Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Чапаев

Re: Българският русофоб и маймуната на Дарвин

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 11:53

anker1878 написа:Драги петолъчковци това е СПОРТЕН форум.
Престанете да го цапате с плиткоумната си пропаганда.
Заработвайте си тролските хонорари в други форуми и информационни сайтове.

Някой да те кара насила да влизаш в темата! Влизаш си в спортна тема и си пишеш спортни коментари! Простичко е! След като обаче не ти е минало през акъла, явно си плод на дарвиновата теория!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 11:55

Чапаев написа:
Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!

На теб като ти харесва, да не би да си заминал за САЩ, че си тръгнал да ме изпращаш в Русия! И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е! Ей това сте русофобите и сте описани изключително точно в статията!

Ако в статията Русия се замени с Европа а Русофоб с Еврофоб, ще се получи описание на теб 1 към 1.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 12:00

demy27 написа:
Чапаев написа:
Don Rumen написа:Чапаев, като не ти харесва демокрацията има изход, терминал 1 и заминавай за така жадуваната Русия, но самия факт, че никой не заминава да живее там е многозначителен, колкото и да промивате с червена пропаганда хората!

На теб като ти харесва, да не би да си заминал за САЩ, че си тръгнал да ме изпращаш в Русия! И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е! Ей това сте русофобите и сте описани изключително точно в статията!

Ако в статията Русия се замени с Европа а Русофоб с Еврофоб, ще се получи описание на теб 1 към 1.

Каквото и да замениш, няма да получиш дори бегла представа за мен! Аз за разлика от вас съм "фил", а не "фоб"! Омразата Ви към Русия до нищо добро няма да доведе България!
Кадрите решават всичко.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 25 апр 2014 12:04

Чапаев написа:

На теб като ти харесва, да не би да си заминал за САЩ, че си тръгнал да ме изпращаш в Русия! И кой ти е казал, че в Русия не е демокрация! Ако не е демокрация, какво е! Ей това сте русофобите и сте описани изключително точно в статията![/quote
Благодарение на великия ссср в България се живее доста зле( освен, ако не си свързан с комунистите) познавам много хора, много от тях напуснаха страната да си търсят щастието на друго място, от познатите ми има в Англия, Ейре, Франция, Португалия, Испания, Италия, Австрия, Германия, Америка, Гърция и Израел, но интересно никой не замина за Русия, защо ли! Не съм заминал, защото такава ми е мисията, но ти пожелавам едно пътуване до Сибир с еднопосочен билет.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 25 апр 2014 12:05

Г-н Чапаев,

Аз съм с две висши образования, владеене на чужд език, собствена (макар и малка, но дава работа на 5 човека) фирма, работя по 12 часа 6 дни в седмицата, прилично възпитание и отявлен РУСОФОБ. И то не защото мразя Русия заради идеята на омразата а защото съм защитник на Българските национални интереси. Истината е, че няма как да си русофил и българин.

Та в тази връзка да попитам на базата на какво ме сравнявате с маймуна?
Ако Вие сте по-образован, възпитан, предприемчив и работлив и такива като вас трябва задължително да харесват Русия то май бих предпочел да съм маймуна :). И пак бих пляскал руските маймуни по главата.

Айде
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 25 апр 2014 12:06

Чапаев е от платените пазители на руската "демокрация".

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 25 апр 2014 12:13

Общо взето, много добра статия!Само едно уточнение-арменците не са християни ,а еретици.Отричат човешкото естество на Иисус Христос,признават само Божественото..А от Библията ясно се разбира че е бил и човек-имал е нужда от храна,сън, почивка,плакал е, страдал е на кръста и т. н.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 12:15

SuperSpurs написа:Г-н Чапаев,

Аз съм с две висши образования, владеене на чужд език, собствена (макар и малка, но дава работа на 5 човека) фирма, работя по 12 часа 6 дни в седмицата, прилично възпитание и отявлен РУСОФОБ. И то не защото мразя Русия заради идеята на омразата а защото съм защитник на Българските национални интереси. Истината е, че няма как да си русофил и българин.

Та в тази връзка да попитам на базата на какво ме сравнявате с маймуна?
Ако Вие сте по-образован, възпитан, предприемчив и работлив и такива като вас трябва задължително да харесват Русия то май бих предпочел да съм маймуна :). И пак бих пляскал руските маймуни по главата.

Айде

Имахме един финансов министър, и той беше с няколко езика, и той беше добре образован, и той беше възпитам и той пляскаше руските маймуни, пък сега живее и работи в Русия и не спира да дава интервюта в тяхна защита! Интересна работа! Що се отнася до българските интереси, те са тясно свързани с руските! В исторически план също ни свързват много неща, така че всеки сам си избира дали да бъде човек или маймуна!
Кадрите решават всичко.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 25 апр 2014 12:16

ivailo1403 написа:Общо взето, много добра статия!Само едно уточнение-арменците не са християни ,а еретици.Отричат човешкото естество на Иисус Христос,признават само Божественото..А от Библията ясно се разбира че е бил и човек-имал е нужда от храна,сън, почивка,плакал е, страдал е на кръста и т. н.

Арменците са първите, приели християнската вяра!
Кадрите решават всичко.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 апр 2014 12:17

Чапаев написа:
demy27 написа:
Чапаев написа:

Каквото и да замениш, няма да получиш дори бегла представа за мен! Аз за разлика от вас съм "фил", а не "фоб"! Омразата Ви към Русия до нищо добро няма да доведе България!

Интересно ще ми е, когато Русия се присъедини към ЕС, тогава какви ще ги къдриш.

А представата ми за теб си е съвсем реална. Такива "...фили" като теб, които само "...фоб"-стват, са ясни на всички. До сега не сме видяли едно мнение от теб, за нещо с което Русия превъзхожда Европа, но за сметка на това сме се нагледали на плюнки насочени на запад.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Свободна зона”