Andrew Eldritch написа:Син до гроб_ написа:Жълто-черната публика празнува днес!
Сутринта са били чела по призив на ходжата и са отправили молитва за здравето на шефа на спонсора им.
А ти кажи "Що за НЕбългари са левскарите"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сутринта са били чела по призив на ходжата и са отправили молитва за здравето на шефа на спонсора им.
Stanimir-74 написа:DmG написа:727150 написа:Сменяш канала и толкоз . И на мен ми омръзна да гледам рекламата на акциите на Сесека, а нея я дават по един куп телевизии.
Много проС народ сте това говедата ....
ПроС, но за сметка на това Злобен!
Преди години, когато Костов, Софиянски и Бакърджиев коляха и бесеха в нашата бедна държавица, М-Тел бяха спонсори и на Левски и на футболната лига. Това няма аналог в Галактически мащаб! Единственият(тогава) мобилен оператор-спонсор на лига и на отбор. Да си спомним тогава кой беше шампион 3 поредни години. Да си спомним тогава г-н Костов колко време задържа изкуствено появата на Втори оператор. Да си спомним тогава не беше ли всичко М-Тел, по всички канали и билбордове. Беше ми писнало да говоря по 2 лв. на минута, но М-Тел грееше отвсякъде и Обора на народа(дано не съм допуснал грешка в изписването), ставаше щампион с лекота и много рядко със съдии(автоголовете се отменят!).
Хайде сега - Честит Юбилей!
жълтите се прибраха и излязоха розовите мургавелки31 → №1 написа:Stanimir-74 написа:DmG написа:727150 написа:Сменяш канала и толкоз . И на мен ми омръзна да гледам рекламата на акциите на Сесека, а нея я дават по един куп телевизии.
Много проС народ сте това говедата ....
ПроС, но за сметка на това Злобен!
Преди години, когато Костов, Софиянски и Бакърджиев коляха и бесеха в нашата бедна държавица, М-Тел бяха спонсори и на Левски и на футболната лига. Това няма аналог в Галактически мащаб! Единственият(тогава) мобилен оператор-спонсор на лига и на отбор. Да си спомним тогава кой беше шампион 3 поредни години. Да си спомним тогава г-н Костов колко време задържа изкуствено появата на Втори оператор. Да си спомним тогава не беше ли всичко М-Тел, по всички канали и билбордове. Беше ми писнало да говоря по 2 лв. на минута, но М-Тел грееше отвсякъде и Обора на народа(дано не съм допуснал грешка в изписването), ставаше щампион с лекота и много рядко със съдии(автоголовете се отменят!).
Хайде сега - Честит Юбилей!
Да не говорим, че на всеки домакински мач, даваха по 1 кола с томбола за публиката. Независимо дали са 500,1000 или 10 000 човека на стадиона...
Ех, какви времена бяха...
А сега какво: няма Титла, няма Купа, няма пари за стадион, няма пари за играчи, няма Бакърджиев, Софиянски, Костов, няма и Бойко, няма и ГазПром, но пък има Синя тишина!![]()
![]()
pomiqr139 написа:Ахмед Доган е най-великият български политик от 1989 г. до днес.
bavarec1983 написа:Днес в 15 часа ултрасите на Ботевъ излизат на шествие по случай рождения ден на благодетеля им амет дуан!!!всички заедно!!!от тракия 12....комунисти завинаги.....и жълто-черни депесари
anihilator написа:Дано е последният му рожден ден
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта