Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Събудете се българи! Над 1 500 души на протеста в Пловдив

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2014 15:40

крАСАВци написа:
boabbb написа:Какво му скачате пък вие на Станко, бе, селяни :!: Не е ли прав, че България е разпродадена? ЕРП-тата чии са? Банките чии са? Супермаркетите чии са? Колко български храни ядеш? Защо Диневите и други дерибеи си заграждат от плажната ивица и слагат бариери, та хората няма къде да легнат :?: Кое не е разпродадено? Цецооу и той ли не е марионетка? До резаците го докарахме. Гледаме треската в чуждото, а не виждаме гредата в собственото си око :!:

Ти тъп ли си бе.. тоя "гражданин" говори все едно аз съм му виновен, че съм излезнал да протестирам днес?! Не ставало с песнички.. кажи с какво става.. поведи ни. Може да не си само мишок във форума... ама едва ли.

Айде със здраве и дано утре издигнат джамия и пред вас.

Теб пък кой те е обвинявал в нещо бе ;) Аз съм си написал мнението, а вие наскачахте върху мен, защото не ви отърва и сега се опитвате мен да изкарате, че съм ви предизвиквал :lol: Смешна работа. И да, естествено че не става с песнички. Заставам зад думите си и продължавам да го твърдя 8-)

П.П. Не знаех че и You tube е на Пеевски 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 07 фев 2014 15:44, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2014 15:43

Себастиан Фетел написа:Какво ми цитираш родните ти турски медии на Пеевски? Защо се криеш? Страхлива п***а си ти.

Ей сега ще отскоча до Пловдив и ще търся Себастиан Фетел 8-) Дано да го намеря 8-) Понеже ти не си анонимник и не се криеш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 07 фев 2014 15:47

CTAHKO написа:
Себастиан Фетел написа:Какво ми цитираш родните ти турски медии на Пеевски? Защо се криеш? Страхлива п***а си ти.

Ей сега ще отскоча до Пловдив и ще търся Себастиан Фетел 8-) Дано да го намеря 8-) Понеже ти не си анонимник и не се криеш ;)

Живея в София, но и в Пловдив става да се срещнем. Кога и къде?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

MAN
Контакти:

Мнениеот MAN » 07 фев 2014 15:48

CTAHKO написа:

:lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 07 фев 2014 15:48

краАСАВци,kopACABana -извлечения от Мрежата за АСАВ.Престани с глупостите красавецо,България не е на Бойко.Протестите са ви насочени за въздигане на Пожарникаря по негова заповед.Ние ви познаваме.Не се правете на патриоти.Вече ви разпознаха в протестите на животновъдите където отидохте пак под строй.С рейсове промяна няма.За това бяхте под паметника сами.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 07 фев 2014 15:51

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:краАСАВци,kopACABana -извлечения от Мрежата за АСАВ.Престани с глупостите красавецо,България не е на Бойко.Протестите са ви насочени за въздигане на Пожарникаря по негова заповед.Ние ви познаваме.Не се правете на патриоти.Вече ви разпознаха в протестите на животновъдите където отидохте пак под строй.С рейсове промяна няма.За това бяхте под паметника сами.

Добре, че сте к*рвите на Доган да ни обясните защо сме били сами под паметника аххаха

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 фев 2014 15:53

NOMER14 написа:Винаги съм казвал в този форум, че футболните фенове са най-умната, най-будната част от обществото, която не може да бъде манипулирана, въпреки нейната първичност по дефениция, защото днес се обединяват фенове с различни шалчета. :geek:

Верно ли :lol: :mrgreen: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 07 фев 2014 15:55

CTAHKO написа:
крАСАВци написа:България била продадена... ТИ СИ ПРОДАДЕН, не и аз. Гледам, че доволно сте си свалили гащите тук... единия бил писал в интернет, че щяло да стане така. Не че нещо, но кой го боли х*я бе брат какво си изср*л в някой твой пост във форума?

Реални действия трябват... и всички да сме обединени. А не да си седим вкъщи и да даваме акъл.. кое било продадено и кое не. Щом е продадена България излизаш и питаш ЗАЩО, НА КОГО и ЗА КОЛКО!

Мен пък ме боли х*я за вашия протест ;) Като постигнете нещо, чрез пеене на песнички и обикаляне на центъра на Пловдив, ела и ми се обади ;)

Бързо си забравил Катуница ми се струва. Ако не бяха тези същите момчета, оня нагъл мангал все още щеше да си дерибейства.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 07 фев 2014 16:03

Респект за всички, които намериха желание да подкрепят днес каузата на България. Ваташка добре го каза: докато хабим сили в дребни препирни и противопоставяния, ислямизацията и циганизацията ни поглъщат. Съединението прави силата. Другият петък пак ще сме заедно и още повече.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 16:12

Фетел е каратист, внимавайте :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”