Президентът Плевнелиев на гости при Елизабет Втора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Президентът Плевнелиев на гости при Елизабет Втора

Мнениеот urkoto » 18 мар 2014 17:10

Здравейте, драги съфорумници. С изключителна почуда Уреца току-що забеляза, че президентът Плевнелиев е бил на гости при доказаното влечуго, сатанист и участник в детски жертвоприношения, рептилът Елизабет 2. Чудя се не е ли наясно този човек с нещата, откъде накъде ще ходи да целува ръка на този студенокръвен гущер който уби принцеса Даяна защото тя беше на крачка от това да проговори и по този начин да сложи прът в колелата на рептило-илюминатското съглашение и Новият световен ред.

Ето и новината:

Бъкингамският дворец отвори врати за президента Росен Плевнелиев. Държавният ни глава бе приет от Нейно Величество Елизабет Втора - кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.

След срещата Плевнелиев сподели, че кралицата е била изключително добронамерена към България. Президентът официално е поканил Нейно Величество да посети страната ни.

Елизабет Втора получи специален подарък - ръчно изработена покривка, бродирана в духа на народните традиции.

Минути преди 12:00 ч. кортежът на президента премина по изпълнения с туристи площад пред Бъкингам. Това се превърна в допълнителна атракция за хилядите на площада, които с интерес се питаха кой влиза за среща с Нейно Величество. Гвардейският духов оркестър изпълни химна на България.

Президентът Росен Плевнелиев допълни, че срещата с кралицата е била изключително вдъхновяваща, а разговорът е преминал по цялата тематика на българо-британските отношения:

С интерес очаквам и вашите мнения и коментари относно тази изключително неуместна визита на родния президент.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Президентът Плевнелиев на гости при главния рептил

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2014 17:13

А Плевнелиев не е ли малък рептил? :mrgreen: :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2014 17:17

rhaegar написа:А Плевнелиев не е ли малък рептил? :mrgreen: :mrgreen:

Не знам, Уреца борави само с факти и доказателства и не може да си позволи да подхвърля такива недоказани твърдения в пространството от типа на "президента Плевнелиев е рептил" без съответните доказателства. Ако излязат факти и обстоятелства доказващи тази тема, Уреца ще е първия, който ще бие камбаната ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 мар 2014 17:18

О, Бога ми. Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 мар 2014 17:25

urkoto написа:Здравейте, драги съфорумници. С изключителна почуда Уреца току-що забеляза, че президентът Плевнелиев е бил на гости при доказаното влечуго, сатанист и участник в детски жертвоприношения, рептилът Елизабет 2. Чудя се не е ли наясно този човек с нещата, откъде накъде ще ходи да целува ръка на този студенокръвен гущер който уби принцеса Даяна защото тя беше на крачка от това да проговори и по този начин да сложи прът в колелата на рептило-илюминатското съглашение и Новият световен ред.

Ето и новината:

Бъкингамският дворец отвори врати за президента Росен Плевнелиев. Държавният ни глава бе приет от Нейно Величество Елизабет Втора - кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.

След срещата Плевнелиев сподели, че кралицата е била изключително добронамерена към България. Президентът официално е поканил Нейно Величество да посети страната ни.

Елизабет Втора получи специален подарък - ръчно изработена покривка, бродирана в духа на народните традиции.

Минути преди 12:00 ч. кортежът на президента премина по изпълнения с туристи площад пред Бъкингам. Това се превърна в допълнителна атракция за хилядите на площада, които с интерес се питаха кой влиза за среща с Нейно Величество. Гвардейският духов оркестър изпълни химна на България.

Президентът Росен Плевнелиев допълни, че срещата с кралицата е била изключително вдъхновяваща, а разговорът е преминал по цялата тематика на българо-британските отношения:

С интерес очаквам и вашите мнения и коментари относно тази изключително неуместна визита на родния президент.

Какъв екземпляр си ти бе и как определяш дали тя или ти сте влечуго :lol:
Дали Иван Костов би писал такива като твоите простотии , за да се пишеш костовист ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 18 мар 2014 17:26

Браво Урец всички капиталяги са рептили.
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 мар 2014 17:30

Така е, англетата се скъсаха да ни оплюват, нашия отива на среща и всичко е ок. Президент от желязо имаме, ехеееееей....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2014 17:40

Горд комунист написа:Браво Урец всички капиталяги са рептили.

Или илюминати.

Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 мар 2014 17:43

rhaegar написа:

Или илюминати.

Не ги обърквай. :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2014 17:44

memnto написа:
rhaegar написа:

Или илюминати.

Не ги обърквай. :lol: :lol:

Остави ме бе, под прикритие съм :lol:

Изображение

Върни се в “Свободна зона”