Живи и здрави да сте !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:THE G.A.M.E написа:kartago написа:Ще ме прощаваш, ама ако може да ми дадеш формулировка за "нормален свят" та да мога да се ориентирам, защо аджеба например аз съм ненормален?
Тези всичките, дето изолират Русия... И скоро ще я изхвърлят от Г 8.
Аз не разбирам българите харесващи Русия, при всички гадости, които са ни причинили.
Толкова са много, че едно освобождение не може да ги заличи.
Ами по тая логика дай никого да не харесваме, а? Или ако трябва някого, кого според тебе? Кой не ни е правил мизерии? Англичани ли, французи ли, американци ли не щеш, кажи ми кой? Австроунгарци ли (благодарение на Стамболов!!!) ..... викаш те и не са ни освобождавали, ама какво от това? Я ми поразкажи какви гадости са ни направили руснаците, че поне малко да се ограмотя, може и на лично, да не оспамваме темата, че е за съвсем друго! Кой изолира Русия бе, ти наред ли си?! Хахахаха, откъде тая информация, че Г-8 смятат да я изхвърлят, и дали и пука на Русия от това?! Преди няколко дни Бърни Екълстоун шефа на Ф-1 каза, че тази година ще има тур в Сочи, на въпрос на журналист, не се ли притеснява, че много хора няма да одобрят това, защото в Русия не признават хомосексуализма, Бърни отговори, сигурен съм, че ако питате хората в цял свят 90% от хората ще ви отговорят, че не го одобряват! А, сега в момента това са най-яростните нападки срещу Русия! При положение, че доста щати в САЩ също го забраняват, ама там може!
THE G.A.M.E написа:Пак го пиша... Не мога да повярвам, че някои ме нападат само защото заявих, че предпочитам България да надживее Русия.![]()
Живи и здрави да сте !
RedeviL написа:THE G.A.M.E написа:Пак го пиша... Не мога да повярвам, че някои ме нападат само защото заявих, че предпочитам България да надживее Русия.![]()
Живи и здрави да сте !
Аз пък искам всички славянски народи да надживеят остналата част от света!
THE G.A.M.E написа:kartago написа: Оле, с кого съм тръгнал да си говоря! Ясно, извинявай! Помислих си, че имам по-умен опонент! Само така за завършек да добавя, че и САЩ не са си открили още националната си заплаха, къде ли не я търсят по света и продължават, ама това викаш детска забавачка! Виетнам, Корея, Югославия, Венецуела, Ирак, Кувейт, колко мога да изброявам...........няма се връщам на случая при решен изход от ВСВ какво се случи на 6 и 9-и август! Не е лошо да попиташ как я карат Латвия например, или Естония! Поинтересувай се, ще ти е полезно!
Тц, тц, тц, когато свършат аргументите, почваме с персоналните нападки, а ?![]()
Къде тръгна пък ти за САЩ ...
Стига с тея ком. номера тип - "Онези също бият негрите".
RedeviL написа:Аз пък искам всички славянски народи да надживеят остналата част от света!Това прави ли ме по-малко българин от теб?
kartago написа:ЕДНО място да казах,че не предпочитам България пред всички останали?! Не искам да се чувствам виновен, че съм русофил! Интересно ми е, на кого свършиха аргументите, и къде видя лични нападки? Запада ни натрисаше лагери за косовски бежанци, сега за сирийци, обаче гадните руснаци са пак виновни!!! Е това не е ли претопяване на нацията ни?!
THE G.A.M.E написа:kartago написа:ЕДНО място да казах,че не предпочитам България пред всички останали?! Не искам да се чувствам виновен, че съм русофил! Интересно ми е, на кого свършиха аргументите, и къде видя лични нападки? Запада ни натрисаше лагери за косовски бежанци, сега за сирийци, обаче гадните руснаци са пак виновни!!! Е това не е ли претопяване на нацията ни?!
Както посочих, визирам конкретни хора.
Те не-веднъж са показвали това, за което писах.
И какво общо има Запада с това, че Русия малко или много ни попречи да сме икономически много по-напред от сега ?
Иначе не съм за това, да прибираме бежанци, поне не и над капацитетата ни, на възможностите.
Но не можем да адбикираме от човешките си задължения !
На такова място сме, че нямаме право да си заравяме главата в пясъка.
Па и щом сме подписали споразумения с НАТО и ЕС, трябва да се спазват.
Да сме мислили, когато сме ги подписвали.
Като заключение... Като цяло никой не ни е чак толкова виновен след 1990 г.
Виновни сме си само и единствено - ние.
kartago написа:Мхм, викаш от когато станахме независима държава, вече от нас нищо не зависи, а? Това ли е независимост? Навремето никой не ни е питал за Варшавския договор, сега някой да ни попита за НАТО? Ще си направиш ли труда, да разбереш колко плащаме на година, че сме членки на НАТО? И .........кой го извоюва това членство? Един "истински" българин, чак и се разплака (с доказано психическо заболяване!)....Тебе някой пита ли те за ЕС? Искаш, не искаш, имаш ли мнение? Щото мен не ме питаха! Обясняваха ОГРОМНИЯ плюс, че щели сме свободно да пътуваме навсякъде! Разгеле, браво! Те сега тръгнаха всички, само не казаха, какви квоти и ограничения ще наложат, в производства, селско стопанство и къде ли не, как ще ни налагат какво да купуваме и от кои пазари, а и най-важното е! Не ни обясниха, с какви пари ще обикаляме навсякъде! То сиреч имаме право, ама не можем, щото няма как!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта