На 15 март Марк Зукърбърг затваря Фейсбук

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: На 15 март Марк Зукърбърг затваря Фейсбук

Мнениеот iliyan » 07 мар 2014 19:13

tprodanov написа:
iliyan написа: Не съм казал ,че няма да я има тази платформа , но щом няколко млн активна профила може да си купиш за 7-8 лв за мен си е проблем !
Вярно , че там имам профил в който няма нито една снимка или нещо лично освен имената ми.
За мен тази платформа от към security е пълен боклук !Я се опитай за толкова пари да купиш същият бр. профили в Google+ ;)

Чакай, чакай, нещо не си прочел. Нищо не си купуваш. Данните, които тези приложения дават, са данните, които самите потребители са направили пулични. Приложенията единствено ги събират и предоставят в една обща извадка, нищо повече. Това си купуваш за тези 7-8лв - удобството, а не данните.
Друга причина за твърдения колко е боклучав фейса има ли?

Или се правиш тъп или си тъп ! Едва ли приложенията събират и паролите ;) И ако това беше публична информация дали след като го публикува това Б.Шопов щяха да го викат от FB на разговор а ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 07 мар 2014 21:58

И какво ще стане някой като ти знае името и имейл адреса? Най-много да ти спамят пощата.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 мар 2014 23:05

iliyan написа:
tprodanov написа:
iliyan написа: Не съм казал ,че няма да я има тази платформа , но щом няколко млн активна профила може да си купиш за 7-8 лв за мен си е проблем !
Вярно , че там имам профил в който няма нито една снимка или нещо лично освен имената ми.
За мен тази платформа от към security е пълен боклук !Я се опитай за толкова пари да купиш същият бр. профили в Google+ ;)

Чакай, чакай, нещо не си прочел. Нищо не си купуваш. Данните, които тези приложения дават, са данните, които самите потребители са направили пулични. Приложенията единствено ги събират и предоставят в една обща извадка, нищо повече. Това си купуваш за тези 7-8лв - удобството, а не данните.

Или се правиш тъп или си тъп ! Едва ли приложенията събират и паролите ;) И ако това беше публична информация дали след като го публикува това Б.Шопов щяха да го викат от FB на разговор а ;)

Искаш да ми кажеш, че в тия данни има и пароли? Или че имейла не е публична информация?

MichaelDimitrov
Контакти:

Мнениеот MichaelDimitrov » 07 мар 2014 23:49

Не вярвам да затвори Фейсбук, печели милиони долари на година от реклама, в момента са и на фондовия пазар.
Как да залагаме в интернет през алтернативни мирор сайтове към bet365.

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 мар 2014 08:27

tprodanov написа:
iliyan написа:
tprodanov написа:

Искаш да ми кажеш, че в тия данни има и пароли? Или че имейла не е публична информация?

Да има ;) Относно майла - мисля , че зависи от самият потребител да ли е да е публичен ;)
hijack1 написа:И какво ще стане някой като ти знае името и имейл адреса? Най-много да ти спамят пощата.

Ти май въобще не четеш ! Може да спами от твое име в FB ;) Може да прави всичко с тези акаунти ! Пълен достъп !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Свободна зона”