Черният козел написа:Eminem написа:Гръмнете се бе, чуждопоклонници скапани. На нас не ни пука нито за Русия, нито за САЩ, нито за ЕС. България е важна, отрепки мръсни.
+1 000 000
Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
И един подкрепящ призивите за самоубийство и подклаждащ междуличностни конфликти! От същата тема е! Нов казус е, не знам! Вие сами преценете колко трябва да му е наказанието!
boabbb написа:Василий написа:Пак призиви за самоубийство, съпроводено с обиди! 1,5 месеца!Eminem написа:Гръмнете се бе, чуждопоклонници скапани. На нас не ни пука нито за Русия, нито за САЩ, нито за ЕС. България е важна, отрепки мръсни.
gong/viewtopic.php?f=53&t=171669&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Стига спами, бе, изкуфелец
Какъв спам бре! Помагам на модераторите, като им посочвам аналогични случаи, на потребители, които трябва да бъдат наказани, по същите тези точки и правила! Няма как да са навсякъде! И без обиди, ако обичаш, че и ти си на косъм от доклад!
Последна промяна от Василий на 31 яну 2014 14:03, променено общо 1 път.
Себастиан Фетел написа:Чуждопоклонниците на сапун!
gong/viewtopic.php?f=53&t=171669&st=0&sk=t&sd=a&start=20
1912plovdiv написа:Смърт за дивашката славянска кочина Блядистан , свобода за нашите кръвни братя воложките българи
gong/viewtopic.php?f=53&t=171669&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Обиди със заплахи за давене и правене на нецензурни неща!
зеления написа:Дрисльо, не съм те обидил за да снасяш тъпотиите си по мой адрес! Я лапай шнорхела и се потапяй за да не те потопя аз!!!
kanara1978 написа:Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора както на всички болшевишко комунистически престъпници!
Жеков да пикая на гроба на Майка ти УРУСПИЯТА
Мдаааам! Децата нямат спирачки!
gong/viewtopic.php?f=53&t=171709&st=0&sk=t&sd=a&start=20
kanara1978 написа:Жеков да пикая на гроба на Майка ти УРУСПИЯТА
--------------------------
Спам:
gong/viewtopic.php?f=53&t=171709&st=0&sk=t&sd=a#p5624163
Айде обърнете малко внимание вече, че форумът е станал кочина.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Искам да попитам до кога поличтическата пропаганда ще остава ненаказана във форума?!
Било тя комунистическа или антикомунистичеса!!!
Докога потребители като Виали, Безкомпромисен , КНДР и подобни ще цапат форума с присъствието?!
Това спортен форум ли е или политически?!
Било тя комунистическа или антикомунистичеса!!!
Докога потребители като Виали, Безкомпромисен , КНДР и подобни ще цапат форума с присъствието?!
Това спортен форум ли е или политически?!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- olympic teteven
- Контакти:
Уважаеми Господа Модератори,
Понеже се смятате за много справедливи, редно ли е според Вас на тази страница в темата за футболните басове да продължава да съществува повече от седмица един доста "цветущ" коментар?
viewtopic.php?f=46&t=171207&st=0&sk=t&sd=a&start=80
Не смятах да алармирам, но не е добре да се мери с двоен аршин, като се изтриват мненията само на определени потребители, а други се подминават "незабелязано".
Понеже се смятате за много справедливи, редно ли е според Вас на тази страница в темата за футболните басове да продължава да съществува повече от седмица един доста "цветущ" коментар?
viewtopic.php?f=46&t=171207&st=0&sk=t&sd=a&start=80
Не смятах да алармирам, но не е добре да се мери с двоен аршин, като се изтриват мненията само на определени потребители, а други се подминават "незабелязано".
- olympic teteven
- Контакти:
...или тук:
viewtopic.php?f=35&t=171747&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Мен ме баннахте за няколко часа за едното нищо, а тук сте слепци! Куче-водач ли ви трябва?
viewtopic.php?f=35&t=171747&st=0&sk=t&sd=a&start=60
Мен ме баннахте за няколко часа за едното нищо, а тук сте слепци! Куче-водач ли ви трябва?