Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Ахмед Доган има рожден ден(пряко по БТВ)

Мнениеот Raoul_Duke » 29 мар 2014 12:30

Andrew Eldritch написа:
Син до гроб_ написа:Жълто-черната публика празнува днес!

Сутринта са били чела по призив на ходжата и са отправили молитва за здравето на шефа на спонсора им.

А ти кажи "Що за НЕбългари са левскарите" :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
31 → №1
Контакти:

Мнениеот 31 → №1 » 29 мар 2014 13:12

Stanimir-74 написа:
DmG написа:
727150 написа:Сменяш канала и толкоз . И на мен ми омръзна да гледам рекламата на акциите на Сесека, а нея я дават по един куп телевизии.

Много проС народ сте това говедата ....

ПроС, но за сметка на това Злобен!
Преди години, когато Костов, Софиянски и Бакърджиев коляха и бесеха в нашата бедна държавица, М-Тел бяха спонсори и на Левски и на футболната лига. Това няма аналог в Галактически мащаб! Единственият(тогава) мобилен оператор-спонсор на лига и на отбор. Да си спомним тогава кой беше шампион 3 поредни години. Да си спомним тогава г-н Костов колко време задържа изкуствено появата на Втори оператор. Да си спомним тогава не беше ли всичко М-Тел, по всички канали и билбордове. Беше ми писнало да говоря по 2 лв. на минута, но М-Тел грееше отвсякъде и Обора на народа(дано не съм допуснал грешка в изписването), ставаше щампион с лекота и много рядко със съдии(автоголовете се отменят!).
Хайде сега - Честит Юбилей!

Да не говорим, че на всеки домакински мач, даваха по 1 кола с томбола за публиката. Независимо дали са 500,1000 или 10 000 човека на стадиона...
Ех, какви времена бяха...
А сега какво: няма Титла, няма Купа, няма пари за стадион, няма пари за играчи, няма Бакърджиев, Софиянски, Костов, няма и Бойко, няма и ГазПром, но пък има Синя тишина! :) :) :)
[offtopic]Шефа на съдиите към Батков след края на първенството:

Подиграхте се с труда на момчетата! Сега плачат в съблекалнята.[/offtopic]

pomiqr139

Мнениеот pomiqr139 » 29 мар 2014 13:21

Ахмед Доган е най-великият български политик от 1989 г. до днес.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 мар 2014 13:31

Хубав повод е юбилеят му, за да върви по дяволите :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 мар 2014 13:41

Дано е последният му рожден ден :evil:

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 29 мар 2014 13:56

31 → №1 написа:
Stanimir-74 написа:
DmG написа:
727150 написа:Сменяш канала и толкоз . И на мен ми омръзна да гледам рекламата на акциите на Сесека, а нея я дават по един куп телевизии.

Много проС народ сте това говедата ....

ПроС, но за сметка на това Злобен!
Преди години, когато Костов, Софиянски и Бакърджиев коляха и бесеха в нашата бедна държавица, М-Тел бяха спонсори и на Левски и на футболната лига. Това няма аналог в Галактически мащаб! Единственият(тогава) мобилен оператор-спонсор на лига и на отбор. Да си спомним тогава кой беше шампион 3 поредни години. Да си спомним тогава г-н Костов колко време задържа изкуствено появата на Втори оператор. Да си спомним тогава не беше ли всичко М-Тел, по всички канали и билбордове. Беше ми писнало да говоря по 2 лв. на минута, но М-Тел грееше отвсякъде и Обора на народа(дано не съм допуснал грешка в изписването), ставаше щампион с лекота и много рядко със съдии(автоголовете се отменят!).
Хайде сега - Честит Юбилей!

Да не говорим, че на всеки домакински мач, даваха по 1 кола с томбола за публиката. Независимо дали са 500,1000 или 10 000 човека на стадиона...
Ех, какви времена бяха...
А сега какво: няма Титла, няма Купа, няма пари за стадион, няма пари за играчи, няма Бакърджиев, Софиянски, Костов, няма и Бойко, няма и ГазПром, но пък има Синя тишина! :) :) :)
жълтите се прибраха и излязоха розовите мургавелки

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 29 мар 2014 14:44

pomiqr139 написа:Ахмед Доган е най-великият български политик от 1989 г. до днес.

За велик не знам, но със сигурност е най-лукавия.
[offtopic]+волен ефенди[/offtopic]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 29 мар 2014 14:58

От тортата на рожденика била изскочила голата Валерия Велева,пише в един клюкарски сайт...
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 мар 2014 17:24

Andrew Eldritch написа:
Син до гроб_ написа:Жълто-черната публика празнува днес!

Сутринта са били чела по призив на ходжата и са отправили молитва за здравето на шефа на спонсора им.

bavarec1983 написа:Днес в 15 часа ултрасите на Ботевъ излизат на шествие по случай рождения ден на благодетеля им амет дуан!!!всички заедно!!!от тракия 12....комунисти завинаги.....и жълто-черни депесари

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anihilator написа:Дано е последният му рожден ден :evil:

Дано :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 29 мар 2014 20:44

Не знам за Ахмед, но Орешарски е на път да годиняса, напук на нечии прогнози. Не виждам никой да предлага алтернатива, което е обезпокоително. Ако такава е Боко и Радан, ви гарантирам, че ще вдигна всичките си роднини на вереф да гласуват с червената бюлетина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”