За русофобията и нейните проявления и носители

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: За русофобията и нейните проявления и носители

Мнениеот КНДР » 30 яну 2014 21:50

nicromanser написа:Русофобите не разбират света. Русия е освободила европа точно 3 пъти от тирании. Наполеон, османско робство, Хитлер. Няма по непризнателни от "българските" русофоби от цял свят. Ни Гърция, ни Румъния, ни половин европа са се оплакали , че Русия ги е освободила от робства, даже напротив паметници на руската армия има даже и в Берлин. Само тук някой реве, като жадно магаре на пуста поляна!!! Най-малкото за това че Русия е копие на България...дали сме им писменност и религията (Киприан). Те са просто нас!!!, за това не ни обиждайте!!! , както и още сумати и държави, които са държави благодарение на синовете на БЪЛГАРИНА Кубрат!!!, а това, че видиш ли на Русия освободима Европа , защото имала някаква цел да завземе тритории...то историята си казва най-честно. след победите на Руската армия всяка държава по пътя и си има собствен суверенитет

То затова казана с българите в ада никой не го пази. Те от България ще се отрекат и заплюят ти искаш Русия да уважават.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 яну 2014 21:51

България от Русия и СССР не е видяла нищо добро - само злини,кръв,убийства,сълзи,почернени семейства , концлагери - всичко най-лошо за което може да се сетите!Навсякъде , където съветския ботуш е стъпил е оставил само разруха след себе си!Включително в България!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 яну 2014 21:52

Гръмнете се бе, чуждопоклонници скапани. На нас не ни пука нито за Русия, нито за САЩ, нито за ЕС. България е важна, отрепки мръсни.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 30 яну 2014 21:55

Eminem написа:Гръмнете се бе, чуждопоклонници скапани. На нас не ни пука нито за Русия, нито за САЩ, нито за ЕС. България е важна, отрепки мръсни.

+1 000 000
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 яну 2014 21:55

Няма нищо лошо човек да е русофоб.
Или какъвто и да било друг "фоб".

Всяка нация си има силни и слаби страни.
Добри и лоши качества.

Това, че Русия ни е освободила, не означава непременно, че трябва да сме им задължени цял живот
Признателност - да, но нищо повече.
За нещо повече, би-трябвало Русия да приема всяко наше решение като такова, което е суверенно.
А не да ни правят елементарни спънки, и да използват енергийната ни зависимост към тях, за да ни извиват ръцете.

Русия сама прави така, че все повече и повече българи да се отвръщават от нея.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 яну 2014 21:57

P!nk fan написа:В последните години сме свидетели на една все по-усилено налагана сред българското общество яростна пещерна русофобия. Трябва да се отбележи, че русофобията никога не е имала дълбоки корени сред българина. Дори напротив, по отношение на език, култура, религия и етнически произход русите са един от най-близките ни народи. Факт, който предопределя силните емоционални симпатии на средностатистическия българин към Русия. Симпатии, които бликат от "История Славянобългарская" на Паисий, които са пресъздадени от Вазов в "Под игото", които са изразени от не един български националреволюционер като например Бенковски...
По своя генезис русофобията е западно явление, в което се манифестира страхът на Запада от могъществото на Русия от една страна и западната ненавист към православните ценности, чийто основен флагман е Русия от друга. Насаждането на русофобията у нас се дирижира именно от Запада, като неговата цел е България да бъде откъсната от своя най-близък в исторически план съюзник, за да не може той да възпрепятсва опитите за унищожение на Родината ни от страна на "демократичния" Запад.
По правило стожерите-пропагандисти на българската русофобия представляват най-продажната част от обществото ни. Соросоидни политолози и социолози като Огнян Минчев и Евгений Дайнов, чиито анализи се свеждат единствено до това да маркират руската заплаха за "европейския път" на България. Прозападни журналисти като Иво Инджев, раздухавщи заплахата от "руското енергийно робство". Безродни историци като Пламен Цветков, обявяващи Руско-турската война от 1877-78 за завоевателна и същевременно отричащи зверствата на Турското робство. Продали на безценица националните ни интереси слугинажни политици като Наджеда Михайлова и Меглена Кунева, за които най-върховното постижение е това да бъдат потупани по рамото от някой еврокомисар или от американския посланик...
Поддаващите се на пещерно русофобската пропаганда пък са сред най-лумпеноидните сегменти на българското общество. Хора, за които руснак е равно на комунист, които свързват Русия само и единствено с Троцки и лагерите на ГУЛАГ, но не и с нейната култура. Има естествено и такива, които са русофоби, просто защото така е модерно...

Като цяло храчещите по съвременна Русия биха могли да се обособят в няколко основни групи:

- Соросоиди - хора, които чрез хулите по адрес на Русия се опитват да оправдаят поредния финансов транш, получен от техните задгранични господари;
- Гей-активисти, недоволни от забраната за пропаганда на хомосексуализма в Русия;
- Либерасти и демократуни, нападащи Кремъл за "нарушаването на правата" на етническите и религиозните малцинства и настояващи и Русия да възприеме западния мултикултурен модел;
- Американофили, туркофили и заблудени привърженици на Европейския съюз;
- Седерастки лумпени - хора, които търсят обяснението за всичките обществени (а дори и за личните си) несполуки в действията на Русия и за които понятията "руснак" и "комунист" са равнозначни;
- Обикновени позьори, които са русофоби, просто защото така е модерно.

За какви факти говориш бе, боклук :) :) Още в първия си пост започваш да храчиш и да сереш , да определяш другите. Хайде сега да ти дам една загадка. Аз съм живял 10 години в Русия, учил съм там, жена ми е рускиня. Имам много приятели руснаци и обожавам Русия като държава. Но ненавиждам Путин, Елцин и изобщо цялата им имперска политика. И не съм гей, не познавам Сорос и съм фен на Европейския съюз. И само един въпрос имам към теб? Каква е разликата между тези, които се кланят на Америка и ЕС и теб, който си си свалил гащите и си се надупил пред руските интереси? Само една разлика ми кажи, защото аз не я намирам.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 30 яну 2014 21:57

Нито съм русофил , нито американофил , англофил, германофил,италианофил ,франсофил и какъвто си щете фил и чуждопоклонник!Аз съм само и единствено БЪЛГАРОФИЛ!!!!!!!!!Докато нямаме национално достойнство и сме чуждопоклонници винаги ще ядем дебелия!

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКО РОБСТВО!!! :!:

Христо Кабакчиев
Контакти:

Мнениеот Христо Кабакчиев » 30 яну 2014 21:59

Безкомпромисен написа:България от Русия и СССР не е видяла нищо добро - само злини,кръв,убийства,сълзи,почернени семейства , концлагери - всичко най-лошо за което може да се сетите!Навсякъде , където съветския ботуш е стъпил е оставил само разруха след себе си!Включително в България!
Бог да пази България от комунисти!

Теб комунистите как не те изхвърлиха досега от апартамента ти зад Коня?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 яну 2014 22:00

P!nk fan написа:В последните години сме свидетели на една все по-усилено налагана сред българското общество яростна пещерна русофобия. Трябва да се отбележи, че русофобията никога не е имала дълбоки корени сред българина. Дори напротив, по отношение на език, култура, религия и етнически произход русите са един от най-близките ни народи. Факт, който предопределя силните емоционални симпатии на средностатистическия българин към Русия. Симпатии, които бликат от "История Славянобългарская" на Паисий, които са пресъздадени от Вазов в "Под игото", които са изразени от не един български националреволюционер като например Бенковски...
По своя генезис русофобията е западно явление, в което се манифестира страхът на Запада от могъществото на Русия от една страна и западната ненавист към православните ценности, чийто основен флагман е Русия от друга. Насаждането на русофобията у нас се дирижира именно от Запада, като неговата цел е България да бъде откъсната от своя най-близък в исторически план съюзник, за да не може той да възпрепятсва опитите за унищожение на Родината ни от страна на "демократичния" Запад.
По правило стожерите-пропагандисти на българската русофобия представляват най-продажната част от обществото ни. Соросоидни политолози и социолози като Огнян Минчев и Евгений Дайнов, чиито анализи се свеждат единствено до това да маркират руската заплаха за "европейския път" на България. Прозападни журналисти като Иво Инджев, раздухавщи заплахата от "руското енергийно робство". Безродни историци като Пламен Цветков, обявяващи Руско-турската война от 1877-78 за завоевателна и същевременно отричащи зверствата на Турското робство. Продали на безценица националните ни интереси слугинажни политици като Наджеда Михайлова и Меглена Кунева, за които най-върховното постижение е това да бъдат потупани по рамото от някой еврокомисар или от американския посланик...
Поддаващите се на пещерно русофобската пропаганда пък са сред най-лумпеноидните сегменти на българското общество. Хора, за които руснак е равно на комунист, които свързват Русия само и единствено с Троцки и лагерите на ГУЛАГ, но не и с нейната култура. Има естествено и такива, които са русофоби, просто защото така е модерно...

Като цяло храчещите по съвременна Русия биха могли да се обособят в няколко основни групи:

- Соросоиди - хора, които чрез хулите по адрес на Русия се опитват да оправдаят поредния финансов транш, получен от техните задгранични господари;
- Гей-активисти, недоволни от забраната за пропаганда на хомосексуализма в Русия;
- Либерасти и демократуни, нападащи Кремъл за "нарушаването на правата" на етническите и религиозните малцинства и настояващи и Русия да възприеме западния мултикултурен модел;
- Американофили, туркофили и заблудени привърженици на Европейския съюз;
- Седерастки лумпени - хора, които търсят обяснението за всичките обществени (а дори и за личните си) несполуки в действията на Русия и за които понятията "руснак" и "комунист" са равнозначни;
- Обикновени позьори, които са русофоби, просто защото така е модерно.

Бих допълнил списъка с имена и рософоба Милен Александров Христов. Поздрави моника, явно съпругът и не си върши добре съпружеските задължения, което за него не е учудващо

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 яну 2014 22:00

Абе махнете тази проклета страна, която ражда само тирани. Който я харесва - прав му път. Да заминава там и да не се връща.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Свободна зона”