BTV NEWS: Разбери дали те подслушват
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: BTW NEWS: Разбери дали те подслушват
Моя е с 21
- Балкански Орел
- Контакти:
MoNteSo написа:Балкански Орел написа:Вие в какви филми сте се вкарали
Не знам кой е във филма, но или националните ни телевизии се превръщат в жълти медии, или нещо не е съвсем наред !?
Само хора с власт и пари ги подслушват, обикновенните дилърчета, гангстери и ултра футболни хулигани като нас, кой ще ти ги подслушва !

Едит:
И моите са 15, жалко, надявах се някоя девойка да се влюбила лудо в мен и да ме подслушва !
Последна промяна от Балкански Орел на 23 яну 2014 19:34, променено общо 2 пъти.
[center]Levski & Lazio[/center]
viali69 написа:BTV ...
[offtopic]Внимавай..... Путин те подслушва!!!! Внимавай какво говориш

Балкански Орел написа:MoNteSo написа:Балкански Орел написа:Вие в какви филми сте се вкарали
Не знам кой е във филма, но или националните ни телевизии се превръщат в жълти медии, или нещо не е съвсем наред !?
Само хора с власт и пари ги подслушват, обикновенните дилърчета, гангстери и ултра футболни хулигани като нас, кой ще ти ги подслушва !
Там е въпроса, че аз не съм никой от изброените. Даже и на мачове спрях да ходя

- alexveselinov
- Контакти:
MoNteSo написа:Балкански Орел написа:MoNteSo написа:Балкански Орел написа:Вие в какви филми сте се вкарали
Там е въпроса, че аз не съм никой от изброените. Даже и на мачове спрях да ходяИсках различна гледна точка, на човек запознат с хардуера на телефоните. Възможно ли е, не е ли..
А ти има ли от какво да се притесняваш

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Много е старо това ,чак сега ли го представят като информация това Бтв ,ехе откога се коментираха тези цифри нямащо нищо общо с истината ,тука във форума и Бтв са много изостанали.
че то това как да си видиш кода е отдавна.15 

^Ако имах до сега да са ме прибрали очевидно 

17
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Тука важно е да спомена, че става въпрос само за първите цифри написани последователно - това е IMEI. Ако имате накрая /01(аз го имам) това е от версията на фърмуера и май се наричаше IMEICV(може и да бъркам). Или иначе казано броят се тези до преди /