Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Знае ги, знае ги, той тоя е Сашко ли е къв еМиналата седмица се е бил с некъв заради тях.
А аз къв филм бях заради тях. Сега поне никой не ме занимава..
Е то не ти и трябва се занимаваш. Мъжка работа

Айде 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Знае ги, знае ги, той тоя е Сашко ли е къв еМиналата седмица се е бил с некъв заради тях.
А аз къв филм бях заради тях. Сега поне никой не ме занимава..
MaRTo1233 написа:Мале кво съм изтървалл![]()
![]()
Утре наливам чаша мляко с какао
и почвам да ви чета .. едно 10 страници назад .. че и повече
![]()
![]()
j0rka7aa написа:MaRTo1233 написа:Мале кво съм изтърваллУтре наливам чаша мляко с какао
![]()
![]()
Ти изпусна истинския цирк, който беше изтрит, пък и състава на спама беше доста редуциран![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MaRTo1233 написа:Мале кво съм изтървалл![]()
![]()
Утре наливам чаша мляко с какао
![]()
:
Red_Girl написа:j0rka7aa написа:MaRTo1233 написа:Мале кво съм изтърваллУтре наливам чаша мляко с какао
![]()
![]()
Ти изпусна истинския цирк, който беше изтрит, пък и състава на спама беше доста редуциран![]()
![]()
Не е изтрит. Всичко си има.Почти де..
ralka_levskarka написа:boabbb написа:Е, вярно, то Люлин я има, я няма 100 хиляди, там всички се знаят![]()
Е него, ако го питаш той е обиколил цяла София
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
j0rka7aa написа:Ти изпусна истинския цирк, който беше изтрит, пък и състава на спама беше доста редуциран![]()
![]()
Red_Girl написа:феновете на Левски и ЦСКА се знаем..![]()
Дори и по адреси. Аз и телефоните им имам. Честитиха ми новата година и сега РД..
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта