Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Мамка му не съм русофил, но нашата българската простотия тук идва в повече. Питам аз, колко английски, немски, френски и щатски войника са загинали у нас, за нещо, от което в края на краищата само ние имаме полза? Колко западни генерали са били на служба в Османската армия? Кой бомбардира София? Кой храни нашите пленени войници в Гърция с обелки от картофи? Защо питам аз трябва да лижа гъза на янките, като е ясно, че тях ги интересува само кеша, а не човека и го доказват всекидневно създавайки конфликти по цялото земно кълбо?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Вече има група във социалната мрежа, която иска българската армия да влезе в южна Украйна, за да защити живеещите там българи!
Следва референдум и ..........присъединяване на тази Украинска територия към България. Който е за това, нека каже ДА!
Следва референдум и ..........присъединяване на тази Украинска територия към България. Който е за това, нека каже ДА!
- vannistelroy
- Контакти:
Само Черноморец Бургас!
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!
mirodes написа:nicromanser написа:да живее Крим, да живее Русия, да живее братска Украйна, да живее демокрацията, да живее БЪЛГАРИЯ.
запада и сащ марш от пределите на християнските - православни държави!!!
А кой през 2008г нападна православна Грузия и призна за независими мюсолманите от Абхазия?Кой издигна най-голямата джамия в Европа?Ако не знаеш-тази държава е Русия,която през 2008г нападна православна Грузия и издигна най-голямата джамия в Европа в Грозни.
И откога Абхазия е мюсюлманска, че нещо съм изпуснал или ти пишеш наизуст.
- Синьо сърце
- Контакти:
pampi написа:Мамка му не съм русофил, но нашата българската простотия тук идва в повече. Питам аз, колко английски, немски, френски и щатски войника са загинали у нас, за нещо, от което в края на краищата само ние имаме полза? Колко западни генерали са били на служба в Османската армия? Кой бомбардира София? Кой храни нашите пленени войници в Гърция с обелки от картофи? Защо питам аз трябва да лижа гъза на янките, като е ясно, че тях ги интересува само кеша, а не човека и го доказват всекидневно създавайки конфликти по цялото земно кълбо?
Не си прав да задаваш такива въпроси! Не е редно, не му прилича... Трябва като видиш хамериканския посланик, да му сториш темане и да кажеш: Евет, ефенди! Нищо, че той си е с любовника-негър, и на него евет!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- vannistelroy
- Контакти:
Уникални простаци сте всички,щом в спортен сайт обсъждате политически теми! Има си форуми за политика,ама щом модераторите ви толерират,значи и те са същите...

ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!
valio.33 написа:Вече има група във социалната мрежа, която иска българската армия да влезе в южна Украйна, за да защити живеещите там българи!
Чия армия...ташак си правите с нашите натовски солдати...до къде я докарахме...мъка, мъка...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- alexveselinov
- Контакти:
tprodanov написа:И от мен честита бедност на кримските крепостници, и честита все по-голяма свобода на останалия свят.
И като си беден какво от това, че си свободен?
Вземи България за пример. Как нашите свободни европейски пенсионери изживяват старините си и пътуват из Европа и останалия свят със 150 лв. пенсия
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Синьо сърце написа:pampi написа:Мамка му не съм русофил, но нашата българската простотия тук идва в повече. Питам аз, колко английски, немски, френски и щатски войника са загинали у нас, за нещо, от което в края на краищата само ние имаме полза? Колко западни генерали са били на служба в Османската армия? Кой бомбардира София? Кой храни нашите пленени войници в Гърция с обелки от картофи? Защо питам аз трябва да лижа гъза на янките, като е ясно, че тях ги интересува само кеша, а не човека и го доказват всекидневно създавайки конфликти по цялото земно кълбо?
Не си прав да задаваш такива въпроси! Не е редно, не му прилича... Трябва като видиш хамериканския посланик, да му сториш темане и да кажеш: Евет, ефенди! Нищо, че той си е с любовника-негър, и на него евет!
Ем разправят, че били на освободили, за да ни поробят.. Те затова сега ги храчим толкоз!
Имам лошото чувство, че не е далече времето когато свободомислеща България ще не ще, ще признае и референдума на югоизточна България.