Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Panicanwhyasker
Контакти:

Re: На лъжата краката са къси!

Мнениеот Panicanwhyasker » 05 апр 2014 22:44

sin4ec написа:
stefani написа:100 държави гласуваха против Русия за Крим !

Е, и ? Русия и Китай гласуваха ЗА, а те а повече от половината свят. Кофти работа, а, пезевенк? А колко са всички държави в света, не са ли малко повече от 100?

sin4ec доста нагло лъжеш. :oops:
Досущ си като руските си събратя.
Китай е казал да само в промития ти мозък. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 апр 2014 22:47

Panicanwhyasker написа:
sin4ec написа:

Е, и ? Русия и Китай гласуваха ЗА, а те а повече от половината свят. Кофти работа, а, пезевенк? А колко са всички държави в света, не са ли малко повече от 100?

sin4ec доста нагло лъжеш. :oops:
Досущ си като руските си събратя.
Китай е казал да само в промития ти мозък. :lol:

Воистина? Душичка златна...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 05 апр 2014 22:54

Какви индивиди има във тоя форум :lol: :lol: :lol: чудя се и все повече се изумявам. :lol: :lol: Или не са особенно умни или са с психички отклонения, че има и хора които им се връзват.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2014 22:55

Много ме е яд, че всички сме или русофили, или "рептили", както някои се изразяват. Проблемът на България е, че няма българофили. Всеки иска да сме или със Запада, или с Русия, а никой не се замисля, че май е най-добре да сме с България. Докато това продължава, ние българите уважение от останалите нации и достоен живот няма да помиришем.
Конкретно за обсъжданата ситуация - започвам да намразвам Путин и руската външна политика, колкото и досега да не съм ги харесвал. Крим е руска територия за няма и 150 години от цялата писана история на човечеството, на всичкото отгоре има подписан договор от 1994 г. (Букурещ). Русия няма правото да приеме какъвто и да е референдум, независимо законно ли е проведен или не.
Ми то по тази логика утре Турция може да каже, че не признава Берлинския договор от 1878 година и да си анексира, ако не цяла, то поне късчета от България. Какъв мислите ще бъде резултатът от един референдум в Кърджали?
Иначе е ясно, че никой нищо не може да направи на Русия по въпроса за Крим, независимо с или без одобрението на Китай. Но това не означава, че случващото се е нормално, още по-малко пък за възхита. Аз обаче се чудя на хората, подкрепящи държане като на недосегаемото гаменче от училище. От страх ли, подмазване ли е или просто така са научени, не знам. Всеки си има мнение, но животът и съдбата не се интересуват от мускулите на силния. Те си имат своя си логика, почти винаги неизвестна дори за гении като Путин. Може би ще видим какво сочи тази логика за "майка"/"мащеха" Русия.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 05 апр 2014 22:57

Alex написа:Много ми е интересно ако турските посланици говореха така за България, какво ли щеше да се пише в тоя форум... представете си как Турция обсъжда кви сме мизерници и как сега не ни обръщат внимание, ама много скоро пак ще ни присъединят към Османската империя : )

+1 с поздрав за ближещите руски задници :)

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 05 апр 2014 23:03

sin4ec написа:

Ограмоти се малко,псевдолевскарче!!Китай не е подкрепил фашистката инвазия(навлизане на войски в чужда държава)
Не срами името ЛЕВСКАР!!!!!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 05 апр 2014 23:08

gzagorov написа:Много ме е яд, че всички сме или русофили, или "рептили", както някои се изразяват. Проблемът на България е, че няма българофили. Всеки иска да сме или със Запада, или с Русия, а никой не се замисля, че май е най-добре да сме с България. Докато това продължава, ние българите уважение от останалите нации и достоен живот няма да помиришем.
Конкретно за обсъжданата ситуация - започвам да намразвам Путин и руската външна политика, колкото и досега да не съм ги харесвал. Крим е руска територия за няма и 150 години от цялата писана история на човечеството, на всичкото отгоре има подписан договор от 1994 г. (Букурещ). Русия няма правото да приеме какъвто и да е референдум, независимо законно ли е проведен или не.
Ми то по тази логика утре Турция може да каже, че не признава Берлинския договор от 1878 година и да си анексира, ако не цяла, то поне късчета от България. Какъв мислите ще бъде резултатът от един референдум в Кърджали?
Иначе е ясно, че никой нищо не може да направи на Русия по въпроса за Крим, независимо с или без одобрението на Китай. Но това не означава, че случващото се е нормално, още по-малко пък за възхита. Аз обаче се чудя на хората, подкрепящи държане като на недосегаемото гаменче от училище. От страх ли, подмазване ли е или просто така са научени, не знам. Всеки си има мнение, но животът и съдбата не се интересуват от мускулите на силния. Те си имат своя си логика, почти винаги неизвестна дори за гении като Путин. Може би ще видим какво сочи тази логика за "майка"/"мащеха" Русия.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за мнението ти!!Подобно мнение написах преди време,но за мое най голямо съжаление много малко се определят като БЪЛГАРИ,а повечето са псевдобългари,т.е.русофили.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 апр 2014 23:17

Гербоседерастчета, жал ми е за вас! Още си оправдавате несретията с комунисти и Русия, толкова сте жалки, че няма накъде повече...25 години минаха, а още други са ви виновни. Мийте кенефи и лайна по Европа, стойте тука и чакайте някой да ви оправи! Ще ви оправи, ама отзад! Аз със две ръце съм се справял, и оглеждайки се назад, нелошо съм се справил. Построил съм дом за семейството си, гледам го, Господ здраве да дава, и това е. Тежко е в момента, но не пискам-тежко е за всички, каквото за другите, това и за мен! Мъча го, мисля го, въртя го-и това ще отмине и ще дойдат по-добри времена. А на такива като вас още 100 години ще са им виновни комуноиди и руснаци, че не можете да разделите на две магарета сеното...
Муклесс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 апр 2014 23:38

Данса само си чеше пръстите и всички вече колабират. :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 апр 2014 23:44

Те такива като синчеца, дето се оправят и с една ръка, ги знаят всички. Той толкова добре се е оправил че не е успял да разбере, че не можеш да обиждаш, да ругаеш и да унижаваш, ако самят ти имаш уважение към себе си. Човек, който смята, че е унизително да миеш чинии навън, а е гордост да разнасяш пици в "заведение" за триста лева, но у нас, сред изисканата клиентела на опушениет капанчета. Защото да имаш химн, в който се пее, че страната ти е земен рай, а да си последен по стандарт в Европа, е от патриотично по-патриотично. Само песента, че клисурците станали московци, а панагюрци - донски казаци, може да хвърли светлина над това, защо е така, че например слепите за природните красоти швейцарци не се заселват масово по нашето Черноморие , а задръстените поляци, да речем, ходят в отвратителната Англия, а не идват да пасат кози по Родопите.
от

Върни се в “Свободна зона”