Скандал: 16-годишна ромка получава 1100 лева майчински

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Скандал: 16-годишна ромка получава 1100 лева майчински

Мнениеот Player » 24 апр 2014 11:52

Русия е доста мултиетническа страна. По южните и част и е нещо страшничко. Има региони където чистите етнически руснаци са не повече от 5% и то главно жени омъжили се за местните мюсюлмани. Ако някои си мисли,че Русия ще ни избави от циганите е доста заблуден. Те на себе си не могат да помогнат с тези техни диваци.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 апр 2014 12:01

толкова е просто, пълно премахване на майчинските в пари, семействата да получават данъчни отстъпки( циганите и без това не плащат данъци) и евентуално ваучери за детски градини и курсове за деца по езици и прочие, никакви пари в брой и въпроса се решава веднага , ако някой иска

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 24 апр 2014 12:23

Изключително болна за всеки българин и тежка за всеки разум тема. Не съм расист, но съзнателното насочване на 90% от социалните фондове към циганите е планово мероприятие, подкрепящо тяхното размножаване, за сметка на всички задължения, които имат нормалните хора по целия свят. Имам предвид да се трудят, да спазват законите, да си плащат сметките и т.н. Циганизацията на България е начин да бъде унищожена една православна държава. Навсякъде методите на ционизма сещу православието са различни: Сърбия -война, Македония-албанизация, Сирия-тероризъм, България-циганизация и ислямизация. Гърция е по особен случай, а темата за Русия не ми се започва.
Жалкото при нас е изключителната подкрепа, на този чужд за България проект, от омазаните в лайна български политици. Думата "циганин" е парола за тяхното единство против България и православния български народ, както и продължаването на неговото ограбване. Отношението към циганите е визитната им картичка за раболепието им пред световните господари. Проблема не е само в помощите за деца. Ето и други аспекти: Да не се пишат оценки в началните класове, Децата да са заети по цял ден на издръжка на Държавата, Да се завършва училище с до четири двойки т.е. само за 8 години всички цигани ще са със основно образование, без да могат даже да четат. До тогава да се взимат шоф.книжки без завършено основно образование. ЗУТ да не важи за циганските квартали. Има специални програми, които задължават общински служители да се отнасят по специален начин с циганите и да отклоняват молбите на българите и ред други. Не ми се продължава да изреждам, защото сам изтърпявам отново унижението да си православен българин в България.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 апр 2014 12:24

stg333 написа:толкова е просто, пълно премахване на майчинските в пари, семействата да получават данъчни отстъпки( циганите и без това не плащат данъци) и евентуално ваучери за детски градини и курсове за деца по езици и прочие, никакви пари в брой и въпроса се решава веднага , ако някой иска

Безплатни учебници, това е начина. Даже го бяха предложили преди десетина години. Един от социалните министри, може би Масларова, не съм сигурен, предложи помощите да са под формата на раници, учебници и др. училищни принадлежности. Не знам защо не се прие.
Само който е "въоръжавал" ученик с всичко необходимо за учебната година знае колко скъпо упражнение е това. Може би по-скъпо от сегашните помощи. А ако държавата закупува такива неща в големи количества и ги предоставя безплатно като помощ, би й излязло в пъти по-евтино от раздаването на кеш.
Учебници, тетрадки, нормална храна в училищните столове, а не тия недоклатени закуски, дето раздават в момента и никой не ги яде. Транспорт до и от училище на местата, където това е проблем.
Нека и на мангалите се предоставят тези помощи, да видим тогава с какви оправдания няма да си пращат децата на училище...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 апр 2014 12:31

Аз имам предложение за Волен Сидеров, за мен този човек и партията му се продадоха на дпс, даже някой хора ми казват, че още от създаването Атака са били създадени за да вдигнат електората на ДПС.Като дори в смесените раийони нарочно не са иксали да се гласува за тях.Нека сега големия "патриот" да излезе с един ултиматум и да иска да се гласува някакъв закон, чрез който това безумие да спре.Ама не му стиска, защото знаете защо ! Имам въпрос, защо като е от "добрите" и поддържа нарочно тоа правителство за да не е Герб до сега нито веднъж не е поставил ултиматум за вкарването на някакви негови закони, чрез които наистина да извлече ползи от това че на него се държи това правителство ?
България изчезва, новородените през последнте години са повече цигани и турци, а не българи.
[center]Levski & Lazio[/center]

nitro81
Контакти:

Мнениеот nitro81 » 24 апр 2014 12:40

Зa да се оправи България-всички на сапун

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 24 апр 2014 12:55

Балкански Орел написа:Аз имам предложение за Волен Сидеров, за мен този човек и партията му се продадоха на дпс, даже някой хора ми казват, че още от създаването Атака са били създадени за да вдигнат електората на ДПС.Като дори в смесените раийони нарочно не са иксали да се гласува за тях.Нека сега големия "патриот" да излезе с един ултиматум и да иска да се гласува някакъв закон, чрез който това безумие да спре.Ама не му стиска, защото знаете защо ! Имам въпрос, защо като е от "добрите" и поддържа нарочно тоа правителство за да не е Герб до сега нито веднъж не е поставил ултиматум за вкарването на някакви негови закони, чрез които наистина да извлече ползи от това че на него се държи това правителство ?
България изчезва, новородените през последнте години са повече цигани и турци, а не българи.

Сидеров ли им дава 1100 лева майчински? А Боко им ги спира? Ти спиш на течение...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 апр 2014 13:05

Имаше някаква идея Украйна да приеме всички цигани от ЕС във връзка с интеграцията и но едва ли би станало това, така лесно да се отървем от тези паразити. Най-малкото те няма да искат да отидат там защото няма от кой да паразитират. Даваха им преди двайсетина години една територия мисля ,че пак беше в Украйна да си направят като автономия нещо такова, да си живеят да се развиват и да се грижат сами за себе си. Резултата беше такъв ,че всички цигани от тази територия избягаха. Това не са хора които мислят как да градят, а мислят как да се настанят в покрайнините в някои град и да смучат на гърба на другите, като чисти паразити.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 апр 2014 13:09

Докато детски не се дават само ДО второ дете, при това само, ако посещава училище - така ще бъде! :roll: Лошото е, че ДПС-БСП-Капута имат интерес циганите да се множат, защото те са им основния електорат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 24 апр 2014 13:11

капитализъм,а ? ето ви капитализъм !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”