CTAHKO написа:1913 написа:Сигурно се има предвид годишнината от слагането на края на диктаторския режим на престъпника милошевич, който запали, в края на XX век, четири войни на Балканите, с над 150 000 жертви.
Викаш, друго си е само за 11 седмици бомбардировки с обеднен уран, сега да има по 40 000 случая на година от раково болни

Някак си е по-хуманно, нали

Само че аз говоря с факти, а ти си пишеш, каквото ти дойде на ума, за да поддържаш спор. Аз съм обикалял бишва югославия в тези години и познавам много хора от всички етнически групи там, знам какъв живот живееха и защо това се случваше, докато силно се съмнявам ти да можеш да се похвалиш (то не, че е за хвалба) със същото. Това са сериозни неща, тук няма място за фенщина, каквато ни е позволена, когато си подкрепяме отборите. Фактите са ясни. Един идиот подпали полуострова, беше спрян, с огромно закъснение, и след това нещата са относително спокойни, доколкото могат да са спокойни, след като нечия армия е избивала близките ти. Всеки, който е бил роден, преди тези събития, и който е имал късмета (малшанса) да пътува по тези земи и да познава хората от различните етноси в бивша югославия, знае много добре, какво беше положението. Не мога да повярвам, че подобни абсурдни глупости могат да се говорят в днешно време, но обяснението е елементарно, това са хора, които трябва да бъдат фенове/антифенове за всяко нещо, независимо, че по време на въпросните събития са били още в ташкент... Аре, стегнете се малко, достатъчно са зле нещата около нас и заради нас, за да започнем да осмисляме, че фенщината трябва да спре там, където свършват забавните неща и започва сериозната част от живота!