maldin1 написа:Не се притеснявай 50% + от медиите в България се държат от протурската партия. И от цялото интервю изкара точно този пасаж? Ами за окупирането от Русия? Ами, ако някой бил преследвал руснаците тука и те се обадили на Путин? И тоя ми е президент????? СРАААААААААМ. Да си седне на гъза и да не говори с калната си уста небивалици.
Не ме разбирай погрешно, не искам да адвокатствам на президента! Просто това е най-важното според мен от цялата статия. Помъчи се да вникнеш в същината - ако Газпром наистина купува медии на килограм - това не е повод да се замислим кои са тези медии в България, тъй като Газпром има очевидни интереси в нашата страна. Ако купува медии, според мен България няма да бъде подмината от този процес.
п.с. Много ми се иска дискусията да не става в стил За и против президента.
Казваш, че са 50%+ на протурската партия, но не ти ли прави впечатление, че същите, яростно защитават проруска идеология? Дали не си струва да се замислиш над това? Освен това протурската партия е нееднократно сочена, че е прала пари в Мултигруп? Дали не си гледат чисто финансовия интерес?
Не е ли странно, че протурска партия се застъпва за руската позиция за Крим в нейните медии?
Това е само малка брънка от целия пъзел. Струва си да си напънем малко главите, а не да омаловажаваме казаното до това За или против президента сме!!!