Честит юбилей на другаря Shumkar_44
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит юбилей на другаря Shumkar_44
Олигофренска тема
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
shumkar_44 написа:Levskar_90 написа:Честит рожден ден другарю!
Благодаря искрено за пожеланията, приятели. Може би обаче е време да разкрия една лъжа. Моя лъжа. Една заблуда, в която държах много от пишещите в този форум през годините на моето пребиваване тук...
Истината е, че е възможно да не съм точно на седемдесет годишна възраст. Наремето, след като се наложи да напуснем Ровина завинаги, с родителите ми се местехме често из родопските села. По този начин губехме доста от покъщнината си, като измежду многото вехти кашони вероятно се е изплъзнал и моят акт за раждане. Единственото доказателство за моята възраст бе някаква дата, която отецът ми надраскал върху кутията си със цигари, уж в деня на моето раждане. Проблемът бе, че отецът ми бе върл непушач и патологичен лъжец. По този начин е възможно да съм или малко по-млад, или малко по-стар от седемдесет, като същевременно не изклювам напълно автентичността на юбилея ми. Единственото, което си пожелавам днес, в случай че действително имам рожден ден, е да мога отново да се върна на Рожен. Също и да успея да си изплатя бързия кредит, защото той, за разлика от акта ми за раждане, е съвсем истински. Колкото до Петър, той е все още жив в спомените ми. Скоро обаче ще му купя аквариум и най-после ще го махна от кутията със семейните албуми.
Искам да изразя моето разочарование от вас, другарю.
Наскоро посетих обсерваторията в Рожен и за вас не бяха и чували, както и за съседа ви Илия. Смятам, че и вие сте наследили патологичното лъжене от вашия отец.
Единственият ми въпрос е: Кога ще кажете истината?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Искам да изразя моето разочарование от вас, другарю.
Наскоро посетих обсерваторията в Рожен и за вас не бяха и чували, както и за съседа ви Илия. Смятам, че и вие сте наследили патологичното лъжене от вашия отец.
Единственият ми въпрос е: Кога ще кажете истината?
Да не си объркал обсерваторията

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Red_Girl
- Контакти:
Плюс тва няма как да не знае на колко години е, трябва да има и лична карта. И аз попитах няколко колеги в Рожен и те също не са чували за него.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

- olympic teteven
- Контакти:
Red_Girl написа:трябва да има и лична карта
Със зеления паспорт...

ehh написа:Олигофренска тема
точно
има заведения за такива хора и едно от тях се намира точно в селото от където се е пръкнал този индивид не е лошо да го затворят там
shumkar_44 написа:Levskar_90 написа:Честит рожден ден другарю!
Благодаря искрено за пожеланията, приятели. Може би обаче е време да разкрия една лъжа. Моя лъжа. Една заблуда, в която държах много от пишещите в този форум през годините на моето пребиваване тук...
Истината е, че е възможно да не съм точно на седемдесет годишна възраст. Наремето, след като се наложи да напуснем Ровина завинаги, с родителите ми се местехме често из родопските села. По този начин губехме доста от покъщнината си, като измежду многото вехти кашони вероятно се е изплъзнал и моят акт за раждане. Единственото доказателство за моята възраст бе някаква дата, която отецът ми надраскал върху кутията си със цигари, уж в деня на моето раждане. Проблемът бе, че отецът ми бе върл непушач и патологичен лъжец. По този начин е възможно да съм или малко по-млад, или малко по-стар от седемдесет, като същевременно не изклювам напълно автентичността на юбилея ми. Единственото, което си пожелавам днес, в случай че действително имам рожден ден, е да мога отново да се върна на Рожен. Също и да успея да си изплатя бързия кредит, защото той, за разлика от акта ми за раждане, е съвсем истински. Колкото до Петър, той е все още жив в спомените ми. Скоро обаче ще му купя аквариум и най-после ще го махна от кутията със семейните албуми.
Снимай и си качи личната карта тук. Инъче си патологичен лъжец ! Скрий си последните цифри, глупако !
- olympic teteven
- Контакти:
shumkar_44 написа:Също и да успея да си изплатя бързия кредит, защото той, за разлика от акта ми за раждане, е съвсем истински.
Бърз кредит се отпуска на лица между 18 и 65-годишна възраст срещу представяне на валиден документ за самоличност.

shumkar_44 написа:Колкото до Петър, той е все още жив в спомените ми. Скоро обаче ще му купя аквариум и най-после ще го махна от кутията със семейните албуми.
Умори ли го бе склери

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- m.unaited forever
- Контакти:
hajitsu написа:Само дано тези "седемдесет" години не се превърнат в "седемнадесет" и да се окаже, че си поредният пубер дето избива нерви виртуално.
Това е много вероятно.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]