Избор на автомобил- втора употреба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избор на автомобил- втора употреба
Може да погледнеш и А6 2,8i, също е много добър шестак, комбито е страхотно, а и с година- две по-ново е на същите пари , както БМВ-то. Показвам ти тези, защото очевидно ще искаш и газово да слагаш
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
- Контакти:
За мен марката няма толкова значение при автомобил втора употреба, колкото самото състояние. Независимо откъде купуваш колата поискай да ти разрешат да я закараш за тест в сервиз. Ще си платиш известна сума, но поне няма да има изненади след това. Казвам ти го, защото това лято направих грешката да купя кола втора употреба от човек, без да я гледам в сервиз и след това се появиха доста скрити дефекти, които ми струваха и доста пари. А автомобилът уж беше гаражен, добре обслужван и всичките му там съпътстващи легенди. Относно това дали е да е бензин или дизел, макар че карам дизел, мисля че бензинът е по-добрият избор. Визирам поддръжката на двигателя и в частност турбината при дизела. Добре би било също така да потърсиш мнение от специалист, работещ в сервиз. Те имат най-добър поглед върху нещата и могат да ти дадат наистина ценни съвети. Не разчитай на мнения по форуми и от приятели, защото в повечето случаи всеки си хвали малко или много собствената кола и опитът му с други марки е силно ограничен.
Да се намеся и аз....ро хубава кола за дълъг път от Reno Espace година на производаство след 1998 няма....лично мнение. Карам този модел от 1995 г във всичките му разновидности....минавал съм на веднъж по 10 000 км...е няма чупене.А как върви...?? Всеки дизел от 110 коня на горе е ракета. Карал съм го и със корабна нафта )))) Няма такава кола. И както казват колегите...ще си умра с този модел)))
- ralimavridov
- Контакти:
Аз карам автомобил с "quattro" и никога вече не бих си взел кола без задвижване на всичките колела,особено в такова време е безгрижие на фона на всичките буксуващи навсякъде.Не бих дал 5,10,15хил лева за нещо което ще ме накара да сляза да го бутам на баир.
- santiliana
Благодаря на всички за мненията Ви, доста ценни насоки ми дадохте. Чудя се, защо битува навсякъде мнението, че тези "по-новите" (след 2003 г. примерно) са по-чупливи от по-старите модели? Просто се опитвам да намеря логичния отговор...Да, наистина в моделите след посочената година се вкараха адски много допълнителни екстри, отнасящи се до комфорта и сигурността на пътниците, но това не би трябвало да е повод да отхвърляме с лека ръка една 10-ина годишна кола, като я пренебрегваме за сметка на някой кошник на 20-ина години... Все пак, колкото и да са били поддържани тези коли, времето просто ги е състарило...Отделно ръжда, корозия и ред други неща... А все пак сме 21-ви век, на всеки му е по-приятно да си тури дупето на по-удобна седалка, да си цъкне климатроника в юлските горещини, а да не "пъа кат бибе" от недостиг на свеж въздух...Не е ли така?! 

santiliana написа:Благодаря на всички за мненията Ви, доста ценни насоки ми дадохте. Чудя се, защо битува навсякъде мнението, че тези "по-новите" (след 2003 г. примерно) са по-чупливи от по-старите модели? Просто се опитвам да намеря логичния отговор...Да, наистина в моделите след посочената година се вкараха адски много допълнителни екстри, отнасящи се до комфорта и сигурността на пътниците, но това не би трябвало да е повод да отхвърляме с лека ръка една 10-ина годишна кола, като я пренебрегваме за сметка на някой кошник на 20-ина години... Все пак, колкото и да са били поддържани тези коли, времето просто ги е състарило...Отделно ръжда, корозия и ред други неща... А все пак сме 21-ви век, на всеки му е по-приятно да си тури дупето на по-удобна седалка, да си цъкне климатроника в юлските горещини, а да не "пъа кат бибе" от недостиг на свеж въздух...Не е ли така?!
Електроника

Леевски, оле

Какво става, ще черпиш ли?
- becks32milan
- Контакти: