Има ли държава изобщо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Re: ИМА ЛИ ДЪРЖАВА ИЗОБЩО???

Мнениеот bacedesko » 14 мар 2014 10:39

galin56 написа:
sic написа: Аз казвам, че те - полицайте НЯМАТ подготовка за такива случеи, както казваш ти.
ТЕ НЕ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ТАКИВА СИТУАЦИЙ.
Давам ти пример на прима виста с въпрос, колко полицая или спец полицая загинаха в русия когато ТЕРОРИСТИ взеха заложници в театър???
Аз ще ти отговоря НИТО ЕДИН.

Човек, да не би ти да си ги тренирал и да им си шеф та знаеш, че не са подготвени. От ситуация до ситуация няма нищо общо. Щом са отишли там значи са подготвени и тренирани. Сега какво е станало та го е гръмнал не знам, но да казваме, че е отишъл случаен човек е несериозно. Все едно да скочиш с парашут без да си добре обучен как се използва и управлява. Едва ли има такъв идиот, който ще го направи това и да си рискува живота.

И си прав, и не съвсем, не зная какъв ти е опита, но познавам много полицай който са големи само с униформа , а като я свалят са мишлета. Карат смешна школа 6 м. и после забравят ,че трябва да служат на хората и както казва автора на темата ние ги храним, а или стават партия с бандюгите или заживяват в свой собствен свят и се мислят за непобедими. Ръководството ги мачка , хората ги мразят , а бандитите се ебават с тях.......това е нашия полицай. Подготвените са по-скоро изключение и то са подготвени само ако сами си тренират нещо, което не е тактика за обезвреждане на терористи.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 мар 2014 10:48

urkoto написа:
727150 написа:Стар ерген притежаващ оръжие ,за което полицията знае от 2010 година убива спец полицвй при спецакция,ако акцията беше обикновена полицейска акция ,сигурно щеше да избие цялата полиция в Лясковец.

Колега, не бързай, нищо чудно накрая тая "спец акция" да се окаже пратени 2 патрулки и 4 дебелогъзи наредени един след друг да му чукат на вратата и да крещят "полиция, отваряй!"

Нека не прибързваме с изводите относно т.нар. "спец акция" ами да изчакаме да видим какво ще излезе от копторната яма наречена МВР.

Ами колкото и да звучи странно- много от ченгетата в спецчастите нямат "кръщение" в престрелка. Спецченгетата ги пази и им помага ужасно много психологитеският момент- като наизкачат отвсякъде в пълно бойно снаражение и всичко пълни гащите и пуска оръжието. ;) Бях гледал документален филм за такава част в Америка. НИКОГА не е бил изтрелван куршум по време на тяхна мисия. ;)

Иначе к****р за МВР! Толкова полиция на глава от населението, не могат 4 години да прверят сигнал за луд пушка към училищен двор... :x

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 мар 2014 10:53

Blue1914 написа:
urkoto написа:
727150 написа:Стар ерген притежаващ оръжие ,за което полицията знае от 2010 година убива спец полицвй при спецакция,ако акцията беше обикновена полицейска акция ,сигурно щеше да избие цялата полиция в Лясковец.

Колега, не бързай, нищо чудно накрая тая "спец акция" да се окаже пратени 2 патрулки и 4 дебелогъзи наредени един след друг да му чукат на вратата и да крещят "полиция, отваряй!"

Нека не прибързваме с изводите относно т.нар. "спец акция" ами да изчакаме да видим какво ще излезе от копторната яма наречена МВР.

Ами колкото и да звучи странно- много от ченгетата в спецчастите нямат "кръщение" в престрелка. Спецченгетата ги пази и им помага ужасно много психологитеският момент- като наизкачат отвсякъде в пълно бойно снаражение и всичко пълни гащите и пуска оръжието. ;) Бях гледал документален филм за такава част в Америка. НИКОГА не е бил изтрелван куршум по време на тяхна мисия. ;)

Иначе к****р за МВР! Толкова полиция на глава от населението, не могат 4 години да прверят сигнал за луд пушка към училищен двор... :x

На мен ми е по-интересно къде се скри форумния шапкар Илиян. Нека ни поръси малко с великата си експертиза, защо мълчи?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 мар 2014 11:04

Oсновният проблем на демокрацията -хората тотално изперкват.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 14 мар 2014 11:05

urkoto написа:На мен ми е по-интересно къде се скри форумния шапкар Илиян. Нека ни поръси малко с великата си експертиза, защо мълчи?

Ти на дуел ли го предизвикваш с тая тема? :lol: :lol: :lol: forum.gong.bg, копеле! :mrgreen:

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 14 мар 2014 11:11

Основният проблем за мен тук е тоталното неразбиране на обществото и управляващите към проблемите на психично болните хора.

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 14 мар 2014 11:25

Първо: 95 % от служителите в МВР нямат нужната подготовка за действие при специфични ситуации и това е видно все по-често.Физическа,психологическа,бойна дори снабдяването и оборудването са под всякаква критика.Второ: подборът на кадрите е нямам думи особено в малките градчета каквото например е един Лясковец.Казвам го от опит защото също съм от малък град и тук при нас миналата година назначиха няколко нови полицайчета дето са по-малки от мен даже на години,нямат никаква физика,а за умения и интелект няма и да говорим.Нивото на престъпността и нейната неразкриваемост се повиши откакто въпросните заеха тия места.Горките ги е страх да патрулират нощем смятайте!Иначе като те спрат за проверка на документи са голямата работа :lol: Трето: След като е доказано опасен и е убил служител на реда и е ранил други въпросния полудял селянин трябва да бъде очистен на място.Да го насолят със сълзотворен газ и шокови гранати и да щурмуват със стрелба директно.Ако оцелее оцелее еб*х го в нещастника.Та той е убил човек още ли трябва да убие? Навсякъде досега да са му светили маслото само тука му се канят.Четвърто: Абе тоя след като има психически проблеми и е отправял заплахи и е опасен за околните,защо не му е отнето оръжието??? За такива хора трябва да има лудници със строг режим -> там вътре докато изгние в стая 2 х 2 с меки стени.Ако не му действат лекарствата и продължава да е буен го приспиват завинаги.Бахти света!Докога ще се толерират подобни индивиди? Замислете се че сега понеже е луд няма да носи и отговорност за убийството! И преди да почнете че да го очистят не било хуманно и нз си какво първо си помислете как ще го обясните това на семейството на загиналия полицай! Майната им на тия с човешките права!След като тоя не ги зачита и неговите да не зачитат и да го свитнат веднага!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 мар 2014 11:26

urkoto написа:Току-що главния ушак Лазаров каза по Нова тв, по повод развиващата се в момента в Лясковец драма (http://www.dnes.bg/crime/2014/03/14/ubi ... vec.218889) че УШЕВИ ИМАЛИ ДАННИ ЗА ТОВА ОТ 2010-ТА ГОДИНА!?

Няма правописна грешка, повтарям още веднъж (както и той повтори няколко пъти) - имало информация, че лицето се е барикадирало, с психични отклонения е и е въоражено до зъби от ДВЕ ХИЛЯДИ И ДЕСЕТА ГОДИНА!?

На въпрос на Цолова какво прави офицер Ушев от тогава до сега - той вика НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ!?

Само да допълня - въпросното лице живее до УЧИЛИЩЕ!?

И накрая да питам - имаме ли изобщо държава или отново да призова просто да хлопаме кепенците и да идват следващите на тая територия, белким не я опропастят по начина, по който ние сме го направили.

Има лесно една двайсеичетворка да го подкара на кючеци - уВИ вече и МИ -24 нямаме.
Изображение
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 мар 2014 11:29

bacedesko написа:...... И си прав, и не съвсем, не зная какъв ти е опита, но познавам много полицай който са големи само с униформа , а като я свалят са мишлета. Карат смешна школа 6 м. и после забравят ,че трябва да служат на хората и както казва автора на темата ние ги храним, а или стават партия с бандюгите или заживяват в свой собствен свят и се мислят за непобедими. Ръководството ги мачка , хората ги мразят , а бандитите се ебават с тях.......това е нашия полицай. Подготвените са по-скоро изключение и то са подготвени само ако сами си тренират нещо, което не е тактика за обезвреждане на терористи.

Прав си, и аз съм на това мнение, но ти говориш за редови полицаи. Редовите полицаи са под всякаква критика, спор няма. Само това за храненето е малко заяждане, никой никого не храни, всеки си върши работата и живее от това. Но в случая не говорим за редови полицаи а за барети. Качулките са съвсем друга бира. Там случайни няма. Разликата е от земято до небето между шапкарите и качулките.

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 мар 2014 11:29

zuekaa написа:
urkoto написа:Току-що главния ушак Лазаров каза по Нова тв, по повод развиващата се в момента в Лясковец драма (http://www.dnes.bg/crime/2014/03/14/ubi ... vec.218889) че УШЕВИ ИМАЛИ ДАННИ ЗА ТОВА ОТ 2010-ТА ГОДИНА!?

Няма правописна грешка, повтарям още веднъж (както и той повтори няколко пъти) - имало информация, че лицето се е барикадирало, с психични отклонения е и е въоражено до зъби от ДВЕ ХИЛЯДИ И ДЕСЕТА ГОДИНА!?

На въпрос на Цолова какво прави офицер Ушев от тогава до сега - той вика НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ!?

Само да допълня - въпросното лице живее до УЧИЛИЩЕ!?

И накрая да питам - имаме ли изобщо държава или отново да призова просто да хлопаме кепенците и да идват следващите на тая територия, белким не я опропастят по начина, по който ние сме го направили.

Има лесно една двайсеичетворка да го подкара на кючеци - уВИ вече и МИ -24 нямаме.
Изображение

Ами да звъннат на макетата да ни върнат на пожар единия от двата танка, които им подарихме :mrgreen: Ама пък те май го нарязаха на скрап :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”