Дянков: Парите за наука не са приоритет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Дянков: Парите за наука не са приоритет

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2009 19:59

baltimore написа:
_RoKi_ написа:Тоя с женския глас пак издъни работата,Бойко наистина много сгреши с тоя.Парите за наука не били приоритет,ами кое тогава е по-важно...

Да имаш работа и заплата, примерно ...

Ти можеш да ги нямаш и науката да не се развиа...Защо си мсилите, че Бате ви Бойко му пука за вас???
Или на Дянков???
Като режат бюджета нищо не правят.......
Изобщо засега етя 100 дни доказват само едно- ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИЗЛЪГАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОЯ ПОЖАРНИКАР!!!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 ное 2009 20:02

Ето затова когато се прави закона за изборите всеки политик говори за пропроционална и можоритарна система някои се изсилват и дори искат задължително гласуване и всеки обяснява, че трябва да се гласува и като не ти харесват да избереш по-малкото зло, но да избереш.
Аз не искам да избирам по-малкото зло аз искам и считам, че из след тази издънка при избора на така наречения месия е крайно време да се предложи да се приеме в България модела на избирателна система в Сърбия. В Сърбия след война са по-добре отколкото ние, но там когато има избори, за да се признае резултата е необходимо над 50% от имащите право на глас да са гласували в противен случай резултата не се признава и се правят избори докато хората излязат, и не им се говори гласувай иначе гласа ти ще отиде при някоя партия служебно, или щом не гласуваш за по-малкото зло Бойко ще изберат Доган.
Въобще аз не иискам да избирам зло искам политиците да се съобразяват с моето мнение както в Сърбия.
Интересно мие вие тук във форума какво мислите за този модел на гласуване в Сърбия и подходящ ли е за България.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 ное 2009 20:04

ако всички толкова разбирате как се прави държавен бюджет, дай да си направим партия :mrgreen: ако не дайте да коментираме нещата от които разбираме - футбол напр. Оказва се,че този отбор на Шахтар не е никак слаб, има и доста чужденци,а уж щели всички да са по лагери с националните си отбори. жалко,че за този мач не можеше да се залага, за разлика от йънгбойс-мездра :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 13 ное 2009 20:13

MORSKI написа:
baltimore написа:
_RoKi_ написа:Тоя с женския глас пак издъни работата,Бойко наистина много сгреши с тоя.Парите за наука не били приоритет,ами кое тогава е по-важно...

Да имаш работа и заплата, примерно ...

Ти можеш да ги нямаш и науката да не се развиа...Защо си мсилите, че Бате ви Бойко му пука за вас???
Или на Дянков???
Като режат бюджета нищо не правят.......
Изобщо засега етя 100 дни доказват само едно- ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИЗЛЪГАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОЯ ПОЖАРНИКАР!!!

Вий с какъв акъл ги пишете тези работи немога да разбера :twisted: След 20 години крадене какво искате да стане,да дойде някой и с магическа пръчка да оправи нещата.Къде са 3те милиарда излишък от предното правителство :?: а разбирачи Бойко ли ги взе,аман от такива като вас.За това сме на това дередже :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 ное 2009 20:14

Какво измъквате две изречения от контекста и после се надъхвате като големите патриоти.
Сигурно и на избори не ходите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2009 20:20

CSKARCHETO-BS написа:
Вий с какъв акъл ги пишете тези работи немога да разбера :twisted: След 20 години крадене какво искате да стане,да дойде някой и с магическа пръчка да оправи нещата.Къде са 3те милиарда излишък от предното правителство :?: а разбирачи Бойко ли ги взе,аман от такива като вас.За това сме на това дередже :twisted: :twisted: :twisted:

Аман пот такви акато теб големи разбирачо!!! Бате ти Бойко не е нищо повече от една мутра , бивша охрана на комунистичекси лидер, а уж мразел комунситите....Как се издигна не е нито времето, ноито мястото да пиша...
И ти ми гхо хвалиш :evil: Ей с такъв акъл го пиша, защото ми е ясно, че нищо няма да се пром,ени...
Така като те гледам ти краката на Бате Бойко още малко ще целунеш, данеби да си му от екипа :lol:

radosta na naroda
Контакти:

Мнениеот radosta na naroda » 13 ное 2009 20:25

А вие какво очаквате от служител на МВФ ?! Тоя нагъл келеш обслужва чужди на страната ни интереси . Народ без наука и образование е обречен на мизерно съществуване . Някога сме били народ със изявени държавници, а сега някаква паплач ни се смее нагло и говори назидателно .За възпитание да не говорим изобщо !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 13 ное 2009 20:30

Дянков иска пАри за Гей Барове да има да хоДи с Азис нА тяХ :evil: :evil: :evil:
ORIGINALNI...BE =)

nedstil
Контакти:

Мнениеот nedstil » 13 ное 2009 20:34

Не може да ти викат хер Флик и да ставаш. Според мен този е идиот. Увеличи:
- акциз на ток - 40%
- акциз на цигари - 40%
- осигурителния праг на самоосигуряващи се - от 260 на 420 лева
- преразпределението от държ.бюджет - вече е над 40 %
- възрастта за пенсиониране
- увеличи 2 пъти бюджета на министерския съвет

Спря или замрази
- помощите за близнаци
- преференциите за земеделците (това означава увеличаване на хр.стоки около 20 %)
- работните заплати (техните не )
- спря инвестиците

Намали
- бюджета за здравеопазване - близо 600 млн
- бюджета за образование
- бюджета за социални дейности , а се очаква драстично увеличаване на безработицата
Направи още доста поразии, но това е на прима виста. Забележете това е само за 100 дни.
Признавам си, че не съм гласувал за това правителство (в интерес на истината не съм гласувал никога, дори и преди 89 г.)
Но да подкрепяш всички тези мерки, за мен означава, че си малоумник. Не може да ти бъркат в джоба, а ти да аплодираш.
А по темата - задължителна е реформа в БАН, а не само да ми плачат за пари. Те и сега работещите в БАН не са зле, работят си частно, като им е осигурен офис и условия.

nedstil
Контакти:

Мнениеот nedstil » 13 ное 2009 20:44

Докато си четях мнението се сетих,че увеличи
- здравната вноска, и тези допълнителни 2 % са само за сметка на самоосигуряващия се
- данък сгради и такса смет

Върни се в “Свободна зона”