Интересна карта на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bulgaro
- Контакти:
Re: Интересна карта на България
От цялата тема ми се изясни едно нещо - другарят Антон Кутев (виали, кндр, горд комунист и всички останали) не познава картата на България 

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
bulgaro написа:От цялата тема ми се изясни едно нещо - другарят Антон Кутев (виали, кндр, горд комунист и всички останали) не познава картата на България
+Че земята се върти около оста си

Едно от хубавите неща на олимпиадата е, че политиката остава на заден план, но зараждащата се вълна от двама, трима русофили не пропуска да осере нито една тема.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Inmessionante
- Контакти:
Тази карта ми хареса на откриването на Олимпиадата. Не е зле нашите политици да схванат намека.
А дано, ама надали. Те са тъпи, няма да разберат.
Другото, което ми хареса е Емелианенко като войн
Някой друг позна ли го?

Другото, което ми хареса е Емелианенко като войн

#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`
-
Inmessionante написа:Не е зле нашите политици да схванат намека.
Кой намек ?

- kikooo1912
- Контакти:
Пред БНТ режисьорът на церемонията по откриването Константин Ернст с усмивка заяви, че всичко е показано съвсем точно и картата не е сгрешена. Той все пак допусна, че България може би е изглеждала по начина от 1878 г. заради ъгъла, под който е снимана от руския спътник.
Може би човекът е проницателен и вижда в бъдещето.

Може би човекът е проницателен и вижда в бъдещето.

- Captain Stottlemeyer
stefani написа:Руские ребята неграмотние
И ти не си особено грамотен (или грамотна, не знам дали вътрешно не се чувстваш жена), защото при жалките си опити да пишеш на руски в три думи си допуснал(а) две грешки. Няма да ти ги посочвам (младежта трябва да се учи на труд), пробвай се пак...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Bолен Сидеров
зеления написа:Горд комунист написа:Балкански Орел написа:Пак Русия ке ни спаси.Това едва ли е случайно, Владимир Владимирович Путин !
България обича Путин.
ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ МРАЗЯТ ПТКИН!!!
Истинските българи обичат православна славянска Русия и мразят англосаксонците! Затова герберите и сините талибани не са истински българи!

-
fr3ak_boy написа:Как може да се връзвате на панславистката проганда?!
Не ви разбирам. Русия, ако ни даде някакви територии, няма да е даром, а не се знае какво ще иска в замяна.
Твърдо против, каквото и дае чуждо влияние тук. Трябва ни чиста България.![]()
Тогава чий го дирим в ЕС?
Картата на България от откpиването на Зимната олимпиада не е сбъpкана
"Картата на България, показана на откриването на Олимпийските игри в Сочи не е сгрешена, твъpди твоpческият пpодуцент на цеpeмонията, цитиpан от БНТ.
"Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната", изтъква Константин Ернст.
Вчера в социалните мрежи, а после и в редица медии, се разпространяваше снимка на картата на България, където според някои руската страна-домакин е пресъединила територията на Македония и Беломорието към тази на нашата страна.
По-наблюдателните потребители в социалната мрежа обаче веднага опровергаха зараждащите се слухове за гаф на Олимпиадата в Сочи и увеличената българска карта, обяснявайки, че снимката е направена под определен ъгъл и това е причината за заблудата."
http://www.manager.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%B ... 0%BD%D0%B0
"Картата на България, показана на откриването на Олимпийските игри в Сочи не е сгрешена, твъpди твоpческият пpодуцент на цеpeмонията, цитиpан от БНТ.
"Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната", изтъква Константин Ернст.
Вчера в социалните мрежи, а после и в редица медии, се разпространяваше снимка на картата на България, където според някои руската страна-домакин е пресъединила територията на Македония и Беломорието към тази на нашата страна.
По-наблюдателните потребители в социалната мрежа обаче веднага опровергаха зараждащите се слухове за гаф на Олимпиадата в Сочи и увеличената българска карта, обяснявайки, че снимката е направена под определен ъгъл и това е причината за заблудата."
http://www.manager.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%B ... 0%BD%D0%B0