boabbb написа:Буквата "Л" означава " Тук бяха говедата"Да знаеш, другия път да се разпишеш като ходиш
gong/viewtopic.php?f=53&t=171991&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Буквата "Л" означава " Тук бяха говедата"Да знаеш, другия път да се разпишеш като ходиш
Teo написа:
ей сливенски, мислех да не давам мнение по темата, но в тая тема къде видя нещо за смешния ти отбор на който си фен от ''другата България'' да се говори за него, като изключим 2 мнения по нагоре, като единия няма нищо общо с ЦСКА?
ходи си гледай краварника и с ЦСКА не се занимавай, момче!
поне като се изсра в нашата тема си избърши гъЗО.
ччч некъв си селтак ще ми говори за ЦСКА и чак ще уронва престижа на отбора ми, алооо къде се намираш ти бе...
Red_Girl написа:Спри да се заяждаш в наще теми и говото. 10 пъти написа какви сме, че нямаме мозъчни гънки и после се чудиш що някой ти сипва.
THE G.A.M.E написа:Teo написа:
ей сливенски, мислех да не давам мнение по темата, но в тая тема къде видя нещо за смешния ти отбор на който си фен от ''другата България'' да се говори за него, като изключим 2 мнения по нагоре, като единия няма нищо общо с ЦСКА?
ходи си гледай краварника и с ЦСКА не се занимавай, момче!
поне като се изсра в нашата тема си избърши гъЗО.
ччч некъв си селтак ще ми говори за ЦСКА и чак ще уронва престижа на отбора ми, алооо къде се намираш ти бе...
Последното мнение на страницата ... sochi2014/viewtopic.php?f=2&t=23437&st=0&sk=t&sd=a&start=4040#wrap
razbira4 написа:Нали много искахте Тотяв от Ботяв. На ви сега Герб. Тъпаци.
iznenada написа:Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.
Пак си е такъв ,щеше идеално да замести Данчо тъпото.
Stanimir-74 написа:Ето го и тоя Ментора - на всяка манджа-мерудия. С 10 000 мнения по всички въпроси, той е най-умен и начетен. Дава определения и квалификации за всички и всичко, а всъщност е един изтормозен, депресиран и най-вече камплексиран фен на изнасилената Клетница-Столетница
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта