Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Re: Футболните фенове се разграничиха от погрома над джамията

Мнениеот lokofan » 20 фев 2014 21:08

Емигрант 45 написа:
КНДР написа:Подкрепям футболните фенове, тия турци преди 1989-та бяха по ниски от тревата, но пишман демократчетата сервилничещи на Запада им дадоха огромни права. Това мюфтийство явно иска да провери нервите на българският народ. Да не стане нов Възродителен процес. Тогава пак ще бързат да бягат към Анадола.

Господа Модератори,до кога ще търпите "псевдопатриоти",като горното лице,насаждащо омраза??Чакам вашата незабавна реакция!!!

Абе да тъй и толераста , я ми кажи в Германия има ли новини на майчин език.....като има незнам си колко милиона анадолци??? Аре стига с тия права....ние 500 години какви права сме имали...нашите деди де, не ние конкретно

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2014 21:16

Ми до края на годината измитат всички спирки в големите градове от магазинчета и там ше е само лафка. Следващият ход ще е до лафка да сложи бутка( butka) , демек-банички, пирожки, принцеси, бургери, дюнер. Айрян и кока-кола.
Така се прави то! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Хъш
Контакти:

Re: Футболните фенове се разграничиха от погрома над джамията

Мнениеот Хъш » 20 фев 2014 22:46

КНДР написа:Подкрепям футболните фенове, тия турци преди 1989-та бяха по ниски от тревата,

Стига лъга, комунистче .... били по-ниски от тревата ..... като при Буново ли ??!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 фев 2014 09:25

Betchualeng Arnaikem написа:
sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Да яде по-малко и да пести от закуски за да се справи....

Ба, от закуски... Аз като го гледам, тоя сутрин изяда половин баничарница като нищо!. Може до всяка лафка да отвори и баници, да му дойде на сметка!

Демек всяка спестена закуска му е оборота на една баничарница. Виж ква далавера му предлагам на човека, а, ко ш каи'ш?!

Тоя е е*ати гнусния тип :shock: То бива, бива, ама толкова да не се погледнеш в огледалото... То и аз не съм слаб някакъв, ама това е отврат, млад човек и виси отвсякъде :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 фев 2014 09:29

Делянчо вероятно е привърженик на теорията, че под голям камък се крие голяма риба. Друг е въпросът, че не може да види и лично да се увери в това, поради което използва услугите на руси парцали. 8-)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 фев 2014 09:36

Laetitia написа:Делянчо вероятно е привърженик на теорията, че под голям камък се крие голяма риба. Друг е въпросът, че не може да види и лично да се увери в това, поради което използва услугите на руси парцали. 8-)

...което е добре, както казва Боби Турбото :mrgreen: :lol: А, по отношение на камъка, не е зле да се намалява, щото "изяжда" и част от внушителността :lol: на рибата

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 фев 2014 09:40

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 фев 2014 09:43

Laetitia написа:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007625551017&fref=ts

Чаровница! 8-)

Тука няма бизнес с фейса, но ще пробвам да позная - shot in the dark, както се вика ...

Изображение

:? :?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2014 13:22

Сигурен съм, че пеевски е наполовина човек, наполовина прасе. Егати прасешката мутра, няма друг такъв. Явно е създаден в лаборатория.

Хъш
Контакти:

Мнениеот Хъш » 21 фев 2014 21:14

Eminem написа:Сигурен съм, че пеевски е наполовина човек, наполовина прасе. Егати прасешката мутра, няма друг такъв. Явно е създаден в лаборатория.

Да, в лабораторията ДС, както и 99% от останалите ни "крупни бизнесмени", които реално не са никакви бизнесмени, просто са сложени да управляват капитала.

Върни се в “Свободна зона”