Red Warrior написа:Другарю Чапаев, нали вие с другаря Виали се жалвахте, че другаря Кутев ви е забавил плащанията и дори се заканвахте да спирате с троленето, ако не ви платят. За какви платени русофоби говорите? Определението "русофоби" е измислено от рисофилите-рубладжии, слуги на всяка власт, за да нападат българските патриоти, които искат България да гледа единствено своя интерес. Никой така наречен от вас "русофоб" не мрази руския народ, или руската култура. Единствено не харесва руската имперска политика, както и имперската политика на всяка друга държава. Вие "русофилите" сте едни обикновени путинофили и кремълофили, и нищо повече!
Като прочета за РУСКА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА и ми става смешно! Дай ми примери за такава руска политика! Интересното обаче е защо не обелвате и думичка за американската такава! И кой всъщност е империалиста в случая! Пак се опитвате да обърнете нещата и на бялото да казвате, че е черно! Объркана ценностна система! Не изключвам варианта и да е умишлено! Аз обаче ви следя изкъсо и няма да позволя това да се случи!