Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
BadBoy написа:Виали ти за инфлация чувал ли си?
Тя, какво общо има със строя, в който живеем?
В Русия, като е социализъм, защо цените на продуктите днес не са като преди 25 години?
Стига си тролил, че ставаш смешен.
CTAHKO написа:Естествено че по времето на соца живеехме по-добреТова е вън от всякакво съмнение...и изобщо има ли нормален човек, който да оспорва това нещо
![]()
CTAHKO написа:Естествено че по времето на соца живеехме по-добреТова е вън от всякакво съмнение...и изобщо има ли нормален човек, който да оспорва това нещо
![]()
jotz написа:Виали, човече, ти си напълно откачен! Можеш по същия начин да се върнеш 1939 година, когато имаме златен лев! Цените са още по-ниски. Сравняваш кон с кокошка. Сравняваш, несравнимото!!!!
От дълго време следа постовете ти, но днес надмина себе си.
Спри се! На 43 съм видях и социализъм и капитализъм. Ходил съм общо в около 15 държави, което по ``онова``време нямаше как да ми се случи.Видях многооо! Проблема на тази страна се казва БСП или БКП! Твоите приятели са превзели цялата икономика на разрушената ни страна. Но да те питам къде си виждал или чел комунист да бъде и едновременно капиталист, собственик, индустриалец? Къде? Няма такова животно. Това за жалост е модела в България - КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ И ВСЯКА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА СВЪРЗАНИ С ПАРТИЯТА ``МАЙКА``. Това е диагнозата ни, аз за себе си знам и хапчето, което може да оправи нещата, но за жалост не съм в позицията, която ми дава възможност да го давам за лечение. Това в България е най-уродливата форма на безпринципен и жесток капитализъм, но модела е направен от другарите комунисти и социалисти.Твоите другари! Няма как да се получат нещата тук с тези хора.
Спри да пускаш маниполаторските си постове, освен ако не ти плащат, за това, което публикуваш. Тогава те оправдавам! Иначе ми се струваш много малоумен и откачен, а имаш големи претенции за разбирач на социализъм и капитализъм.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта