Мнениеот gzagorov » 05 апр 2014 22:55
Много ме е яд, че всички сме или русофили, или "рептили", както някои се изразяват. Проблемът на България е, че няма българофили. Всеки иска да сме или със Запада, или с Русия, а никой не се замисля, че май е най-добре да сме с България. Докато това продължава, ние българите уважение от останалите нации и достоен живот няма да помиришем.
Конкретно за обсъжданата ситуация - започвам да намразвам Путин и руската външна политика, колкото и досега да не съм ги харесвал. Крим е руска територия за няма и 150 години от цялата писана история на човечеството, на всичкото отгоре има подписан договор от 1994 г. (Букурещ). Русия няма правото да приеме какъвто и да е референдум, независимо законно ли е проведен или не.
Ми то по тази логика утре Турция може да каже, че не признава Берлинския договор от 1878 година и да си анексира, ако не цяла, то поне късчета от България. Какъв мислите ще бъде резултатът от един референдум в Кърджали?
Иначе е ясно, че никой нищо не може да направи на Русия по въпроса за Крим, независимо с или без одобрението на Китай. Но това не означава, че случващото се е нормално, още по-малко пък за възхита. Аз обаче се чудя на хората, подкрепящи държане като на недосегаемото гаменче от училище. От страх ли, подмазване ли е или просто така са научени, не знам. Всеки си има мнение, но животът и съдбата не се интересуват от мускулите на силния. Те си имат своя си логика, почти винаги неизвестна дори за гении като Путин. Може би ще видим какво сочи тази логика за "майка"/"мащеха" Русия.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК:
110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.