Над 15 милиона души по света говорят български

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Над 15 милиона души по света говорят български

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 апр 2014 10:29

nicromanser написа:
Captain Stottlemeyer написа:
nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български

Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да пропишеш и да разсееш всички съмнения... 8-)

когато нямаш какво да кажеш винаги правиш копи пейст на това мнение. време е да измислиш нещо твое за 3 път пращаш едно и също изчерпваш се

Радвам се, че следиш всички мои постове - определено ще научиш нещо полезно. Обещавам ти, че следващия път ще оценя по друг начин твоята безспорна липса на интелект. :) Иначе, на първо време научи броя на славяните по света - със сигурност са по-малко от 1 милиард, вЕрвай ми.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 апр 2014 10:33

nicromanser написа:
Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо авторът е избрал снимка, на която детенце чете от руския буквар на Надежда Жукова!?.... :lol: :lol: :lol:

елементарно Уотсън, защото няма руски то пак е българска кирилица. понемаеш товариш.

Браво Шерлок, значи в контекста на темата всички народи, които използват латиницата, са римляни! :o Гениално!... :lol: :lol: :lol:
П.П. Сядам да пиша за теб до Нобеловия комитет. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 апр 2014 11:14

Начииии, тука броиме и макетата, нали :? :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
drenkata
Контакти:

Мнениеот drenkata » 14 апр 2014 14:54

nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български

+10000

Върни се в “Свободна зона”