Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2014 13:59

dromihait написа:Щях да взема отношение по поредната кретенска полюция, но се отказах. Колегите във форума са казали достатъчно.
Мислещите, интелигентни и образовани българи, драги ми Василий Иванович, никога не биха могли да бъдат "русофили" от твой тип - достатъчно добре са запознати с историята на руско- българските отношения през последните 1100 години и с характера на руската държавност от края на IXв. до наши дни.

А ползата от Запад за България през вековете е...?! Хайде недей толкова назад се връща, кажи само за демократичния период.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2014 14:06

Ей го, нашия президент шматката, пак седнал да ми говори за интеграции, европейски тинтири-минтири. Абе, ей, глупак, я вземай мистрията и отивай да градиш къщите на хората, яли хурката от поредното наводнение. Едно село от предното наводнение не сте оправили още, ама се наслушах как вече всичко било ок и това повече няма да се повтори. Не , за вас са по-важни изборите, и да разясните как точно да се попълнят бюлетините, да не би да се изтърве някой глас. Лъжци! Грам не ви пука за хората! Изроди!
Последна промяна от fcb_bg на 25 апр 2014 14:08, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 14:07

fcb_bg написа:
demy27 написа:
fcb_bg написа:...когато Русия се присъедини към ЕС... :mrgreen: Доколкото съм се интересувал от история, съм останал с впечатлението, че западът винаги го е играел срещу Русия, ама ти явно някакви други източници имаш. :roll:

Нарича се политика на противопоставяне и е дирижирана от оръжейната индустрия. Но рано или късно на хората ще им писне да живеят на ръба на мизерията, само за да може Русия да окупира Украйна когато пожелае.

Доста си далеч от това да разбереш руснаците какви хора са.

При условие, че не ги разбирам какви хора са руснаците, защо разни ... фили и ...фоби се напъват да ми обяснят, че трябва да взимам пример от тях и трябва да се поставям под тяхно влияние?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 25 апр 2014 14:07

Г-н Чапаев,

Да наричате хиляди или милиони НЕПОЗНАТИ хора маймуни е въпрос на личен избор и възпитание (или липсата му). Щом (според Вас) в тази категория слагате великите българи Левски, Ботев, Раковски, З.Стоянов (а те са били русофоби или по-скоро българофили много преди да видят съветските маймунджолъци след 1900-та година та до ден днешен) и т.н. то за мен е чест да съм маймуна :).

А на другаря, който говореше за видяното при посещението му в Русия ще кажа следното: Аз бях една седмица в Красногорск/Подмосковие (Ноември 2013 г.), който е почти слят с Москва и дори метрото ходи дотам. И имаше един убийствен квартал в който хората все още живееха във временните постройки, построени от немската армия. Едва ли има смисъл да споменавам, че изглеждаха по-зле от всяка кочина в България само дето бяха дву и триетажни. Та плана е скоро това да се бута и да се строят нови жилища. За съветския или демократичния напредък на Русия сами си правете изводите.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 апр 2014 14:08

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим

Не мисля.
В Китай няма частни олигарси. :roll:

Там си е "пазарен комунизъм", поне що се отнася до икономиката.
И няма монополи ...

Ние, за да караме по-китайският начин, не трябваше да си унищожаваме ( приватизираме ) ... Заводите, и като цяло държавният бизнес.
Трябваше Държавата да продължи да държи големи отрасли, за да е конкуренция на частника.
Така щеше да има по-бърз растеж... Ама от приватизацията се създадоха мутрите, които вече са олигарси.

Да.И аз за това говоря.Китайците нали са комунисти що не рухнаха ами дърпат напред яко.Защото взеха най-доброто от социализма и капитализма-морал трудолюбие дисциплина технологии държавност
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 25 апр 2014 14:11

Които не е бил там,не е видял,да не говори.Прочетет малко,какво произвеждат,къде произвеждат,каква е икономиката,какво е направил Путин,тогава се пените тука!
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 апр 2014 14:12

icko65 написа:
THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:РУския модел в комплект с китайския много скоро ще го търсим

Не мисля.
В Китай няма частни олигарси. :roll:

Там си е "пазарен комунизъм", поне що се отнася до икономиката.
И няма монополи ...

Ние, за да караме по-китайският начин, не трябваше да си унищожаваме ( приватизираме ) ... Заводите, и като цяло държавният бизнес.
Трябваше Държавата да продължи да държи големи отрасли, за да е конкуренция на частника.
Така щеше да има по-бърз растеж... Ама от приватизацията се създадоха мутрите, които вече са олигарси.

Да.И аз за това говоря.Китайците нали са комунисти що не рухнаха ами дърпат напред яко.Защото взеха най-доброто от социализма и капитализма-морал трудолюбие дисциплина технологии държавност

Китай е една чисто капиталистическа държава с еднопартийно управление. Нищо повече.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 14:18

dinko81 написа:Които не е бил там,не е видял,да не говори.Прочетет малко,какво произвеждат,къде произвеждат,каква е икономиката,какво е направил Путин,тогава се пените тука!

Путин не е популярен с това, на колко хора е дал работа и колко завода е построил, а с това, че напада и окупира територии от независима държава. Относно руското производство, с изключение на двете лади, самара и 2105, които ме удариха отзад, защото не са им добри спирачките, други руски стоки не съм видял. А и русофилите, вместо да споделят тук, колко по-добри са руските автомобили, само дрънкат за негри и империалисти.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 апр 2014 14:19

К*Р за САЩ! К*Р за Русия! К*Р за ЕС! К*Р за Великобритания! К*Р за Франция! К*Р за Турция! К*Р за Израел! К*Р за Сърбия! К*Р за Гърция! К*Р за ислямистите!
Последна промяна от Eminem на 25 апр 2014 14:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 апр 2014 14:19

Платени хора има и ще има както за Русия така и за Запада. Разузнавачи се вербуват пък какво остава за другите хора. От векове я има тази практика и не вярвам да спре, така че е безсмислено да има дрязги и спорове за това. Иначе от цитата който автора е сложил, се вижда колко е добре ,че не сме богати като онези на Запад. Ако имахме по няколко хиляди евро заплати, сега не ми се мисли какви и колко емигранти щяхме да си имаме. Особено неприятно е да видиш бяла жена с черен или арабин.... отвратително е отвсякъде. Но както е тръгнал континента, просто е въпрос на време и тука да дойдат и правнуците на повечето от нас да са почернели. А да се опазим от това което става на запад е по-важно от всичките безсмислени пари на света. Мен лично не ме интересува дали е демократично или не, с цената на всички сили позволени или не, но това тука не трябва да стана. Никои няма да претопи индийците в Индия, черните в Африка, араби на полуострова им или китайците в Китай. Трябва всички тези жаби да се връщат по гьоловете си и тука да си останат белите хора изградили континента и културата му.

Върни се в “Свободна зона”