Стадионите в Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Re: Стадионите в Англия

Мнениеот vlad442 » 14 мар 2014 23:22

James Beattie написа:
vlad442 написа:
гражданин от село написа:
Federer91 написа: :shock: Ще ходиш на екскурзия в чужбина главно, за да се снимаш на празни стадиони :?

Промиване на мозъците,ама само хабят препарати за нещо,което го няма. :mrgreen:

Добре , за вас може да е глупаво да не е нормално но да интересно ми е това и това ще гледам на някой хора са им интересни други неща които пък на мен не ми допадат а относно мозъка гледам че при теб липсва ;)

Напълно те подкрепям с това твое изказване ;) Различни хора - различни интереси. И аз си имам подобни мечти. Надявам се това лято да ида до Англия и да се снимам на стадиона на любимият си отбор.

Благодаря, и дано отидеш мечтите са за това за да стават ;)
Левски София 1914

h123
Контакти:

Мнениеот h123 » 14 мар 2014 23:50

На Ман.Ю съм бил на стадиона беше 12 паунда а ако е групово има намаление то аз бях групово всъщност така че това е с намалението но беше 2010та.Бил съм и на Милениум стейдиъм в Кардиф Уелс, беше много яко там входа беше 6 или 8 паунда ако не се лъжа...Навсякаде има такива организирани посещения на стадионите пред 45-60мин са според зависи така че можеш да разгледаш колкото си стадиони искаш....На Милениум-а бяха отворили и ВИП ложата там всяка седалка си има име там има Мадона има място и куп други известни личности.Можеш спокойно да сядаш където си поискаш и да се снимаш.Само недават по тревата доло да де ходи абсолютно забранено е.Имаше хора които се пробваха да късат и успяваха - за спомен

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 15 мар 2014 00:39

Бил съм на Местая, точно след тренировката на отбора тъкмо си тръгваха(с ебати колите), но не ни пуснаха на стадиона. Явно не всеки ден пускат за обиколка.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 мар 2014 00:53

vlad442 написа:
KOPScousers написа:Предполагам, че се плащат някакви пари... Но за няколко снимки, определено няма да искат много, поне така мисля. Един познат ходи на Стамфорд Бридж докато беше на почивка в Лондон и не е споменавал нищо за пари. :)

Защото аз главно заради стадионите отивам на тази екскурзия :mrgreen: :mrgreen: но просто се притеснявам да не би да са някакви цени от рода на 50-60 лири да влезеш само , защото съм ученик и ще ми бъдат малко много иначе благодаря :)

За Англия не зная, но съм бил на Висенте Калдеон и Сантяго Бернабео и там входната такса за тур на стадиона е 15 евро.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 15 мар 2014 01:12

Какви пари бе хора аз съм бил на стадионите в Дортмунд и Бохум и си влязох без да питам никого ,разхождах се по терена и трибуните и си направих снимки.Страното беше че вратите на стадионите бяха отворени[*беше Вторник или Сряда не помня] и нямаше никакви хора .Като видях стадионите накарах колегите да влезем и като видяхме че е отворено и няма хора наи нагло [*по Български]си влязохме и се разхождахме съвсем спокоино.Сигурно сме извадили късмет не вярвам сега вратите да отворени и всеки да си влиза когато си пожелае.

h123
Контакти:

Мнениеот h123 » 15 мар 2014 01:28

CHE написа:Какви пари бе хора аз съм бил на стадионите в Дортмунд и Бохум и си влязох без да питам никого ,разхождах се по терена и трибуните и си направих снимки.Страното беше че вратите на стадионите бяха отворени[*беше Вторник или Сряда не помня] и нямаше никакви хора .Като видях стадионите накарах колегите да влезем и като видяхме че е отворено и няма хора наи нагло [*по Български]си влязохме и се разхождахме съвсем спокоино.Сигурно сме извадили късмет не вярвам сега вратите да отворени и всеки да си влиза когато си пожелае.
Да бе сигурно! Ей така ги оставили отворени....приказваш си и ти с х*я....Че и по тревата ходил!Ти знаеш ли колко струва 1 чим на тоя стадион бе умник?!Кой ще те остави да тъпчеш току така тая трева?Затова ли играчите тренират на други терени, за да влезне сульо и пульо на стадиона и да тъпчат чимовете?!Приказваш тапотии големи ама както и да е....влизал си и обикалял ей така...добре хубаво.На Баерн М.има вход също не съм влизал но съм бил пред стадиона.А те тия дето ги изброяваш те са тъпаци ей така са си го оставили отворено за да може Драган и Пацан от село 5 Могили да ходят по чимовете :lol:

Върни се в “Свободна зона”