Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

minchev_1951
Контакти:

Re: 14.02. Всички в Пловдив! България е силна, когато е единна!

Мнениеот minchev_1951 » 12 фев 2014 13:58

Който иска да се чувства БЪЛГАРСКИ гражданин, трябва да устоява интересите на страната си. За другите изходът е Капитан Андреево-Капъкуле!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Идват тролове ...

Мнениеот grasiani » 12 фев 2014 13:59

Kакви комунистически тролове ,като то форума е преобладаващ с мнения на гербери,десебета,и уж патриотични, но в по-голямата си насоченост профашистка и нацистка пропаганда и почти винаги мненията им са агресивни, пълни с обиди, и незачитане на опонента ,кафявата чума надига глава, учудващо за мен е, че млади хора имат такъв изграден манталитет. Тука сега някакъв тъпанар ми пише на лични, че щял да ме коли,е на такъв, какво да му отговориш, освен със същото ,с простака и глупака слизаш на неговото ниво, защото той от друго не разбира, обиждаш го и ти да не си мисли за недосегаем и продължаваш напред .

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 фев 2014 14:00

Напълно против съм някои тук, да ни замиват с помия и лъжи постнати от медиите на Пеевски !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

LPFC1926*
Контакти:

Мнениеот LPFC1926* » 12 фев 2014 14:11

В града на СВЕТИНЯТА резаци няма да пеят! Майната им на политиците! Всичко, което е по силите ни ще го направим! Искаме ли - МОЖЕМ!
Последна промяна от LPFC1926* на 12 фев 2014 14:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 фев 2014 14:14

Подкрепям !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 фев 2014 14:47

THE G.A.M.E написа:
Captain Stottlemeyer написа:Трогателни са сталинските призиви на някои съфорумци за забрана на „комунистическите тролове” и на техните теми. Много демократично, няма що... ;) Лично на мен това ми напомня позабравеното минало и ми говори за неграмотността и неспособността на някои хора да се противопоставят с разумни доводи на мнението на опонента, с което не са съгласни. Ами да, по-лесно е то просто да се забрани (или изтрие).

Аз също съм за това, някои теми от тролове да бъдат заключвани директно.

Защото, просто в тях, няма как да стане качествен спор или градивна дискусия.
Често авторите на подобни теми, на мнения, оборващи с множество факти и доказателства тяхното, отговарят с мантри... Или с персонални обиди към оборващият ги, или преминават в защита чрез метода - "А вие що биете негрите".
Но най-вече си цитират мантрите по 4-5 пъти ( минимум ) ... Очевидно разчитайки на неписаното правило, че една лъжа повторена 100 пъти, може и да се превърне в истина. ;)

1. Ако темата бъде заключена директно, тролът остава морален победител - отнета му е свободата на словото. ;) След малко ще пусне друга подобна тема. Той трябва да бъде наврян в кучи г*з с аргументи, така че да не може повече да отговори, без да изпусне нервите си.
2. Ако те обиди директно, остави обидата без отговор (не си струва). Тук е крайно необходимо да се намеси модераторът.
3. Във всяка мантра има известна доза истина и това трябва да се има предвид при спора. Когато тя се повтаря няколко пъти в една тема - просто трябва да се оставя без отговор, или да се попита: "Това вече го каза, само толкова ли можеш (знаеш)?"
4. На въпроса "А вие защо биете негрите?" по правило се отговаря: "Ще ти кажа, но ти първо ми отговори на въпроса за разхода на колата ти"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 фев 2014 14:59

milen.hristov написа:
Заклет Левскар написа:Нека да не забравяме (бях пуснал тема по въпроса), че това е вид работа срещу заплащане. Хорицата си изкарват паричките. Повечето сигурно са семейни и имат деца. Необходими са парички за дрешки, учебници, храна, подаръци, лекарства и много други. Кой бяга от някой лев в повече? Не крадат и не убиват. Нека да влачат. Едва ли някой се влияе от очевидно платени мнения. Нека да им погледаме сеира. С тях и без тях Доган ще продължи да ни опъва.

А и да не забравим, че и сергей е тръгнал от работа като тяхната в младежкото бсп

Няма ли да кажеш нещо и за герберастките платени тролчета? Или викаш не е удобно ВОЖДА да бъде подкрепян от платени оръфляци.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 12 фев 2014 15:02

джони написа:срамно е точно в тази тема ,която трябва обединява всички фенове да се правят политически внушения,но понеже се започна нека се знае и помни кой прокарва турските и мюсюлманските интереси в България-на първо място това е турбо ислямиста Касим Дал,солташака на Ердоган,заедно разбира се с агент Буда,който от своя страна нарича Ердоган-"братко мой",ДПС и подкрепящите ги от БСП,както и гей активиста Радан Кънев,по известен като Рамадан Кунев(който не знае за какво става въпрос,нека потърси в търсачките"радан кънев гей парад") ето това са ибрикчиите
Жони, нещо ми се струва, че забрави да споменеш ТОП ибричкията в държавата в момента - малоумника, по-известен като Кольо Дудука :mrgreen:

Потребителски аватар
Готиния

Турският консул с ултиматум за Илинден

Мнениеот Готиния » 12 фев 2014 16:19

Изображение

В официално писмо до Карловския общински съвет генералният консул на Република Турция в Пловдив е поискал незабавно анулиране или оттегляне на декларацията в памет на жертвите на турския геноцид по време на Илинденското въстание и Балканските войни. Писмото е получено при председателя на Карловския парламент Стойо Карагенски и е подписано от Шенер Джебеджи, генерален консул на Турция в Пловдив.
В края на писмото си той настоява за “незабавно анулиране или оттегляне на тази едностранна, неоснователна, неправа и ясно неприемлива декларация”. Г-н Шенер Джебеджи заявява, че отношението на карловските съветници към тази тема ще бъде определящо относно връзките на Турция с общината. Той допълва, че очаква чувствителност по повдигнатата тема.
Пълният текст на писмото ще бъде прочетено за първи път за заседанието на Карловския общински съвет утре.
В същото време стана ясно, че седмица след приемаме на декларацията на Карловския общинския съвет в памет на жертвите на Илинденското въстание и Балканските войни, същата декларация вече е приета в Общинския съвет в Стрелча.
С председателя на Карловския общински съвет Стойо Карагенски вече са разговаряли колегите му от Стара Загора и Смолян, където се очаква също да бъде приета декларация. Чрез националното сдружение на общините тази декларация ще бъде разпространена до всички общини. Личното ми усещане е, че тя ще бъде приета от десетки общински съвети, твърди Карагенски.
Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Турският консул с ултиматум за Илинден

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 фев 2014 16:24

Всеки боклук който се намесва във вътрешните работи на чужда държава трябва незабавно да бъде отзован!
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”