Истината за онова време или кога българите живееха по-добре?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Истината за онова време или кога българите живееха по-добре?

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2014 19:16

Естествено че по времето на соца живеехме по-добре 8-) Това е вън от всякакво съмнение...и изобщо има ли нормален човек, който да оспорва това нещо :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 31 яну 2014 19:18

BadBoy написа:Виали ти за инфлация чувал ли си?
Тя, какво общо има със строя, в който живеем?
В Русия, като е социализъм, защо цените на продуктите днес не са като преди 25 години?
Стига си тролил, че ставаш смешен.

+1
Ама как да очкваш някакво трезво и реално мислене от болен мозък, на който на всичкото отгоре му и плащат да си пише глупостите.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 яну 2014 19:18

CTAHKO написа:Естествено че по времето на соца живеехме по-добре 8-) Това е вън от всякакво съмнение...и изобщо има ли нормален човек, който да оспорва това нещо :? :roll:

До тук добре, сега искам да ни кажеш, кое беше по-добре през времето не социализма?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2014 19:21

CTAHKO написа:Естествено че по времето на соца живеехме по-добре 8-) Това е вън от всякакво съмнение...и изобщо има ли нормален човек, който да оспорва това нещо :? :roll:

За теб специално Марк Твен е казал една много хубава приказка, но се съмнявам да я знаеш :lol: :lol: :lol:
Иначе не знам що за примитивни сравнения са тези. 10 лева тогава и 10 лева сега са съвсем различни по себестойност, ама какво да обясняваме, едно си баба знае, едно си бае ;)
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 31 яну 2014 19:22

Слабо ме интересуват маргинализираните застаряващи комунистически безродници и псета, които не могат да се реализират на конкурентния пазар и продължават да разчитат партията майка да ги "оправи" - в конкретния случай на длъжност платен форумен драскач на щат при другаря Кутев.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 31 яну 2014 19:24

Виали, човече, ти си напълно откачен! Можеш по същия начин да се върнеш 1939 година, когато имаме златен лев! Цените са още по-ниски. Сравняваш кон с кокошка. Сравняваш, несравнимото!!!!
От дълго време следа постовете ти, но днес надмина себе си.
Спри се! На 43 съм видях и социализъм и капитализъм. Ходил съм общо в около 15 държави, което по ``онова``време нямаше как да ми се случи.Видях многооо! Проблема на тази страна се казва БСП или БКП! Твоите приятели са превзели цялата икономика на разрушената ни страна. Но да те питам къде си виждал или чел комунист да бъде и едновременно капиталист, собственик, индустриалец? Къде? Няма такова животно. Това за жалост е модела в България - КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ И ВСЯКА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА СВЪРЗАНИ С ПАРТИЯТА ``МАЙКА``. Това е диагнозата ни, аз за себе си знам и хапчето, което може да оправи нещата, но за жалост не съм в позицията, която ми дава възможност да го давам за лечение. Това в България е най-уродливата форма на безпринципен и жесток капитализъм, но модела е направен от другарите комунисти и социалисти.Твоите другари! Няма как да се получат нещата тук с тези хора.

Спри да пускаш маниполаторските си постове, освен ако не ти плащат, за това, което публикуваш. Тогава те оправдавам! Иначе ми се струваш много малоумен и откачен, а имаш големи претенции за разбирач на социализъм и капитализъм.

Потребителски аватар
levskarov
Контакти:

Мнениеот levskarov » 31 яну 2014 19:24

Малоумник 69, ако беше комунизъм как щеше да имаш интернет и да си ръсиш глупостите бе, олигофрен? Аграрна мишка, радвай се на свободата на словото да имаш и твоята петминутна слава, някой да ти отговаря на малоумните теми! Ще те тровя на всяка тема, боклук червен! Не ми се влиза в полемика, но определено, определено социализма е един от най-черните периоди в българската история! Но, и това ще преживеем, и такива боклуци като Раванели 69 ще си останат само със спомените, .....ах колко жалко е да си чорбаро-комунист!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 31 яну 2014 19:25

сега ще ти публикувам коя партия колко е била на власт след 1989 г.
1990 г бсп
1991 г бсп
1992 г. сдс
1993 г.бсп+дпс
1994 г. бсп+дпс
1995 г.бсп
1996 .г.бсп
1997 бсп
1998 г. сдс
1999 г. сдс
2000 г. сдс
2001 г. бсп+ндсв+дпс
2002 г.бсп+ндсв+дпс
2003 г.бсп+ндсв+дпс
2004 г.бсп+ндсв+дпс
2005 г. бсп
2006 г. бсп
2007 г. бсп
2008 г. бсп
2009 г.герб
2010 г.герб
2011 г.герб
2012 г. герб
2013 г. бсп+дпс+атака
2014 бсп+дпс+атака
от 1990 г до 2014 г
за 24 години бсп е управлявала държавата 18 години!!!
виалиииииииииииии69 това как ще го обясниш ?
нали защитаваш бсп и всички бандюги покрай тази партия.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 31 яну 2014 19:27

jotz написа:Виали, човече, ти си напълно откачен! Можеш по същия начин да се върнеш 1939 година, когато имаме златен лев! Цените са още по-ниски. Сравняваш кон с кокошка. Сравняваш, несравнимото!!!!
От дълго време следа постовете ти, но днес надмина себе си.
Спри се! На 43 съм видях и социализъм и капитализъм. Ходил съм общо в около 15 държави, което по ``онова``време нямаше как да ми се случи.Видях многооо! Проблема на тази страна се казва БСП или БКП! Твоите приятели са превзели цялата икономика на разрушената ни страна. Но да те питам къде си виждал или чел комунист да бъде и едновременно капиталист, собственик, индустриалец? Къде? Няма такова животно. Това за жалост е модела в България - КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ И ВСЯКА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА СВЪРЗАНИ С ПАРТИЯТА ``МАЙКА``. Това е диагнозата ни, аз за себе си знам и хапчето, което може да оправи нещата, но за жалост не съм в позицията, която ми дава възможност да го давам за лечение. Това в България е най-уродливата форма на безпринципен и жесток капитализъм, но модела е направен от другарите комунисти и социалисти.Твоите другари! Няма как да се получат нещата тук с тези хора.

Спри да пускаш маниполаторските си постове, освен ако не ти плащат, за това, което публикуваш. Тогава те оправдавам! Иначе ми се струваш много малоумен и откачен, а имаш големи претенции за разбирач на социализъм и капитализъм.

прочете ли докторе "струваш ми се малоумен и откачен"?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 31 яну 2014 19:29

цените които е написал автора на статията не са верни, или почти не са верни, стойностите на средната заплата също, изобщо лъже човека като за последно, мога да оборя с факти всичко което е написал, като начало телефоните работиха с монета от 5 стотинки не с 2 стотинки, бензина беше 0.80 д0 1 лв според вида,свинското месо котлет беше 8 лв, но обезкостено месо не се продаваше продаваше се замразено с кокали, ваз 2102 струваше 6100 лева с 20-25 години чакане, ваз 2107 около 9000 лв, москвич 5700 лв с около 6 години чакане,цените на жилищата доколкото изобщо се намираха варираха около 10 -15000 лв, дори в провинцията, начална заплата на вишист беше закована на 170 лв и 5 години не ти я качат по никакъв начин, та така.

Върни се в “Свободна зона”