nicromanser написа:Безкомпромисен написа:България с цензура е поредната съветско-болшевишка банда филиал на ЦК на БКП начело с комунистическия престъпник Николай Бареков!Докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация България никога няма да се оправи!
Бог да пази България от комунисти!
пак се уля какъв комунист е Бареков. на 17г го е заварила демокрацията., ако бях на него щях да те съдя за обида , че го наричаш престъпник!!! иначе и за мен не става за политик, а тая партия намирисва яко.
Няма и да се очудя , комунистическите престъпници да започнат водят дела срещу мен , за това че казвам жестоката истина за комунистическите престъпления! В България няма нормален и законен съд от най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. всички съдии,прокурори оттогава до ден днешен са комунистически престъпници!Така че няма да се очудя комунистическите престъпници да започнат да водят дела срещу мен в комунистическия съд!Той е незаконен от злокобния и кървав ден 09.09.1944г.!Републиката ни е незаконна!България по закон е Царство , химна по закон е Шуми Марица, законна е Търновската конституция!Всичко след 09.09.1944г. в съветския концлагер наречен антинародна република България е незаконно а всички нормални хора!
Бог да пази България от комунисти!