костенурк написа:viali69 написа:Thurman Murman написа:А може би троловете са тези, които храчат срещу доказани патриоти като Росен Петров и ВМРО и в същото време със същата страст и ярост, с която мразят, защитават продажници и боклуци като Герб, РБлок, БСП и т.н....
[center][/center]
Ей, хайде стига сте го хвалили този Смийгъл ! Май бързо забравихте, че Росенчо Петров дълги години беше част от екипа на Слави Дългия. Не просто част от екипа, а един от главните му сценаристи и дясна ръка на Славчо.
Излишно е да казвам, че Трифонов и неговото шоу изиграха роля в опростачването на младото поколение у нас.
За Дудука няма какво да говорим. Политическата проституция му е в кръвта.
Като гледам, че и Калнка Крумова от СКАТ/АТАКА/ГЕРБ е при тях ...Нямам думи направо за измислената партия "България без цензура".
Трябва да си много прост или платен, за да ги харесваш !
Платена ку*во поне една политическа тема ще пропуснеш ли?знаем че хомо мижитурката Серегей е най великия политик спри се малко
Платени кур.ви сте вие, които лапате на Тиквата, Дудука и подобни циркаджии !
Те са плод на чужди и вътрешни проекти. Те са толкова политици, колкото аз съм Дядо Коледа !

Аз подкрепям БСП не за пари, а заради идеи ! БСП е имало преди да се родим, ще има и след като умрем. А, тези еднодневки Барека и Борисов ще си отидат от политическата сцена така внезапно, както се появиха, когато техните кукловоди преценят, че са си изпълнили мисията.