Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Пребиха стара жена за осем лева !!!

Мнениеот kingofpop » 12 фев 2014 21:40

Възрастна жена от монтанското село Габровница е била пребита, измъчвана и заплашвана със смърт от крадец проникнал в домът й. Минути след полунощ, престъпникът прескочил оградата на домът на 86 годишната баба Иванка и проникнал в къщата й.

„Той ме сграбчи и ме удари. Аз го попитах: "Кой си ти, както търсиш тук?", а той: „Къде са парите” и това му бяха първите думи”, разказва Иванка Иванова.

Последвали поредица от побой и заплахи за смърт, ако позвъни на някого.

Докато жената лежи безпомощна на леглото, крадецът необезпокояван тършувал из къщата, дори седнал да се храни.

Той откраднал осем лева, телевизор, няколко компота и парче салам.

Жената ни разказа, че нито стойността на откраднатото, нито раните от побоя, могат да се сравнят със стреса и уплахата, които е преживяла.

През годините домът на Иванка е обиран най-малко пет пъти. Заради сигурността на майка си, синът й, който живее в София няколко пъти е канил да се премести при него. Иванка, обаче, отказва и смята за абсурдно да напусне дома си, заради набезите на крадците, които държавата не може да спре.

Полицията вече има заподозрян по случая и в момента го издирва. Той е криминално проявен и преди няколко месеца е излязал от затвора.

Габровница е селото в община Монтана с най-много битова престъпност. 70% от престъпленията в селата на общината стават именно там. С цел превенция на престъпността през април там ще бъдат монтирани 20 камери за видеонаблюдение.

Кви са тия изроди...пускам темата именно заради надебеления текст, щото това изречение казва всичко....циганите и крадците вече дори покой не дават на възрастните хора в дома им, каква пропаднала държава :(

и, да, някой ще каже, че аз с нищо не помагам правейки тази тема, така е, но просто не се сдържах, трябва някой да вземе мерки :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Пребиха стара жена за осем лева !!!

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 21:56

Я сега ни кажи, социалистическото правителство, което управлява, защо не се справи с проблема?
На крив *** козината му пречи.

Относно съдбата на тази женица, какво има да се коментира, нито ще й помогнем, нито нищо, а повечето след затваряне на темата ще я забравят, но тук се правят на адски загрижените.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 12 фев 2014 22:33

Интересно в новината никъде не се споменава че става въпрос за ЦИГАНИН!Нарочно го изписвам така за да знаят всички какъв е изверга и да знаят хората че не сме дотам оскотяли!Извършителят е циганин,а не човек!Нищо против етноса защото има много които отдавна са част от нормалната българска общност!Всички трябва да са равни пред закона а не както е сега,за циганите може всякак?!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 фев 2014 23:03

Алеле майко, аз ако нахълтам да ограбя някой и намеря в дома му 8 лева ще ми е жал да ги взема бе!!
Пф аз се чудя там тия старците как живеят.. примерно тая баба е абсолютно безпомощна, тоя ако е искал е можел направо да я очисти.. нали жандармерия щяха да пращат да ги гония алабала...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 12 фев 2014 23:31

Еми като няма смъртно наказание така ще е черните пелета в северозападен Булгаристан ще си правят каквото искат.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 фев 2014 23:32

И това след акцията на правителството за премахване на битовата престъпност :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 фев 2014 23:49

Е къде е жандармерията или те само студенти могат да бият :?: Циганите ги пазят Волен и Местан .

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 12 фев 2014 23:51

Изображение

Един старец в България
(думите, които засядат като буца на гърлото)

Това, което цял живот градих,
до камък го окрадоха, човече!
Дърветата, който посадих,
до корен някой снощи ги осече.

Остана ми един разгърден двор,
навръх живота някъде набучен,
и вие иззад чуждия стобор
от мъка престарялото ми куче.

И гледам ви със тия две очи,
отдавна преживели всяка клада,
душата ми, родена да горчи -
вземете ми и тях! Да ви присядат!

Халал да ви е празният ми джоб
и дворът ми, забравил що е семе!
Мен трап ми стига. Колкото за гроб!
А Господ Бог и гол ще ме приеме...

линк

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 фев 2014 00:09

Ако е верно, че доверието в сегашното правителство се повишава, значи ще повярвам на Чърчил, че всеки народ си заслужава управляващите!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 13 фев 2014 00:21

damyanov1963 написа:И това след акцията на правителството за премахване на битовата престъпност :o

Баси Акцията беше това :lol: :lol: :lol:
Умрях от смях! Сложили по една патрулка в 5 села и ги даваха два дена по новините!
Имаше един човечец дето го обирали амнайсе пъти и накрая си взел две кокошчици за яйчица, и то и тях му ограбили.
Как нямат някой внук да ги светне по една лимонка на вратата на плевнята и да ги събират после барабар с кокошките деба и циганята, ошушкаха старите хорица, дето и без това живеят като скотове.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”