що се отнася за окупиране,зземи завоювал...че те Крим сами си искаха в Русия,да няма да стоят в тази разнебитена Украйна?Че Крим винаги си е бил РУСКИ,и там живеят руснаци.Нещо да кажеш за САЩ?В колко воийни и колко народ са избили,раздробили?Значи викаш малко е че има заводи,икономика,промишленост,че в Русия се сглобяват доста популярни марки коли,че автомобилостроенето се пооправя там?Викаш,нищо,а?Нищо е , че 2 мил руснаци идват в България?Че в Италия 2/3 от туристите са руснаци?Абе тези китайци големи балъци са....като искат все с руснаците да са...баси балъците...май ние сме най-умните!
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 14:31

Player написа:Платени хора има и ще има както за Русия така и за Запада. Разузнавачи се вербуват пък какво остава за другите хора. От векове я има тази практика и не вярвам да спре, така че е безсмислено да има дрязги и спорове за това. Иначе от цитата който автора е сложил, се вижда колко е добре ,че не сме богати като онези на Запад. Ако имахме по няколко хиляди евро заплати, сега не ми се мисли какви и колко емигранти щяхме да си имаме. Особено неприятно е да видиш бяла жена с черен или арабин.... отвратително е отвсякъде. Но както е тръгнал континента, просто е въпрос на време и тука да дойдат и правнуците на повечето от нас да са почернели. А да се опазим от това което става на запад е по-важно от всичките безсмислени пари на света. Мен лично не ме интересува дали е демократично или не, с цената на всички сили позволени или не, но това тука не трябва да стана. Никои няма да претопи индийците в Индия, черните в Африка, араби на полуострова им или китайците в Китай. Трябва всички тези жаби да се връщат по гьоловете си и тука да си останат белите хора изградили континента и културата му.

Викаш, да си тънем в мизерия, за да няма емигранти. Не, че сега всеки Българин не издържа по едно циганско семейство. И ако това да видиш бяла жена с черен е отвратително, какво е бяла жена с циганин. А претопяването на една нация зависи най-вече от самата нация. Как е възможно трето поколение турци, родени в Германия да са с турски имена, а тук внучетата на баба Рада и дядо Вельо се казват Джесика, Сузана, Силвестър и Джордан?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 14:37

dinko81 написа:
demy27 написа:
dinko81 написа:Които не е бил там,не е видял,да не говори.Прочетет малко,какво произвеждат,къде произвеждат,каква е икономиката,какво е направил Путин,тогава се пените тука!

Путин не е популярен с това, на колко хора е дал работа и колко завода е построил, а с това, че напада и окупира територии от независима държава. Относно руското производство, с изключение на двете лади, самара и 2105, които ме удариха отзад, защото не са им добри спирачките, други руски стоки не съм видял. А и русофилите, вместо да споделят тук, колко по-добри са руските автомобили, само дрънкат за негри и империалисти.

Ще ме разплачеш!Ами нормално е СССР да нямаха добри автомобили,като мислеха само за военната си мощ.Виждам колко си зле и не ми се занимава с наивници.Що се отнася за окупиране,зземи завоювал...че те Крим сами си искаха в Русия,да няма да стоят в тази разнебитена Украйна?Че Крим винаги си е бил РУСКИ,и там живеят руснаци.Нещо да кажеш за САЩ?В колко воийни и колко народ са избили,раздробили?Значи викаш малко е че има заводи,икономика,промишленост,че в Русия се сглобяват доста популярни марки коли,че автомобилостроенето се пооправя там?Викаш,нищо,а?Нищо е , че 2 мил руснаци идват в България?Че в Италия 2/3 от туристите са руснаци?Абе тези китайци големи балъци са....като искат все с руснаците да са...баси балъците...май ние сме най-умните!

Сега Крим и Украйна имат равен старт и след 5-10 години ще се види най-ясно кои живеят по-добре: Европейска Украйна или Соц. Крим. Да не ревнат тогава Руснаците от Крим и да се чудят защо им трябваше да се цепят?
L'Europa non è lontana

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 25 апр 2014 14:41

Чапаев написа:
dromihait написа:Щях да взема отношение по поредната кретенска полюция, но се отказах. Колегите във форума са казали достатъчно.
Мислещите, интелигентни и образовани българи, драги ми Василий Иванович, никога не биха могли да бъдат "русофили" от твой тип - достатъчно добре са запознати с историята на руско- българските отношения през последните 1100 години и с характера на руската държавност от края на IXв. до наши дни.

Явно си се разпознал в статията!

Никак. Най- вече защото е толкова тъпа, че дори няма теза и доказателствена част. С лозунги, крясъци и обиди спрямо другомислещите могат да впечатлят теб, но не и мен. У мен тази статия предизвиква само съжаление, примесено с тъга.
Ползвам руски език. Пиша и в специализирани руски форуми. Познавам огромна част от руската (не само класическа) литература. Гледам и руски филми. Слушам и руска музика (включително съвременна такава - имат добри групи в твърдите жанрове). Уважавам онзи голям руски принос в съкровищницата на световната култура и в науката. Не харесвам особеностите на руската държавност, както и многократните нейни действия срещу българските интереси (продължаващи до днес). Русофоб ли съм?
Знам, че ти е непосилно да ме разбереш. Ти харесваш Русия на Светослав, Иван Грозни, Николай I, Ленин, Сталин и Путин. Аз харесвам Русия на Лобачевски, Пушкин, Менделеев, Чайковски, Чехов, Бердяев, Висоцки, Солженицин...Нямаме допирни точки.
Последна промяна от dromihait на 25 апр 2014 14:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 25 апр 2014 14:44

demy27 написа:
dinko81 написа:
demy27 написа:

Сега Крим и Украйна имат равен старт и след 5-10 години ще се види най-ясно кои живеят по-добре: Европейска Украйна или Соц. Крим. Да не ревнат тогава Руснаците от Крим и да се чудят защо им трябваше да се цепят?

Най-вероятно ЕВРОПЕЙСКА УКРАЙНА да стане като ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ-бедност,мизерия,корупция!
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 14:51

demy27 написа:

Коя независима държава е нападнал Путин! Или може би като отявлен демократ е модерно да отричаш най=демократичната форма - референдума! И това кой, какви автомобили произвеждал не е критерий за руската икономика! Ти се моли руснаците да не спрат да изнасят суровини и метали за ЕС, че тогава тези "развитите" ще има да се чудят с какво да ги произвеждат тези автомобили!

http://www.investor.bg/surovini/365/a/t ... ia,171118/
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 25 апр 2014 14:56

Майната им на всякакви идеологии. Страшното в тази статия е съвсем друго.
Безумното профанизиране на теорията за еволюцията просто плаши с простотията си. Колеги, разберете, труда на Дарвин като ниво напълно отговаря на времето, в което е писан. И въпреки многото неточности, следващи от този факт, в основата си това е една от най-добре подкованите откъм ФАКТИ научни теории днес.
Гарантирам ви, че се състои от повече от един ред. Дори (о, ужас!) повече от страница. За повечето плиткоумни писачи такъв обем информация е непосилен, ясно е. Но сбитият вариант за идиоти, гласящ кратко и точно "Човекът е произлязъл от маймуната" е много далеч от същността на тази теория.
"Един учен решил да се направи на оригинален", ами не, не стоят така нещата, по-скоро един нашенски необразован селяк е решил да се направи на оригинален на гърба на науката. И нали в държавата ни простолюдието е мнозинство, ето, получава му се.
Направете си труда, вземете едно висше в сфера, от която има някаква действителна полза, прочетете малко книжки, запознайте се с фактите и нека пак да говорим. Аман от хуманитари!

П.П. Сериозно, хора, четете книги! Само с Библията и статии от жълти автори от работническо-селски произход няма да прокопсате!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 15:04

Чапаев написа:
demy27 написа:

Коя независима държава е нападнал Путин! Или може би като отявлен демократ е модерно да отричаш най=демократичната форма - референдума! И това кой, какви автомобили произвеждал не е критерий за руската икономика! Ти се моли руснаците да не спрат да изнасят суровини и метали за ЕС, че тогава тези "развитите" ще има да се чудят с какво да ги произвеждат тези автомобили!

http://www.investor.bg/surovini/365/a/t ... ia,171118/

Медала има две страни. Ако ЕС спре да купува руските железа, тогава какво ще стане?
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 15:07

Ще ги продават на Китай!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Върни се в “Свободна зона”