rhaegar написа:Red_Girl написа:Ти зарибяваше ли малките момиченца?![]()
Пързаляха ли те??
![]()
То аз тогава бях малък![]()
Значи теб са те зарибявали какички.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Red_Girl написа:Ти зарибяваше ли малките момиченца?![]()
Пързаляха ли те??
![]()
То аз тогава бях малък![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Eдинственото му положително е, че ако имаш снимки и ти се прецака компа, ше си ги имаш и някви готини странички. Иначе чата там не ме кефи. Винаги съм извън линия. Общо взето клюкарник и знаеш всичко за всеки. Скайп по ме кефи ili ICQ-то, което беше преди.![]()
А лайковте по снимките не са ли готини аили някое оригинално статусче да праснеш
иначе аз повече ползвам фб,щото от телефона немога да влизам в скайп.
Любимото ми е, като почнат да се качват некви снимки с некви спешъл храни, кой кво яде и пие, къде е, какво прави.. Обаче никой не смее си качи примерно, че яде боб или леща.![]()
j0rka7aa написа:batkovstyle написа:Някой може ли да предположи чий отговор на asl е : " 70 m Rojen "![]()
![]()
А ти кой герой с нова регистрация си? Мязаш ми на кюстендилеца ?![]()
j0rka7aa написа:batkovstyle написа:Някой може ли да предположи чий отговор на asl е : " 70 m Rojen "![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Red_Girl написа:Любимото ми е, като почнат да се качват некви снимки с некви спешъл храни, кой кво яде и пие, къде е, какво прави.. Обаче никой не смее си качи примерно, че яде боб или леща.![]()
JackPackage написа:j0rka7aa написа:batkovstyle написа:Някой може ли да предположи чий отговор на asl е : " 70 m Rojen "![]()
![]()
немое го сбъркаш
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Един приятел веднъж на майтап се отбеляза от "трона"Сетете се сами кой трон
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта