Къртицата:Разтърсване - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milka

Re: Къртицата:Разтърсване - официална тема

Мнениеот milka » 25 фев 2014 00:38

Много си e готино предаването , аз чаках Сървайвър вече година и половина ама така и не почва :lol: сега ще си гледам Къртицата

petqbg

Мнениеот petqbg » 25 фев 2014 00:38

milka написа:Много си e готино предаването , аз чаках Сървайвър вече година и половина ама така и не почва :lol: сега ще си гледам Къртицата

Факт.Приятно гледане ;)

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 25 фев 2014 00:41

Много си e готино предаването , аз чаках Сървайвър вече година и половина ама така и не почва :lol: сега ще си гледам Къртицата

Сървайвър се снима в момента в Камбоджа. Новият сезон ще започне от пролетта.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 25 фев 2014 01:28

dido1302 написа:Така си и знаех. Не започнах аз с обидите, но отворените нападатели първи приключиха спора. Нямам причини да се заяждам с никого, но за много хора явно това е единственото им забавление в живота. Да плюят и да се крият като мишоци.

Пич, никой не се заяжда с никого, просто някой беше казал, че не харесва Нюз7. Иначе темата си е доста змейска. Да ти кажа честно в Нюз7 мен ме кефи само Юлия Манолова... :mrgreen:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 25 фев 2014 01:31

Малоумно шоу за малоумни хора :!:

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 25 фев 2014 01:34

Пич, никой не се заяжда с никого, просто някой беше казал, че не харесва Нюз7. Иначе темата си е доста змейска. Да ти кажа честно в Нюз7 мен ме кефи само Юлия Манолова...

Ами, пич, някой да каже какво точно има предвид, че нищо не мога да схвана. Написах коментар за самото предаване, което се прави от продуцентска къща Междинна станция, която работи където и са заплати и където се одобрят нейните предавания. Иван и Андрей са продуценти на предавания и в БНТ, Нова ТВ и други телевизии. Какво общо има Нюз 7 с някакво забавно шоу по телевизията, не можах да схвана. Аз пиша нещо за шоуто, те ми пишат за Пеевски. Този е толкова далеч от МС, колкото България от световно по футбол. Ами, В крайна сметка, за това сме надарени с мисъл, за да можем да разсъждаваме и да защитаваме думите си. Също така се възмутих, че повечето коментари в темата нямат никаква връзка с нея. Защо се пишат тук тези коментари, а не в някаква обща тема ? Аз сега мога ли да вляза в темата на Левски и да почна да пиша за размножаването на синигерите в летния период ? Няма ли да ме баннат, най-малкото ?
Последна промяна от dido1302 на 25 фев 2014 01:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 25 фев 2014 01:50

dido1302 написа:
Пич, никой не се заяжда с никого, просто някой беше казал, че не харесва Нюз7. Иначе темата си е доста змейска. Да ти кажа честно в Нюз7 мен ме кефи само Юлия Манолова...

Ами, пич, някой да каже какво точно има предвид, че нищо не мога да схвана. Написах коментар за самото предаване, което се прави от продуцентска къща Междинна станция, която работи където и са заплати и където се одобрят нейните предавания. Иван и Андрей са продуценти на предавания и в БНТ, Нова ТВ и други телевизии. Какво общо има Нюз 7 с някакво забавно шоу по телевизията, не можах да схвана. Аз пиша нещо за шоуто, те ми пишат за Пеевски. Този е толкова далеч от МС, колкото България от световно по футбол. Ами, В крайна сметка, за това сме надарени с мисъл, за да можем да разсъждаваме и да защитаваме думите си. Също така се възмутих, че повечето коментари в темата нямат никаква връзка с нея. Защо се пишат тук тези коментари, а не в някаква обща тема ? Аз сега мога ли да вляза в темата на Левски и да почна да пиша за размножаването на синигерите в летния период ? Няма ли да ме баннат, най-малкото ?

По принцип е така, но с тази разлка, че темата за Левски (а и по принцип за който и да е отбор) минава за сериозна тема и всякакви своеволия следва да бъдат наказвани. Докато тук майтапът и закачките излизат на преден план. Това е така първо заради самата тема и второ - авторът отдавна се е доказал, че е шегаджия и не гледа много сериозно на нещата. Аз даже се чудя как не я заключиха, но по-добре, че не го направиха, понеже става як майтап и весело. Нищо лошо няма... :mrgreen:

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 25 фев 2014 01:57

По принцип е така, но с тази разлка, че темата за Левски (а и по принцип за който и да е отбор) минава за сериозна тема и всякакви своеволия следва да бъдат наказвани. Докато тук майтапът и закачките излизат на преден план. Това е така първо заради самата тема и второ - авторът отдавна се е доказал, че е шегаджия и не гледа много сериозно на нещата. Аз даже се чудя как не я заключиха, но по-добре, че не го направиха, понеже става як майтап и весело. Нищо лошо няма...

Няма лошо хората да се забавляват, но поне като форума претендира да е сериозен нека да има маркери - сериозни и несериозни теми. Аз искам да напиша нещо по самата тема, обаче виждам, че никой друг не е писал по темата. Как да знам аз коя тема е сериозна и коя не ? Защо тези, които искат да коментират шоуто и участниците веднага са наричани тъпаци, а темата е оспамена ? Защо аз да не реша например, че темата на Литекс е подигравка и да си се бъзикам там ? Защо някъде ще има модератори да наказват коментарите без връзка, а някъде не ? Самата ни държава е на това дередже, защото няма никакви правила и всеки прави каквото си поиска. Имам ли право да се погъбаркам например с град Тетевен и отбора, който рекламираш. Ей, така за удоволствие.
Последна промяна от dido1302 на 25 фев 2014 02:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 фев 2014 09:09

Много голяма тъпотия. Вчера пускам по време на рекламите на Ники Кънчев и гледам ония двамата шнорхели как тичат в някаква кал и едни се провират по железата ... Трагедия, оня тича с микрофона, запенил се, хората го слушат как се дави ... :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 25 фев 2014 09:30

dido1302 написа:Няма лошо хората да се забавляват, но поне като форума претендира да е сериозен нека да има маркери - сериозни и несериозни теми. Аз искам да напиша нещо по самата тема, обаче виждам, че никой друг не е писал по темата. Как да знам аз коя тема е сериозна и коя не ? Защо тези, които искат да коментират шоуто и участниците веднага са наричани тъпаци, а темата е оспамена ? Защо аз да не реша например, че темата на Литекс е подигравка и да си се бъзикам там ? Защо някъде ще има модератори да наказват коментарите без връзка, а някъде не ? Самата ни държава е на това дередже, защото няма никакви правила и всеки прави каквото си поиска. Имам ли право да се погъбаркам например с град Тетевен и отбора, който рекламираш. Ей, така за удоволствие.

Каква смислена дискусия търсиш в тема за шоу с име,..,,Къртицата:Разтърсване" :lol: Като искаш да те приемат сериозно бегай в ,,мама.бг", там ще ти отговорят подобаващо на ентусиазма ! ;)

Върни се в “Свободна зона”